Гримиране - идеи и техники. Тема №77

• 44 159
  • 762
  •   1
Отговори
# 285

Anastasia Soare - 1957/8
Natasha Denona - 1970
Charlotte Tilbury - 1973
PS Нали всички правим разлика между ретуширана и неретуширана снимка.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 14:28 от Agent Provocateur

# 286
Един леко грънджи грим, вдъхновен от Наташа Денона, и направен с двойник на Лила за £6.

# 287
Много е як!!!!

# 288
Есмералда, много ми харесва. Представям си го с кожено яке и вечерен клуб!

# 289
Есмералда, страхотно! И цветовете твои, и контрастът като за теб, и за капак си го изпипала!

На мен ми харесват и трите дами, мисля, че изглеждат чудесно за годините си. Наташа е на 50 и изглежда най-естествена от трите, не знам дали заради това се смята за неподдържана. Но при Шарлот и най-вече Анастасия (която е и с 10 години по-възрастна) си личат доста естетическите корекции.
Подобно е и моето мнение, особена в частта, че напоследък ако няма интервенции едва ли не една жена след 40 отива в графата "неподдържана". Стилът им е много различен от моя, но се опитвам да се абстрахирам от това, защото няма никакво значение. Определено Наташа и аз я виждам като най-естествена и като най-съответстваща на ЕГН-то и!

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 23:00 от Agent Provocateur

# 290
  • Deutschland
За Худа нищо не пишете...
Есмералда, красавица си. Обожавам лилави сенки, а на теб ти стоят чудно

# 291
Здравейте! 🌺 Simple Smile
Сравнително начинаеща съм в цялостното гримиране.
Харесвам натурални визии, без много блясък и силни цветове. По-дискретни бих казала. Simple Smile
Опитвам се да си подбера гримове, с които да положа някакъв старт.
Ще се радвам ако получа някакво мнение за този руж и сенки.

# 292
Hmmm, Худа? Я да я видим и нея...
36 years - October 2, 1983

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 23:50 от Agent Provocateur

# 293
  • Варна
Съща Кимка....

# 294
Благодаря ви, момичета! Heart Eyes

Худа също я харесвам, красива жена е, но тя е и доста по-млада от другите. Гримът тип арабска принцеса й отива.

Galeonа, бих заложила на по-висок клас сенки. Една хубава качествена палитра може да ти служи по-дълго и по-добре от 3 евтини. Makeup revolution са ок за цената си, но аз лично не харесвам тяхната формула - не са дълготрайни, често се преливат в един общ кален цвят, изпаряват се от клепача след 5-6 часа носене и то с добра база, съставките им са евтини и не особено добри.

Ако търсиш добра ежедневна палитра, заложи на Too faced, Urban decay, Anastasia.

# 295
Тя си е типична арабка. Но е сладка. Много е весела, а аз харесвам такива хора. Има и разкошна коса.

# 296
Благодаря, Есмералда! Simple Smile
Залагам на по-евтина палитра, защото в началото предполагам ще е малко на база проба -грешка със сенките. Досега винаги съм използвала напълно кафява гама.
Но ще проверя и тези, които ти препоръчваш. 🌺
За руж съм по-смела, защото съм експериментирала с различни цветове и ако не са много ярки ми пасват идеално.

# 297
Като казахте Худа, решила съм да си взема една от нейните нови пастелни палитри (колебая се между rose и lilac). Някоя от вас пробвала ли ги е вече?
Последните 2 месеца ми е влязла в главата мухата за пастелни сенки ииии...

Скрит текст:

# 298
За Rose чувам много лоши мнения - че не е добре пигментирана и почти не личи дори на доста светла кожа.

# 299
Худа е много симпатична, но я харесвам повече без сините лещи, които слага. Смятам, че пастелените тонове на новите й палитри й стоят странно. Ама пък черната очна линия страшно много й ходи.

А вие как почиствате и съхранявате козметиката и четките си?

Общи условия

Активация на акаунт