Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 571
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Четките е хубаво да се перат поне веднъж на 1-2 седмици, ако ползваш четка за фдт - през 1-2 дни. Аз имам страшно много четки, над 100 и не ги пера толкова често, защото имам много и ги сменям. Четките за прахообразни продукти ги пръскам със спрей и ги забърсвам в мокра кърпичка през 2-3 дни, имам спрейове за четки на Makeup revolution и на ДМ. Този на ДМ мирише ужасно силно и не го препоръчвам на никого. Grinning

Прахообразните продукти за лице и очи ги пръскам със спирт веднъж месечно и ги забърсвам отстрани със салфетка, ако се е изцапала палитрата.

Нямам някакво уникално място за съхранение, ежедневните ми гримове стоят в златистото куфарче, а допълнителните са в панерки на рафтове. Имам и две шкафчета с чекмеджета, в които си държа грижата за кожата, за косата и натрупани запаси козметика, които чакат ред. Joy

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 14:39 от esmeralda23

# 301
Хм, не знам откъде бих намерила толкова рафтове само за козметика и грим... Blush Simple Smile
Аз почиствам четката за фдт  с мек сапун и вода с помощта на една силиконова джаджа Blush И всяка четка която има нужда. Иска ми се да си купя обаче и някакъв спрей.

# 302
Има ли козметика, трябват и рафтове. Купих си огромен цял шкаф за гримовете с 7 чекмеджета и пак не стига и имам под лежанките на мебелите.
Сега ще сложа бързи лоши снимки.
Скрит текст:

# 303
Имах предвид, че аз чак толкова козметика нямам. Имам обаче доста лакове и аксесоари към тях, ако се броят към козметиката Heart Eyes Откъде е шкафа?

# 304
По поръчка е правен от ателие за мебели.

# 305
Четките, които използвам често ми стоят на тоалетката, в едни вазички от Jusk

Козметиката ми е събрана в шкаф Алекс от Икеа, но ми отеснява. Подредени са в органайзери от Икеа и Джъмбо

А палитрите са наредени плътно, защото нямам място и са няколко чекмеджета

# 306
Превърнала съм едно бюро в мое лично малко райче, вляво имам кутия за бижута, две огледала, имам 3 вазички, в които съм наредила най-ползваните четки за лице, очи и моливи за очи/устни. Вдясно имам поставка, на която съм си наредила най-ползваните и любими палитри. Може да изглежда грозновато за някои от вас, като стелаж в магазина, но аз имам нужда да виждам всяка една палитра, защото иначе забравям за тях и не ги ползвам достатъчно преди да им изтече годността.Laughing

В голямото чекмедже са ми подредени част от останалите гримове, разделила съм ги в кошнички по ФДТ, коректори, бронзанти/ружове, хайлайтъри, основи за очи/лице, спирали/продукти за вежди/извивачки за мигли/очни линии, червила, сетинг спрейове и пудри:

Червилата даже се старая по цвят да ги подредя:

В малкото чекмедже си държа козметиката за лице (кремове, тампончета за грим и т.н.), а в долния ляв шкаф си държа останалата част от гримовете, парфюмите и неотворените продукти.

# 307
Момичета, чудесни колекции и подредба на гримовете имате. Винаги съм си мечтала за тоалетка и голямо огледало с лампи, но за жалост нямам достатъчно място, затова пък секцията ми е пълна с козметика Joy

Чакам да видя местата за съхранение на гримовете и на други от вас, особено на Ния Hug

# 308
  • София
Еха!! Благодаря ви момичета, че ни позволихте да надникнем във вашите Светая светих! Hug
Много обичам да разглеждам чужди шкафове и  подредби! Събирам си идеи, макар и да се старя да се въртя  около количества, които да не предразполагат към нова мебелировка в къщи. Завзела съм един шкаф и това е  моята обител! Всичко се затваря, за да е далеч от светлина и прах.

# 309
Аз нямах място никъде за тоалетка, живеем в много малко жилище. Нооо изхвърлих един шкаф от хола и хоп, имаше вече място Joy Animal See No Evil Много обичам и аз да гледам чужди колекции. Heart

# 310
Petrova,десният органаизер от Икеа или от Джъмбо е?Ако е от Икеа може ли линк? Моята подредба доста прилича на твоята, само че четките също ми са в органайзери в чекмеджетата.

# 311
Тези ги взех от Джъмбо. По 2 лева са и имат вътре по 2 преградки, които можеш да местиш както ти е удобно. Левите са от Икеа, те са по-стари и по-неудобни

# 312
Момичета, чудесни колекции и подредба на гримовете имате. Винаги съм си мечтала за тоалетка и голямо огледало с лампи, но за жалост нямам достатъчно място, затова пък секцията ми е пълна с козметика Joy

Чакам да видя местата за съхранение на гримовете и на други от вас, особено на Ния Hug

Ния има скринове с чекмеджета в 2 дома, пълни с връх, които затваря с шут, защото не щат. Не за пред хора 😂
Племенниците ми обаче снощи намазаха гримове и парфюми, така че тези дни ще разредя малко положението и може да покажа. Снощи така се изкефих като намерих разни минита, които съм забравила че имам!

# 313
Ния, кога ще се видим в била, една палитра на Кат те чака у нас за проба Joy

# 314
А теб една/няколко на Наташка. Хайде в сряда ще ти звънна да направим една бърза Била, аз ще съм Между щандовете със сладко и вино...
Амрези ли видях също при теб?

Общи условия

Активация на акаунт