Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 117
  • 502
  •   1
Отговори
# 120
... Аз щедър мъж също не съм срещала през живота си...

Ей ме, бе. Ама крайно време е да направим една форумна среща, да видите какви мъже съществуват. Хи-хи-хи.

Не искам да те обидя, но ако наистина си свестен, никога нямаше да си сам.

# 121
... Аз щедър мъж също не съм срещала през живота си...

Ей ме, бе. Ама крайно време е да направим една форумна среща, да видите какви мъже съществуват. Хи-хи-хи.

Не искам да те обидя, но ако наистина си свестен, никога нямаше да си сам.

Кой е казал, че съм сам? Flushed

# 122
  • Terra incognita
Папито е с всички и всички са с него 🙋‍♀️

# 123
Папито е с всички и всички са с него 🙋‍♀️

А, не бе. Бият се всички за мен - всяка вика ВЗЕМИ ГО ТИ. (големи лафове знам, хихи)

# 124
Кристина, важно е и детето как ще се чувства с такъв баща или с депресирана майка.
А дали един мъж е щедър, по-важно е да е отговорен и грижовен към сем-вото си. А такива има. Никой не е казал, че има перфектния съпруг без недостатъци, ето има и тема "с какво дразнят мъжете". Но едно е да те дразни, че не си избърсва плота, съвсем друго е да ти записва колко му дължиш... Интересно ако не успее да му ги върне, какво следва?!?...

# 125
  • Варна
Лихви.

# 126
Кристина, важно е и детето как ще се чувства с такъв баща или с депресирана майка.
А дали един мъж е щедър, по-важно е да е отговорен и грижовен към сем-вото си. А такива има. Никой не е казал, че има перфектния съпруг без недостатъци, ето има и тема "с какво дразнят мъжете". Но едно е да те дразни, че не си избърсва плота, съвсем друго е да ти записва колко му дължиш... Интересно ако не успее да му ги върне, какво следва?!?...

Не знам при другите как е, за себе си най-важно ми е да си имам пари и да не искам от никого. Ако мъжът ми реши да ми даде - супер, но ако не ми дава пари, аз да не се налага да му искам. Така съм процедирала винаги и за щастие съм успявала.
За папа Смит, бях останала с впечатление, че няма жена и си търси.

# 127
Тва че тя не е хитра да му таксува правенето на любов по 300 лева на тек (сори за вулгарният език), си е лично нейн проблем. Сега той щеше да ѝ бъде длъжник и да не мрънка за смешните 400 кинта месечно.

christina1980,

PapaSmurf има много жени, но не търси любовта. Той е намерил любовта към себе си и не му е нужна чужда любов - на този етап. Иначе, компания и желание за връзка (колкото и нескромно да звучи) - не липсват. До толкова, че имам телефон за срещи и личния си номер не давам. 2+2=... Нали.

# 128
  • Варна
Минутки за реклама 😋😋😋

# 129
Ааа не закачайте Папито, плийс. Един от малкото нормални в тоя форум.
Ели мели, коя е темата за кредита?

# 130
Минутки за реклама 😋😋😋

Не, никаква реклама не е, защото не търся нищо. Която мама ме е опознала малко (оооопси) знае. На никоя нито съм предлагал нещо, нито съм искал. Да се знай!

# 131
ОК Папа - почти всички свободни мъже, с които контактувам са така. Няма лошо, но това обяснява защо авторката, като е срещнала бащата на детето и е напирала да се омъжи и да има дете. Това са си нормални неща, но в днешния свят са лукс.

# 132
  • София
Аз съм с Папи. Кво? Аре, джа!

# 133
  • Terra incognita
Сго- дих- ме-  сее! Може ли да съм кума?
Периодът е много подходящ за онлайн сватба ❤

# 134
  • София
Сго- дих- ме-  сее! Може ли да съм кума?
Периодът е много подходящ за онлайн сватба ❤
Ще си правим петорка. Без децата.

Общи условия

Активация на акаунт