Част от моето сърце, ЮЛИ ще е в моите ръце - Тема № 5

• 40 511
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ти за коментара, Tancheto_sushi! Най-добре да не се психясвам излишно.

Мама на Принцеса, би ли споделила от къде си купила пелени и от кой вид по колко? Чета, че са необходими 3 бр. памучни и 3 бр. бархетни, но забелязвам, че на повечето места продават предимно муселинови, които не знам за какво са.
Момичета, да ви покажа яйцата, които вчера боядисвах Simple Smile.

# 481
VictoryK, аз на първо време взех от сайта на магазин Палчо комплект 4 броя пелени- 2 бархетни и 2 тензухени ( бархетните ги ползвам, когато след смяна на памперс мия дупето, а тензухените ги слагам на хавлийката при къпане). А от магазин Косара взех 2 броя от памучен бархет (смятай мега тънки за най-топлите дни колкото да има нещо върху нея) и 2 памучни си, които са една идея по- плътни, но не дебели от типа на полар, одеяло и т.н., даже едната се води  памучна от ажур. Можеш да погледнеш и т.нар.капитонирани, за да придобиеш представа за материя/дебелина.

# 482
Аз взех от страничката на магазин Джордж 2бр.мусолинови и определено много ми харесаха. Съвсем тънки са и мисля да ги слагам като чаршафче за количката, както и на дивана или на леглото като го оставям бебето да има нещо под него.. Дебели са половин идея повече от тензух.Мисля да поръчам още 3-4бр и да ги ползвам под хавлийката за къпане. Бархетни имах предния път, така и не им намерих предназначение.

# 483
Мама на Принцеса, много ти благодаря за полезната информация! Непременно ще погледна и двата магазина и ще поръчам. И мен почва да ме хваща страх с наближаване на датата и намаляване на списъка с покупки.
VictoryK, аз на първо време взех от сайта на магазин Палчо комплект 4 броя пелени- 2 бархетни и 2 тензухени ( бархетните ги ползвам, когато след смяна на памперс мия дупето, а тензухените ги слагам на хавлийката при къпане). А от магазин Косара взех 2 броя от памучен бархет (смятай мега тънки за най-топлите дни колкото да има нещо върху нея) и 2 памучни си, които са една идея по- плътни, но не дебели от типа на полар, одеяло и т.н., даже едната се води  памучна от ажур. Можеш да погледнеш и т.нар.капитонирани, за да придобиеш представа за материя/дебелина.

# 484
Дано да съм ти била полезна.
Бархетните, както казах, ги ползвах да бърша дупето при миене. Но ако имате нагласата да не миете при всяка смяна, а да заложите на мокри кърпи, и аз не знам за какво мога да се ползват.

# 485
Момичета, а такива като мен има ли, които не могат да разберат още какво е контракция точно? Аз усещам повечето вечер втвърдяване, но по-скоро в горната част, все едно съм преяла, колкото и да ям (независимо малко или много). Попитах АГ каза, че е нормално. Понеже я питах и за магнезия дали да продължавам с 3х2 и тя ми вика, ама ти реално имаш ли стягания 🤣 Пия си го де, някак си ми е по-добре с него, по-спокойна се чувствам, а и в 5ти месец имах изтръпвания на крачето и ръчичката, откакто го взимам, се чувствам по-добре.

# 486
И аз съм в кюпа на тези, които не знаят какво е контракция. На моменти имам ПМС ниско долу, когато се преуморя, но не го усещам като втвърдяване. С първата Б не стигнах до контракции, с аборта имах зверски болки в корема и кръста- дали е било контракция, нямам идея, но докторът тогава каза, че започне ли да ме боли корем, значи матката контрахира и ще се изчистя, та може и контракции да са били.

# 487
Привет, момичета Simple Smile Включвам се и аз с моето чудене дали всяко втвърдяване на корема е контракция Thinking
Понякога го усещам само от едната страна, само горе или само ниско и сякаш бебка се е свила или се разтяга там. Но в други случаи усещам цялостното събиране на корема в топка... Другата седмица съм на преглед, ще питам Simple Smile А ориентира с болезнеността ми е пълна мъгла... просто съм с много висок праг на менструални болки и понякога се тревожа да не "изпусна" нещата Disappointed

# 488
Привет, момичета Simple Smile Включвам се и аз с моето чудене дали всяко втвърдяване на корема е контракция Thinking
Понякога го усещам само от едната страна, само горе или само ниско и сякаш бебка се е свила или се разтяга там. Но в други случаи усещам цялостното събиране на корема в топка... Другата седмица съм на преглед, ще питам Simple Smile А ориентира с болезнеността ми е пълна мъгла... просто съм с много висок праг на менструални болки и понякога се тревожа да не "изпусна" нещата Disappointed
Да изпуснеш нещо - едва ли има такъв вариант. Сещам се за една приятелка, която ме пита "има ли как да не разбера, че е започнало раждане" и след това като роди нормално сама се смееше на въпроса си.
Така че едва ли може да се случи нещо без да разберете, но според мен поговорете малко повече с наблюдаващите ви лекари и те ще ви обяснят. Аз лично не мисля, че е редно да обяснявам кое е контракция и кое не е, защото все пак не съм медицинско лице и да не подведа някой. А все пак това си е спазъм на матката, който не е просто ей така....

# 489
Момичета,по въпрока за бархетните пелени,аз взех от Галикс страхотни разцветки бархетни пелени.
С каката ги използвах за завиване през летните месеци,супер меки и нежни на допир.
Иначе да се похваля че взехме и количка и сега остават само няколко по незначителни нешица за купуване.

# 490
И аз имам от време на време стягане в стомаха ,тоест по високо и не знам какво е😊
Аз снощи пак имах схващане в крака .
Пия магнезий по едно прахче 400на ден ,но май ви е приемате повече.
Аз пия това има и фол.кисилина  ,дали мога да взимам по две или да си намеря чист магнезий .Много са неприятни тези схващания ,отскоро почнаха и ръцете да ми изтръпват ,с тях работя и са изморени доста ,но може и от друго да е не знам ....

# 491
Момичета, днес явно не ми е ден! Ударих си корема в един стол, докато исках да мина. Явно не прецених...Заболя ме за момента и се притесних... Сега не ме боли. Дали нещо съм направила на бебчето? Иначе цял ден е много активен и това ме успокоява. Но все пак... Confused

# 492
Момичета, днес явно не ми е ден! Ударих си корема в един стол, докато исках да мина. Явно не прецених...Заболя ме за момента и се притесних... Сега не ме боли. Дали нещо съм направила на бебчето? Иначе цял ден е много активен и това ме успокоява. Но все пак... Confused

Аз така не прецених 1 път и се изшибах в ръба на отворения прозорец. Според мен щом мърда, значи всичко е ок. Все пак те са доста защитени вътре 😘

# 493

Аз така не прецених 1 път и се изшибах в ръба на отворения прозорец. Според мен щом мърда, значи всичко е ок. Все пак те са доста защитени вътре 😘
Благодаря ти, имах нужда от успокояващ коментар. Явно не осъзнавам колко съм голяма. Hushed
Много трябва да се внимава.

# 494

Благодаря ти, имах нужда от успокояващ коментар. Явно не осъзнавам колко съм голяма. Hushed
Много трябва да се внимава.
И аз мисля, че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт