Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 103
  • 502
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вие не четете ли, че и той не яде. За те такава стипца говорим

# 76
  • Terra incognita
Аз още не съм птичела всички коментари. Ще се шокирам ли?

# 77
  • София
Аз още не съм птичела всички коментари. Ще се шокирам ли?
Втория на авторката е топ.

# 78
  • Terra incognita
Аха, не искал да си харчи парите за храна, а за нещо, което ще му докара още пари. Да разбирам ли, че карате на сух хляб и имитиращ млечен продукт?

# 79
Кара на хляб и TSLA:)

# 80
  • Варна
Кретен. Как си му родила дете!?!

Бих действала както е написала НСЧ. Мълча си, докато започна да печеля и после си събирам багажа.

# 81
Аха, не искал да си харчи парите за храна, а за нещо, което ще му докара още пари. Да разбирам ли, че карате на сух хляб и имитиращ млечен продукт?
Не се е сетил да си купи една кутия зелена боя, да се намаже и да застане на слънце. Бих го нарекла кретен, но не ми се иска да обиждам кретените.

# 82
Що не хване да излезне той по бащинство, пък ти да му пилиш на главата, че ти яде парите?!

Съжалявам, но това не ми прилича на семейство, в истинския смисъл на думата. Той знае ли, че да имаш семейство не е просто да си съквартирант с някого и да си имате дечица, щото така трябва и е прието в обществото.

Вземи му наем, че детето е “живяло” в теб 9 месеца, аа и после да не забрави да плати сметките за всички грижи, които полагаш за детето. Като заплата на детегледачка.

По същинският въпрос на темата- Не, не ми мрънка и никога не е мрънкал за нещо подобно. Ако някога си направи устата за такова нещо, е свободен да си ходи, пък да го видя къде ще стигне.
Имаме общ бюджет на семейството, където само “за да има” отчитаме кой, колко е изкарал.

Като ходите на почивка или ресторант пак ли си делите сметката? Плаща си само за собствената нощувка и делите сметката до стотинка, като учениците?!

Много ми е странна цялата работа, как изобщо се живее с такъв дребнав човек....

# 83
Какво значи,че ви забременяла в момент в който уж не може? Имала си здравословен проблем и са ти казвали, че е невъЗможно да забременееш или нещо друго?

# 84
  • Сф
, преди последния пост на Елен си мислех точно това, че тя е напирала повече за всичко. И тогава , договорките по се вързват..Само че сега не е лошо да си спомни какво точно се е договорила и как ще се измъкне.

# 85
  • София
Надявам се да успеем да научим децата си, че такива индивиди трябва да остават без поколение! Стягай се, elen1990, организирай си нещата в работата и се спасявай. Такива хора не мисля, че се променят.

# 86
Елен, нещата ще се оправят. Аз щедър мъж също не съм срещала през живота си, чела съм за такива в бг мама. Ама в реала имам няколко приятелки, които изцяло издържат мъжете си. В смисъл мъжете им въобще не работят. И имам само една дето мъжът и я издържа, така че прави си изводите.
Не се поддавай на депресията, аз напълно те разбирам, защото съм същия човек като теб, аз напирам за всичко в тоя живот и съответно после си плащам цената.
Най-важното е че имаш дете. Тоя работа с принца, за мен е утопия. Я срещнеш друг я не. Такива дето още го чакат - познавам бая и са по-депресирани от всички майки, самотни или с мъж катил, дето познавам.
Дано да мине по-бързо тая криза, да започнеш работа. Дано и аз да си остана на тази дето съм, че ако нещата се закучат като 2008 г. не ми се мисли.
Писна ми цял живот да живеем в кризи.
Не го слушай какво ти говори, усмихвай си и мисли за професионална реализация. Не се обвинявай за нищо. Запомни от мен едно- най-важното е да имаме дете, то дава смисъл и сили да се борим, няма значени от кой е детето, хората и от донор раждат. Ти си свършила най-важната работа в тоя живот. Пари все ще изкараме. Лошото е, че всички мъже /с изключение на мъжете на някои съфорумки/ са мухлювци, и дори и друг да срещнеш пак ще е като тоя. Ама здраве да е.

# 87
Родила си дете, за да излезеш от депресия? Това ме разсмя искрено.
Аз скръндзави хора не мога да трая, дори и гадже отсвирвам, какво остава да му родя дете. И аз съм 2ра година по майчинство, което свършва след 2м., хич не сме финансово добре, но всичко ни е общо. Може 2 лв.да имаме, те са за тримата. Честно, не знам къде ги намирате такива, и деца им раждате. Такива трябва да останат сами като кучета и бездетни до края на живота си. Ако съм на тебе, започвам работа скоро, детето на ясла и си бия камшика.

# 88
Пиша и трия после... едно мога да кажа, щом 120 лева му се свидят за човека, който те е отгледал или има адски нисък доход, или е невероятно дребнав.
Редактирам се-имам предвид парите за бащата да ги коментира изобщо.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:16 от Candy_girl

# 89
Колко да е нисък дохода на едно ИТ? Айде стига.. Минимум пет пъти повече от нейното майчинство..

Общи условия

Активация на акаунт