Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 319
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Това пробвали ли сте го

# 631
Привет! От скоро следя темата и ще се радвам ако някоя мацка сподели мнение за изпробван крем за лице 40+ Simple Smile

# 632
В Лили този месец са намалени малките палитири на Revolution. От коя бяхте доволни? Мисля да взема за проба някоя.
Мога да кажа от кои не съм доволна - от серията Reloaded. Хубави цветове, на суоч го докарват, но трудно ги блендвам и не ми харесва резултата.
На Катрис двете новите са хубави. Имам палитри на Римел, които ми харесват.

# 633
  • Deutschland
Привет! От скоро следя темата и ще се радвам ако някоя мацка сподели мнение за изпробван крем за лице 40+ Simple Smile

Биотен Хиалурон, Биотен Мултиколаген, Лореал Red Creme са много хубави

# 634
Блестящите сенки на Катрис от новите палитри лесно ли се слагат ?

# 635
Можете ли да ми препоръчате шампоан и балсам за суха и къдрава коса?

# 636
Аз не съм доволна от моята палитра Flawless на Революшън, бях се оплаквала тук.

# 637
Аз не съм доволна от моята палитра Flawless на Революшън, бях се оплаквала тук.
И аз не съм доволна. Имах Flawless 3, прекрасни цветове, но никакъв пигмент. Като трайност също се провалиха.

# 638
Да, прекрасни цветове, никаква трайност, след час грима ти става на едни цветни петна на очите. А с какъв мерак си я взех...

# 639
Да попитам в Лили или ДМ засичали ли сте дълбоко почистващ шамоан? Ако да, доволни ли сте?

# 640
Аз имам три от Reloaded, срагам с база на Римел и съм страшно доволна! Velvet rose е зоста близка като цветове до Soft Glam на ABH. Имам ги двете и мога да кажа, че наистина е така. Лесно се преливат и я ползвам доста често. Имам и Affection и Vitality, също ползвам старшно често.

# 641
Аз имам Reloaded Hypnotic и  Basic Mattes. Ползвам ги с Artdeco Eyeshadow Base и съм доволна. Определено с тази база сенките ми издържат цял ден, а клепача ми по принцип се омазнява бързо. С тази база дори едни сенки на Essence се задържат. Само се разпрашават и падат понякога под очите, но не знам дали не е защото взимам много с четката. Може би нямам толкова опит ...

# 642
  • Deutschland
Да попитам в Лили или ДМ засичали ли сте дълбоко почистващ шамоан? Ако да, доволни ли сте?

Балеа имат. Аз съм много доволна. С него + маската с папая на Гарниер (храна за коса), косата ми изглеждаше като от рекламите Wink

# 643
Имах Revolution Reloaded velvet rose (двойника на Анастасия софт глам), подарих я на майка ми след 2 ползвания. Не е добра просто - цветовете след няколко часа се преливат в едно кално недоразумение, блестящите цветове се "запечатват" отгоре и трябва да ги стържеш, за да получиш адекватен пигмент, отделно не издържат повече от 5-6 часа (аз ги ползвам със супер добра база за сенки, с която другите ми палитри държат по 12+ часа). За 10 лв са ок, но има по-добри неща на пазара - например новите 2 палитри на Катрис за мен са доста по-добри варианти.

Flawless 3 имах преди години, беше много зле и замина в коша, като цяло новите палитри на Революшън са една идея по-добри, но не очаквайте нещо уау.

# 644
Можете ли да ми препоръчате шампоан и балсам за суха и къдрава коса?
Косата ми е същата като твоята. За шампоан - когато скалпът ми все още не беше толкова капризен - John Frieda ми се отрази добре, състоянието на къдриците видимо се подобри. От балсама от серията също съм доволна.
В момента съм на аптечни шампоани, защото кожата на главата ми стана ужасно чувствителна. Относно балсама, освен споменатия на John Frieda, от професионалната серия на Балея също съм доволна и от балсамите на Aussie - обаче моите не са купувани от България и не мога да кажа дали качеството на нашите е същото.

Общи условия

Активация на акаунт