Склеродермия морфея

• 673
  • 2
  •   1
Отговори
Моля за помощ хора! Тези, които имат морфея - С какви кремове, мехлеми мажете петната? Хапчета пиете ли и какви са? Моята лекарка не вдига в това извънредно положение. Явно не е сериозен проблема ми, но имам ново петно, а едно друго ме пари вече седмици наред и е много неприятно. Мажа с бебешко олио и зехтин, за да облагне, да не е сухо, но не помага. Имах предписани мазила и хапчета, но мазилата свърших преди година и ги забравих, хапчетата с рецептата съм изгубила някъде (толкова съм разсеяна, че не се понасям понякога!) и не мога да се сетя за друго, освен да търся тук хора, които може да ми помогнат. Благодаря ви предварително!

# 1
Наистина си много несериозна и безотговорна към здравето си.

# 2
Наистина си много несериозна и безотговорна към здравето си.
Абсолютно сте права! На всичко отгоре забременях и родих през това време и до преди месец кърмих. Чак напоследък взех да търся рецептите от предишния си живот (с пълно право го определям като друг живот), но в големите промени от прекалена грижовност да не ги изгубя точно това съм сторила. Така съм ги скрила, че само шишето от джинджира е успяло да остане в несесера. Какво да сторя....
Sad

Общи условия

Активация на акаунт