На мен също ми стана много тъжно от този пост,защото си помислих какво ли ще е ако нямам възможност да кърмя

Ще се чуствам непълноценна
Чакаме те с Галко
Леко пътуване.
Първите няколко нощи, бях все нащрек и спях повдигната на лакът, но сега като се разбуди беба,бутам и цицата и си спим и двете. Нощем се храним изключително и само на кърма. Не мога да кажа колко изяжда,колко суче изобщо, но тя е доволна, спи си добре и аз де
Така,че момичета, усвоете го това! Такава почивка е невероятна.А и както казва Асето, това е добро време за кърменето,защото не знам точно тя как се изразяваше, но така спомагаме за увеличаването на кърмата.

Днес ходих да ме облъчват с някакъв радар,който разнасял бучки,дано има ефект.Като междувременно продължавам с цеденето.Определено съм по-добре от изминалите дни.

. Моята бебка
се роди на 20.07. в 9:00 h и беше 2750-47см. Аз отначало имах проблем с кърменето
явно не ми се бяха отпушили каналчетата и гърдите ми едни такива твърди и тя не можеше въобще да суче и само плачеше душичката. Но една акушерка
ми помогна да си отпуша каналите и сега ядем на 3 часа по 30мин., освен в случаите когато заспива. На 22.08. сме на консултация, тогава ще ни правят и ваксината за хепатита, та да питам от нея вдига ли се Т .
Както и да е накрая вика всеки си прави с детето каквото ще и е мнооого права. Опита да ме убеждава че се давало сок за превенция на желязо дефицитните анемии, което е вече остаряло схващане, но кои да се образова, те си знаят тяхното
Мисля да започвам със захранването след 4 месец, дано до тогава да се кърмим
ААА и ми вика тя това майче /другото/ е много добре запознато с храненето, а му ръга шишето с АМ в устата на 30 дни. Аз и викам ами що не кърмиш тогава, а тя ооо много боли, а после се оправдава ми аз нямам зърна това онова и т. н. Иска се много воля и упоритост и знаниня по въпроса.