Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 116
  • 502
  •   1
Отговори
# 135
Аз звъннах на мама да разкажа кво се случва тук и тя каза, че ме е родила за да има перфектен мъж до себе си и ако някоя бг-мамма търси перфектен мъж, да си го роди - да не посяга, че знаела как да прикрие убийство.

# 136
Аз съм кръстница на папи джуниър, пу!

# 137
  • Варна
Темата зави забавно.
И аз чаках мъже да започнат да раждат. Уви, прежалих се аз.😁

# 138
  • София
Кристина, Папи никога и никъде не е заявявал, че търси жена. Не знам откъде това впечатление. Той е радост за всички ни. В книгата на ЮНЕСКО за движимото културно наследство и в книгата на БГ -мамма - Мъж за пример и показ.

Феновете на Живите мъртви ще разберат - аз съм Папи! Grinning

# 139
Ок, с грешно мнение съм останала, а и честно казано не следя форума, сега съм хоум офис иначе рядко влизам.
Папа грам не ме интересува-мъж ли е - не го жаля, но виж за авторката на темата ми е мъчно, но ще се справи. Сигурна съм

# 140
  • София
Ок, с грешно мнение съм останала, а и честно казано не следя форума, сега съм хоум офис иначе рядко влизам.
Папа грам не ме интересува-мъж ли е - не го жаля, но виж за авторката на темата ми е мъчно, но ще се справи. Сигурна съм

Като стиска зъби едни 18 години ли?

# 141
  • Варна
Феновете на Живите мъртви ще разберат - аз съм Папи! Grinning

Hands Clap

# 142
  • Terra incognita
Ще се справи, ако се освободи от присъствието му. В противен случай я очаква нелеко бъдеще. И да вземе да пообере паяжините в хладилника.

# 143
  • Най-красивата страна
Не е нормално един млад и здрав мъж да бъде издържан от жена си.
Просто е унизително.
Обаче случая на авторката не е такъв.
Защото нейния е способен да печели пари.
Но е ужасен егоист и сметкаджия.
Семейството е едно цяло.
 Ако той не подкрепя жена си в периода,когато тя отглежда тяхното дете,то какъв съпруг и баща е  тогава?
Той се отнася с нея ,като със съквартирантка,а не като със съпруга и майка на детето му.
 Това е изключително грозно.
И не,не всички мъже са такива.
Тези като него са по-скоро изключение.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:54 от -veni-

# 144
Добре, как ще се реализира равенството между съпрузи, без да сме сметкаджии, т.е. без точни сметки?

# 145
  • там, където ми харесва
Добре де тя това толкова ли не го е разбрала през годините или периода през , които са били заедно. Чак сега ли и прави впечатление? Преди бил ли е така?

# 146
Ели мели, коя е темата за кредита?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1193320
Сори за оффтопика Simple Smile

# 147
  • Най-красивата страна
Добре, как ще се реализира равенството между съпрузи, без да сме сметкаджии, т.е. без точни сметки?

Не е нормално един ,,мъж,, да каже на жена си,,Аз не искам жена да ми яде парите,,.
Ами като не иска-да седи сам.
Не е нормално да не подкрепиш жената,която е родила детето ти и го гледа да я унижаваш,защото в този период не изкарвала достатъчно пари.
Не е нормално съпруг да смята жена си за длъжница и да прави таблици колко пари има да му дава тя.
Извратено е.
Точни сметки можеш да правиш с чужди хора-с приятели,с лихвари,с бизнес партньори...но не и със съпруга си,който би трябвало да е най-близкия ти човек.

Равенство?
Тя си поема грижите за детето.
Той занимава ли се с детето,колкото и тя?-или да му представи сметката за12 часа гледане на дете?
Детегледачка взема 500-800лв.за 12 часа, всеки ден без неделя и без да върши домакинска работа.
Ако тя му готви всеки ден,чисти къщата и му пере дрехите-трябва ли да му представи сметката за тези услуги?
Защото една домашна помощница иска 600лв.на месец.

# 148
  • София
Кой рупа за фифти-фифти?

# 149
Нещо май въобще последните 3-4 поколения не са на ясно що е то феминизъм и за какво равенство се борят жените.

Общи условия

Активация на акаунт