Заедно вкъщи във Варна

• 19 595
  • 477
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
При нас донесоха таблетки, дадоха ги на мен, защото живеем на първи етаж. Казаха да ги дам на почистващата фирма, което и направих.

# 106
  • Варна
Благодаря ви!
Тъй, де... Аз не съм домоуправител, но нашият хабер няма. Нито е купила нещо, нито е наясно за тези от Общината. Почиства един от съседите, като допълнителен доход му е, но и той няма идея.

Сега ще ги разтикам.

# 107
  • Варна
Май ще отупам праха от бягащата пътека...

# 108
Аз тренирам вкъщи вече всеки ден по час час и нещо ,имам много енергия, която няма къде да я изразходвам.
Отделно шетане,готвене ,чистене,пране това си върви.Ученика също го наглеждам.

# 109
  • Варна
В лаборатория Лина на ул.Мадара вече срещу 30 лв може да се прави тест за корона. От лабораторията обаче апелират да ходят хора със симптоми или насочени от ЛЛ.

Горките. Искрено ги съжалявам. Ще им се вземе акъла сега.

# 110
Че много евтино, в София нали беше 120..
Тия ще са някакви „китайски” тестове Grinning

# 111
  • Варна
Не знам и не ми пука. Аз нямам намерение да ходя. Освен ако не ми се наложи де.

# 112
Дали имат сертификат за такова тестване, за тези тестове... ?
Аз съм скептик, може да е печелбарство по време на паника. А и не бих се тествала, ако нямам опасения, симптоми,...

# 113
Здравейте, да попитам дали знаете някъде магазинчета за гоблени сега да са отворени (от Възраждане съм) да купя за баба ми, понеже ѝ е много скучно вкъщи. Благодаря предварително.

# 114
  • ВАРНА
Стягайте коланите - извънредното положение ще е до 1 ЮНИ!

Генералът хирург ясно натърти че абитуриентските балове твърдо се отлагат с поне месец и бригадите за САЩ от края на май!  

Вече някои училища  преууговарят дати  вместо  24-25 май за 29-30 юни и 1 юли.

Аз писах някъде че ще има в пъти повече луди ако продължи и след 1 май извънредното....оказва се че ще продължи до поне 1 юни.....лудите  към 1 юни ще са в десетки пъти повече!
  А колко ще се гладните  от стриктно спазващите мерките до 31 май и  просещи по улиците....не ми се мисли....

Най-лошото е че зомбираните надделяват в момента и се нахвърлят на всеки споделил им какво ще стане при почти три месечно извънредното положение.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 14:45 от Варненец

# 115
Че много евтино, в София нали беше 120..
Тия ще са някакви „китайски” тестове Grinning

Тези са бързи, затова цената е друга. След такъв вероятно се потвърждава

# 116
  • Варна
Борис Джонсън също го каза- локдаун оттук нататък три месеца поне. Китайските лъжи за реалния брой заразени и починали, това, че не се засягат млади хора и деца, вече изплуваха наяве.

# 117
Стягайте коланите - извънредното положение ще е до 1 ЮНИ!

Генералът хирург ясно натърти че абитуриентските балове твърдо се отлагат с поне месец и бригадите за САЩ от края на май!  

За бригадите, друго каза, ама айде да не го обръщаме на майтап.

Според мен ще отиде след юни. Много са недисциплинирани нашенци. Докато имат храна и кеш, не им пука за рестрикции и ИП. Това е лошото.

# 118
Мисля, че хората няма да устискат и ще излизат - кой за разходка, кой за пазаруване и разходка, кой - за да търси работа. Това 2-3 мес. стоене без работа за хора, които или нямат, или са свършили спестяванията си... А итези мерки за компенсиране и изплащане на заплати - "не се знае знае ли се"колко хора биха получили реално тези пари, има фирми и фирмички така забатачени, че нищо няма да дадат.

# 119
А престъпността? Ще започнат обири, нападения. Сутринта четох статия за Италия по този повод, ама и без статия е близко до акъла, че глада е по-силен от всичко. Колко хора имат спестявания, за да харчат още 2-3-4-5 месеца??

Общи условия

Активация на акаунт