Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 55 113
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Пробвали ли сте спрейовете на Елсев Double Elixir? Разплитат ли косата?
Скрит текст:

От шампоана и балсама Elseve Еxtraordinary clay съм много доволна. Има видима (и от околните) разлика в косата.

# 496
Масажорът за нов потребител в Алито е с цена 1 цент, ако го получа, ще се похваля, засега чакам. Simple Smile

# 497
+1 от мен за лаковете на Essence, особено от тази колекция: https://i.ytimg.com/vi/N_doqqZ-V7Y/hqdefault.jpg Дълготрайни, изглеждат точно като гел лак, приятни по-скоро неутрални цветове.

Имате ли някакви впечатления от шампоаните и балсамите за коса на Velnea, както и от това масло за коса: https://shop.lillydrogerie.bg/velnea-kokosovo-maslo-za-kosa-50-ml ?

# 498
Ох, дано пуснат в България тази "Копакабана" серия, шимър олиото ме привлича. Сетих се, че имам такова олио на Велнеа и сега си сложих, но никак не попива и мазнее. Абе няма като Nuxe успешни такива масла засега, та дано това на Копакабана да е успешно.

Иначе нова придобивка от Лили ми е лосион за тяло на Велнеа - Pink Chocolate. Има вкусен ароматен по-скоро на бонбони, попива бързо и е подходящ за по-топлите дни. Иначе не съм особено впечатлена от хидратацията му.

# 499
Онзи ден докато рових за новите антибактериални гелчета (колекционирам си ги, тези със силиконовите държачи за чанти). Та попаднах на дезодорант на балеа който определят като двойник на Alien на Mugler.  Мисля че имаше и други, но намирам само този.

Тъкмо пуснах поста и изкочи и другият...

# 500
  • Пловдив
Какви са тези джаджи?😎

# 501
xaxa ако е към мен Grinning май ти се спи писах за държачи но така го обясних че... и аз не разбрах какво искам да кажа Grinning ще покажа. Ей тези гелчета са:

Много им се радвам. Снимката е от инстаграм.

# 502
Лилавият дезодорант, който е показала bg_MAMA_Fan233, съм го имала и е с много хубав аромат. Обаче не бих казала, че трайността му е като на скъп парфюм. Тоест като дезодорант си е перфектен, но не мисля, че може да замени парфюма. Така че точно двойник не бих го нарекла, по-скоро сходен аромат.

Georgieva, доста отдавна имах спрея който е в средата. Разплиташе добре и действаше като балсам без отмиване, но не беше нищо особено честно казано в насока подхранване и възстановяване.
Аз лично предпочитам масла, предназначени за тънка коса, каквато е моята.

# 503
  • Deutschland
Имам и двата дезодоранта на Балеа. Ароматите наистина са сходни и при мен са трайни. Бих пробвала и други на марката

# 504
  • на дъното
Здравейте 😊!Бихте ли ми казали дали в Лили или ДМ имат маската за ръце на Barnangen? Благодаря 🤗

# 505
  • Пловдив
Bg mama, ама това се закача на чанта с идеята да е по-удобно използването му? Или друга е идеята?😁 не ги знам тези работи, модерна история😎

# 506
Аз сигурно се повтарям, но много препоръчвам руския шампоан 911. Пробвала съм този за пърхот и този за косопад. И двата ме впечатлиха, особено този против пърхот. Миризмата му е малко кофти, но се свиква. Струва към 5лв в ремедиум. Моята коса попринцип е мазна, сърби ме и скалпа, а той ми пооправи омазняването в дългосрочен план, спря сърбежа.

# 507
Да. Закачат се на чантата, висят и могат да се пълнят и с друг гел-дезинфектант, когато свърши. Аз имам розов държач, а шишенцето го пълня с направен от мен дезинфектант.

# 508
  • София, България
Здравейте, включвам се в темата, малко извън това, което е в момента, но много искам да похваля два продукта закупени от Лили на много добри цени.
Капсулите за лице на Schaebens за перфектна кожа. За първи път използвам такъв тип продукт, ами много съм доволна.Кожата става сатенена на допир, матира и едновременно хидратира. Не мога да опиша колко хубава става кожата.
Аз съм със смесена кожа, предразположена към несъвършенства.

Другото, което искам да похваля е серумът с микроигли на Dr. Tisha. Ползвам го вече трета вечер, имам малки пъпчици на брадичката и много ме дразнеха, още след първата употреба на сутринта бяха започнали да изчезват. Сега след третото ползване, повечето ги няма, остана само една, но и тя е почти заличена.

# 509
  • Deutschland
Тези на Шабенс съм ги пропуснала. От утре тук пазаруването ще е само с маски, а мен ме задушават, така че незнам как ще се получи ходенето в ДМ и колко време ще издържа без шопинг.
В момента имам само околоочните на Балеа и тези с витамин С пак на тях.

Общи условия

Активация на акаунт