Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 350
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Вчера ходих до ДМ град Варна до общината. За пръв път от започването на ИП отидох за ръкавици и веро, но и да разгледам. Съжалих. Имаше над 20човека, пускаха без маски, тестерите си бяха там, имаше си бележки да не се ползват. Две девойки, отваряха спирали на Есенс и на Голдън Роуз , като си ги слагаха по очите. Ако някоя дама ходи да го има едно на ум. Щом казах на продавачката , тя каза “Нищо не мога да направя”. Та възмутена съм. Ще ходя до друг ДМ след пандемията.

# 511
Вчера ходих до ДМ град Варна до общината. За пръв път от започването на ИП отидох за ръкавици и веро, но и да разгледам. Съжалих. Имаше над 20човека, пускаха без маски, тестерите си бяха там, имаше си бележки да не се ползват. Две девойки, отваряха спирали на Есенс и на Голдън Роуз , като си ги слагаха по очите. Ако някоя дама ходи да го има едно на ум. Щом казах на продавачката , тя каза “Нищо не мога да направя”. Та възмутена съм. Ще ходя до друг ДМ след пандемията.

Потрес... това си е направо за сигнал.
Иначе успях да мина през Лили и забърсах 2 корейски маски - една с ориз и една с макадамия. Ще споделя мнение, като ги пробвам. А, и взех комплект 3 броя пълнители за ароматизатора. Simple Smile

# 512
Аз съм много доволна от близкия ми ДМ в София. Даже като влизах, охраната ми направи забележка да си вдигна маската, защото я бях дръпнала надолу и покриваше само устата. Вътре имаше 2-3 жени. На касата момичето беше много любезно.
От Лили също съм доволна. И там спазват мерките.

# 513
  • Варна
Щото като нямаше Ковид не можеше да хванеш нещо от тестерите използвани от хиляди хора, но сега се притеснихме

Аз от известно време ползвам новото био олио на Garnier-мазно, трябва му време да попие, лицето остава с мазен филм след него + околочен крем на Balea.

И комбинацията от двете ми дразни очите и разплаква.
Търся си нещо да ми върне свежеста на кожата, излизам на слънце за малко, но не е достатъчно.

# 514
Щото като нямаше Ковид не можеше да хванеш нещо от тестерите използвани от хиляди хора, но сега се притеснихме

Аз от известно време ползвам новото био олио на Garnier-мазно, трябва му време да попие, лицето остава с мазен филм след него + околочен крем на Balea.

И комбинацията от двете ми дразни очите и разплаква.
Търся си нещо да ми върне свежеста на кожата, излизам на слънце за малко, но не е достатъчно.
Тук не става въпрос за тестери! Щом си купя продукт очаквам да е НОВ и да съм го ползвала само аз. Става въпрос и за спирала, която се слага на мигли, а очите са чувствителна част. Един конюнктивит се лекува достатъчно трудно, какво остава за нещо по-сериозно. Също така, някои жени(включително и аз), не си мажем гланца/червилото по устните, или фон дьо тена на лицето, нито пък си слагаме спирала от тестера, за да видим как ни стои, а си го пробваме на ръката, с и без пандемия.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 16:49 от Анонимен

# 515
  • София
Много добро кремче за мен:
https://www.aroma.bg/catalog/okoloochen-krem-labora-collagen-recharge-15-ml-803/
От някои околоочни подпухвам, от този не, хидратира чудесно и финни линийки, които се дължат на сухота вече ги няма. Ползвам го със зеления на Лабора, някой тук го препоръча и от него съм доволна.
https://www.aroma.bg/catalog/dneven-krem-labora-skin-defence-50-ml-809/

# 516
  • Бургас
В нашия ДМ ми направиха добро впечатление, има по 2-3 човека, тестерите мисля са запечатани, не съм ги заглеждала много , но от персонала направиха забележка на една жена да не отваря душ геловете, не знам дали е  заради ИП , според мен и през останалото време не трябва.

# 517
Е, не съм съгласна за душ геловете! Как да го ползвам, ако не ми харесва аромата?

# 518
Много добре прикрива тъмните кръгове под очите при мен. С жълт подтон е, напаснах си го с фондьотена перфектно.
Определено не е светъл цвят, може би нещо по средата. Мислех си даже, че ще ми е тъмен, но съм го уцелила. 😁

Кой фон дьо тен и тон ползваш?

# 519
Essence insta perfect номер 50, не знам дали още го продават. Аз го взех на половин цена, стана ми много любим.

# 520
Здравейте прекрасни, моля ви за препоръка за хубава маска за коса(суха,изрусена).Досега съм купувала от фризьорски салон,но сега не работи и не съм в час с продуктите от дрогериите.Благодаря предварително!:hibiscus:

# 521
Може да си вземеш маска на Макадамия, от накой сайт, като бях руса, само тя ме спасяваше:

# 522
Две девойки, отваряха спирали на Есенс и на Голдън Роуз , като си ги слагаха по очите. Ако някоя дама ходи да го има едно на ум. Щом казах на продавачката , тя каза “Нищо не мога да направя”. Та възмутена съм. Ще ходя до друг ДМ след пандемията.

Това е често срещана гледка и в ДМ, и в Лили. Не само по време на пандемия, а по принцип. Аз също бях възмутена, като видях как две госпожи на по 50+ си гримираха цялостно очите с цветните моливи за очи на Есенс, а после им сложиха капачки и ги върнаха обратно на местата им. Става въпрос за моливи за по 3 лв. Направих им забележка, те се направиха, че уж не знаели, че това не са тестери, и се изнизаха светкавично.
И да, продавачките нищо не могат да направят, те не са биячи. По-скоро охраната трябва да следи. Но в крайна сметка вината е най-вече на самата марка, че не опакова фабрично продуктите си с фолио. Додис могат поне да лепят етикета с надписи на български върху продукта така, че да пречи да се отваря, а клиентът да забележи, ако има нарушена опаковка.
Харесвам продуктите на Есенс, но заради липсата на защитна опаковка вече не купувам почти нищо от тях. При гланцове, спирали и очни линии трудно може да се познае дали продуктът е бил отварян и пипан.

# 523
Като купувам молив махам капачката, за да видя дали е ползван.

# 524
И аз имам проблем с отварянето на опаковки в Лили и ДМ. Преди дни в Лили буквално висях на главата на майка и дъщеря, които отвориха и пробваха писец за очи. Седях и ги гледах настоятелно, докато не спряха да пробват и си тръгнаха. По едно време и продавачката се изкрещя на някой, че продуктите не се отварят. Не могат да смогнат, а и едва ли е приятно да се правят на падари. За мен също е от значение самият производител да си прави опаковката добре запечатана. Едно тънко фолио едва ли е толкова скъпо.

Вие откъде купувате спирали, за да сте сигурни, че не се отварят ? В Дм имат и от тези пластмасови протектори, но май не на всички?

Общи условия

Активация на акаунт