Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 096
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Много си хубава, Ния!
На мен гримът на очите ми е сведен до спирала и на много специални поводи очна линия😄 Така и не де научих. Но пък ви се радвам на вас много!

# 181
Аууу, Ниа, страшно ми харесва тази комбинация. Стои ти екстравагантно и секси!

# 182
Ния, прекрасен грим, цветовете са като на залез над тропически остров. Аххх, как ми се пътува!

# 183
Благодаря девойки, ще ги смая в Била след малко 😂

# 184
Ния, любов си Blue Heart

# 185
Благодаря девойки, ще ги смая в Била след малко 😂
Красота!:purple_heart:
То с това ИП и аз се усещам, че да ида за хляб и цигари се глася все едно ще ходя на ресторант, така ми е домъчняло за социален живот.

# 186
Аз също не се гримирам особено напоследък, но днес реших, че ще извадя Ривиера. Друго си е над маската да пърхат мигли 😁.
Даже ще пробвам тези дни разни трещящи червила, които иначе не бих пипнала. Не знам защо имам толкова при положение, че нося или гланц, или някакъв много утрепан нюд.

# 187
Не знам защо имам толкова при положение, че нося или гланц, или някакъв много утрепан нюд.
О, говори ми! Нося само гланцове и нюдове, а шкафът е пълен с кърваво червени, тъмно лилави и прочие драматични цветове, които никога не съм слагала, но за сметка на това увеличавам броя им в мигове на умопомрачение. Все си представям как конкретното червило ще го сложа на бар, което е прекрасно, ако не беше малката подробност, че не ходя по барове от поне 7-8 години.Satisfied

# 188
Ния ,изглеждаш страхотно.А на лището какво си сложила?В  смисъл крем,праймър и т.н.

# 189
Лицето ми е кофти в момента. Не работят козметичните дерматолози... иначе съм с крем на Drunk Elephant- lala , слънцезащитен на Авен Sunsimed и ФДТ стик на MUFE- любимият ми ФДТ.

# 190
  • русе
mypi1975, много нежен грим, браво! Това розово озарява лицето ти.

Относно падналия клепач те разбирам, аз също по рождение съм с почти изцяло паднал клепач и изглеждам перманентно заспала, ако не използвам някакви мейкъп трикове. Grin

Ето този клип представя нагледно какви грешки най-често допускат дамите с паднал клепач и какви техники са подходящи, за да придадат повдигнат ефект. Лявото око (погледнато от наша страна) е "правилното", а дясното - "грешното":

Дамата в клипа е с много плътен индийски акцент, така че ако не разбираш нещо, питай. Blush

Накратко, цаката е в това да не нанасяш дебела очна линия, да не озаряваш прекалено много с хайлайтър (само костта на веждата) и да нанасяш по-тъмен цвят по-нагоре от собствената си сгъвка, за да изимитираш нов, по-високо падащ клепач.

Благодаря, изгледах клипчето и веднага се заех да пробвам, горе долу се получи нещо, но съм далеч от съвършеното поставяне 😀, ще продължавам с опитите

С какъв фдт си на първата снимка и изобщо целия грим... Харесаха ми!

Ето това съм ползвала
Фдт е номер 56 и мисля че ще ти е тъмен

# 191
  • София
Спиралата виждам че е на ЕЛ, и мен лично не ме впечатлява с нищо.... Преди време пробвах мостра.... В черния списък е вече

# 192
Аз страдам от намирането на добър козметик/дерматолог в София. Ния, би ли ме насочила към някой, от който си доволна?
Питам, защото кожата ти е страхотна!

# 193
Експериментът от днес

# 194
Експериментът от днес

Напомняш ми на Моника Белучи! Страхотна визия.

Общи условия

Активация на акаунт