Westworld - Free Will Is Not Free - Тема III

• 12 948
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Бернард си мисли ...

Скрит текст:
че Лиам е хост, а Долорес е убила Лиам ...

Нали така ...

С много яки тоалети се разкарват дамите в този сезон.

Саката на Долорес са фантастични. Много ме кефят такива, с леко повдигнати рамене ... сякаш си от бъдещето Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 18:09 от Elena Pau 663353

# 106
  • Пловдив
В кой епизод от 3-те видяхте Ед Харис?

П.п като ви чета кал размишлявате..все едно друг филм гледам аз Simple Smile

# 107
В 4-ти има голямо участие. Този, който ще дадат довечера по НВО.

# 108
В кой епизод от 3-те видяхте Ед Харис?

Ед Харис е в 4-ти. Страхотно играе.

П.п като ви чета кал размишлявате..все едно друг филм гледам аз Simple Smile

Няма проблем. То нали заради това е интересно да коментираме. Hands Plus1

Ето, че само аз мисля, че Ровоам комуникира с хората. Някак съм убедена, че тия имплатни, дето ги имат хората, са вързани с Ровоам.

# 109
Имаш предвид това в зъбите ли?
Обаче, ако можеше да контролира всички хора, обществото щеше да е по-послушно, нямаше да съществуват криминалните елементи.

# 110
Имаш предвид това в зъбите ли?

Не знам, дали при всички е на небцето. Но погледни пак в 4-ти епизод ...

Скрит текст:
на маскения бал ... , когато обсъждаха дрогата, казаха че някаква нова влияела както на имплатна, така и на ума ...

Който още не е гледал 4-ти епизод, да се приготви за голямо зрелище с дежавюта (в спойлера са снимки):
Скрит текст:

Joy Our ex-boyfriend just ...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 19:35 от Elena Pau 663353

# 111
Аз все пак се съмнявам, че през импланта може да се предава информация. Не е невъзможно, но очевидно ако можеше, Серак нямаше да има нужда от шпиони.
Скрит текст:
Дали Уилям наистина е шизофреник, или някой му влияе? Той откачи в края на предишния сезон, започна да си въобразява, че е хост, както и дъщеря му, така че може всичко това да си е от него.
И каква е тази гадна лудница, в която го вкараха - с циментов плот, циментова кушетка и стени? Това не е ли опасно за пациентите, склонни към самонараняване?

Хареса ми, че Мейв все още влияе на електрониката, въпреки всички промени. Чудя се, дали би могла да се свърже с Ровоам?

Хареса ми и че Хироюки Санада още е част от сериала, макар и като версия на Долорес.
Довечера ще го гледам пак и ще коментирам още Simple Smile

# 112
Това с имплантите може изобщо да не е вярно. Аз просто мисля така, защото съм почти убедена, че Дж. Нолан и жена му в този сезон ще подлагат хората на същите неща, на които бяха подложени хостовете.

Не, аз не мисля, че
Скрит текст:
Уилям е шозофреник. Тези видения при него са като контролирани от нещо. Един вид, изкуствено предизвикани са.

Но апропо шизофрения ...

Майката на Кейлъб има шизофрения, което може да представлява някакъв аргумент в полза на това, че на хората по някакъв начин им прилагат еквивалент на двукамерния мозък.

Забележка: Това са абсолютни спекулации от моя страна. Може болестта на майката да си е тривиалната травма в Западен свят, необходима, за да станеш съзнателен.

Това пък, от друга страна, би означавало, че повечето хора не са съзнателни Joy

Дето вика Долорес в тоя епизод:
Скрит текст:
супер примитивни са ... Joy

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 20:02 от Elena Pau 663353

# 113
Между другото, майката на Калеб има странна шизофрения. Шизофрениците имат пристъпи, а тя просто го е забравила (и в закусвалнята изглеждаше все едно е отишла до тоалетна и се е загубила, а не че е получила пристъп на шизофрения) - по-скоро прилича на алцхаймер или нещо подобно.

# 114
Аз в началото си мислех, че е Алцхаймер, и супер много се изненадах, когато казаха, че е шизофрения.

Има нещо гнило в цялата тая работа.

