Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 55 065
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Относно лаковете съм доволна от Catrice и Essence.Относно палитрата на revolution.Втори път от Лили няма да си взема.Те са китайски и не покриват.Имам оригинална и е съвсем различно.
Момичета да сте използвали ли крем за къдрава коса?Какво представлява?Търся нещо за моята четина.Къдрава и бухнала.Иска ми се нещо с което да се запазят мъдреците,но да е подредена.Давайте съвети моля.

# 616
Момичета, от къде бихте препоръчали да си купя масла за приготвяне на домашни маски за лице и коса.Имам Лили и ДМ наоколо.В брошурата на ДМ гледах комплект кокосово+какаово.
Също искам да попитам дали в Лили имат отстъпка 'Рожденик',както в ДМ. Доколкото разбрах,тя може да се ползва и за продуктите в промоция.Правилно ли съм прочела?

# 617
Да, отстъпката от 15% важи и за вече намалени продукти Hands Ok Hand в Лили нямат такава отстъпка.

# 618
Относно лаковете съм доволна от Catrice и Essence.Относно палитрата на revolution.Втори път от Лили няма да си взема.Те са китайски и не покриват.Имам оригинална и е съвсем различно.
Момичета да сте използвали ли крем за къдрава коса?Какво представлява?Търся нещо за моята четина.Къдрава и бухнала.Иска ми се нещо с което да се запазят мъдреците,но да е подредена.Давайте съвети моля.

Както много други големи и по-големи марки MUR също произвеждат в Китай. Така че разликата е в качеството от палитра на палитра, нищо необичайно за тях. Нещата им са hit or miss, така или иначе.

# 619
Още интересни неща от DM:

# 620
Аз минах набързо през ДМ да заредя някои неща за малката и си взех крема с урея и слънцезащитния, който ползвам последните години, в нова опаковка е. Имам лека форма на слънчева алергия и съм много доволна от него. Взех си и двете маски, които ползвам често. Исках да пробвам и тази с авокадо, за която четох тук, но я нямаше.

# 621
  • Пеликания
Дано този серум с хиалурон е по-хубав от този с витамин ц, все още се чудя какво да го правя.

# 622
Няма скрабове на Нивеа, къде ли не търсих... 🙄
Купих шампоан и балсам от тези, намалени са и в ДМ, и в Лили
Скрит текст:

Но от храната за коса взех друга
Скрит текст:
И този крем е намален в аптеки Медея (не е за темата, но понеже се спомена...)
Скрит текст:

# 623
И аз търсих скрабовете в Лили, нямаше.

# 624
Аз взех скрабя на нивеа от ремедиум, но още не съм го пробвала.А да попитам серията копакабана има ли я в нашия дм ?

# 625
Виждала съм ги в Елитис.

# 626
Аз минах набързо през ДМ да заредя някои неща за малката и си взех крема с урея и слънцезащитния, който ползвам последните години, в нова опаковка е. Имам лека форма на слънчева алергия и съм много доволна от него. Взех си и двете маски, които ползвам често. Исках да пробвам и тази с авокадо, за която четох тук, но я нямаше.
Би ли споделила какъв тип кожа имаш и какъв е като консистенция слънцезащитния крем. Търся лек немазен крем с фактор 50. Благодаря предварително Simple Smile

# 627
dobi86, със суха кожа съм, особено на лицето. От серията имат и фактор 50. Много е лек и попива бързо, не стои мазен. Аз го ползвам предимно за лицето и шията, защото не ходя много на плаж.

# 628
Виждала съм ги в Елитис.
Така ми каза и момичето в ДМ, което попитах дали ги имат.
И този крем на Mixa си взех и сега не знам кой от двата да започна
Скрит текст:

# 629
Абонирана съм за нюзлетър на ДМ, все ги трия, но сега го отворих и видях прикачени талони за отстъпка с баркод за периода на брошурата, както беше в приложението им преди да го спрат. Аз често се възползвах от офертите в приложението. На отстъпката за кремовете за ръце Балеа се вижда такъв от тази нова серия Копакабана, може би ще са налични и тук:

Общи условия

Активация на акаунт