И ето, че и аз ставам като ...
Скрит текст:
Уилям, който си мисли, че има измама там, където няма.

Ей това е спойлер, между другото:

Но човек го вдява чак накрая на епизода.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 20:07 от Elena Pau 663353

# 115
  • София
Изгледал току-що и бързам, докато ми е прясно. Сега и ще ви изчета Simple Smile
Изключителен епизод. Абе уникално шоу, уфф. Този сезон кърти отвсякъде. Дано запазят това ниво до края и ако има някакъв 'WTF Уау' обрат ще се превърне в абсолютна класика.

Скрит текст:
Акцентите

* Долорес се е копирала 5 пъти?! Е, не го очаквах... Браво на потребителката, която се сети, че в Шарлот дреме... Долорес. Ама се оказа Долорес на 5 степен, хаха.
5+1 червено топче/перла (Долоресх5+Бърнард)

* Париж е унищожен от атомна бомба? Интересно само там ли е това (силно се съмнявам) и какво се е случило с нашия свят? Какво по дяволите се случва?
Ясно защо са създали Ровоам, след поредната човешка свинщина, но дали Ровоам не е още по-голямо зло? Става страшно когато един ИИ започне да взима решения за живота на хората, все едно е Бог.

* Изкефих се на макс като видях любимеца си, Хироюки Санада, ей много го обичам тоз човек.

* Уилям отново е в играта? Откога го чаках Ед Харис, ама дали това беше всичко с него на този етап. Надявах се да се завърти и той в играта ама Долорес го изигра и го тикна в психиатрията. Шизофреник ли е или си играят с умът му? И ако е последното кой и защо? Още повече се обърках с неговото включване в този епизод.

* Това заигравка с Илон Мъск ли беше? Ракетите дето на заден фон кацаха и излитаха? Миналия епизод имаше заигравка/намигване с GoT, хехе. Яко.

* Докато говореше Серак, на моменти все едно говори машина, а не човек. Още не съм на 100% сигурен, че той е машината и едва ли ще е толкова просто, но натам сочат знаците. Или в най-добрия случай го контролира.

* Тези безполезни парвенюта, приятелите на Лиъм споменаха импланти и дрога? Какви импланти, кои имат и кои нямат? Ровоам може така да ги контролира, видяхме, че някои са си вкарали микрочипове в кръвта, това е ужасно просто... И по този начин също могат да те контролират. Не е истина как сами се вкарваме в капана и след 100, 200 години ще стане нещо страшно ако не се осъзнаем... По-страшно нещо от войната и болестите са да ти отнемат свободната воля, това което ни дефинира като хора, ако това нещо ни бъде отнето, по-добре да ни няма изобщо...

# 116
Имплантите май са едно нещо, което стои на небцето и стига до зъбите - показаха го в преден епизод, когато измъчваха Калеб/Кейлъб.
Скрит текст:
Смътно си спомням  - в един от първите трейлъри  Долорес измъчваше Уилям по подобен начин, така че ще го видим отново. Освен ако не помня грешно.
Това с ракетите със сигурност беше закачка с Мъск, но и ни показва колко малко знаем за техния свят - космически кораби кацат и излитат, все едно е нещо обикновено?! Дали е просто част от космическа програма, или има колонии в Космоса?

# 117
  • София
ахам, сетих се, 10х
Скрит текст:
и всички ли имат такива импланти или само някои...
хм, дано машината не контролира така хората. Малко ме съмнява да е възможно ама...

# 118
Май всички го имат, щом богаташчетата го споменаха. 
Скрит текст:
Това парти, на което беше Лиъм не ви ли прилича на търг на роби? Още една аналогия между парковете и реалния свят.
Ели, това бялото от интрото какво представлява? Клетка, която се дели ли е?

# 119
  • Пловдив
Не видях никъде ракети ...?
А не даваха ли в първи сезон някой така затворен като Ед Харис...? Имам някъв спомен... Simple Smile идваше му някой на свиждане.

Общи условия

Активация на акаунт