Отговори
# 105
  • София
Честито на празнуващите!

Ей, Мисти, къде се загуби бе, мацка?  Hug

Мецанке, много се радвам, че с малката всичко е наред! Дано и занапред да няма проблеми!

А сега по темите: по корем не спим, защото Валката в тази поза винаги решава, че ще пълзи и след 3-4 минути зор започва да плаче. Няква смахната лекарка в нашата поликлиника разправяше, че момчетата не трябвало да спят по корем и да не им се слагали памперси след не знам си кой месец, ама тя имала дъщеря; да я питам, ако имаше син, дали щеше да говори такива глупости......
Крачоци май още не знаем , че имаме, макар че понякога рита доста целенасочено разни неща, ама той и ръцете не си е оглеждал, пък дърпа и държи, та знам  ли.  newsm78

Ееее, вие пък! Не са всички татковци така със слагането на памперси; нашия, за щастие, много го бива с всички бебешорски неща smile3560
Ех, като ви чета за боненцата и чорапогащите и разните други момичешки работи, а и като гледам малките кукли по градинките, та си мисля, че не е чак толкова изключено един ден да се пробваме за една мома  Laughing , само дето като си знам късмета, ще вземат да ми се пръкнат момчета близнаци, та да се видя в чудо  #Crazy  newsm78

# 106
  • София
Фелипа, голямо благодарско!
Ще си позволя да цитирам :
На приблизително 4-6 месеца храната на бебето може да бъде обогатена с каши и пюрета. Добър избор за първа храна са обогатените с желязо каши или пюрираното месо.
Това с месото ме изненада!
[Кариесът също е свързан с употребата на сок......При оценка на зъбния кариес, трябва да бъдат определени количеството и начините (от шише и др.) на консумиране на плодов сок./color]
Познавам дете, което на 3-4 години нямаше зъб без карес, защото не пиеше нищо друго освен сок!

# 107
здравейте и ние не спим по корем още
препоръчахами пюретата на Хип и Гербер, най скъпи били на Нестле
А относно захранване всеки преценява кога да започне и с какво, аз примерно няма да замръзявам нищо във фризера, защото навсякъде пише да не се използват замразени зеленчуци и плодове от фризера, защото им се губи всичко
Вчера четохте ли във вестника колко много нитрати има във плодовете и зеленчуците по пазарите, най много във тиквичките и ябълките
Искам да ви питам доволни ли сте от активната гимнастика, върши ли ви работа, на бебчетата интересно ли и е? Решила съм да си купя но незнам дали ще ми върши работа и въобще дали ще му е интересно newsm78

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 15:07 от petia_p_p

# 108
Уффф, че пусто следобед тук...

# 109
  • София
Петя, странно нещо си чела - аз пък знам, че замразени - плодовете и зеленчуците си запазват всички качества!

# 110
навсякъде пише да не се използват замразени зеленчуци и плодове от фризера, защото им се губи всичко

За пръв път чувам че им се губело всичко - че то на кърмата почти нищо не се губи, та камо ли...  newsm78 дай моля те линк ако се сещаш къде го пише, да четем че ме хвърли в размисъл.

# 111
Петя, и аz zнам 4е zамраzените храни не губят никакви витамини  newsm78

За активната гимнастика, гореЩо препоръ4вам  Peace  Милена 4есто си играе с нея, и zа дълго (до един 4ас), съвсем сама, което ми поzволява да върШа неЩо (като например да пиШа тук  Mr. Green )

# 112

За активната гимнастика, гореЩо препоръ4вам  Peace  Милена 4есто си играе с нея, и zа дълго (до един 4ас), съвсем сама, което ми поzволява да върШа неЩо (като например да пиШа тук  Mr. Green )
Пфу, а моят ревльо не й се кефи нещо, и тя не може да го грабне така, че да не плаче през 5 мин ooooh!Може би защото играчките са му по-високо и не ги стига Thinking

# 113
А Къде ги има пюретата на Нестле??

# 114

Пфу, а моят ревльо не й се кефи нещо, и тя не може да го грабне така, че да не плаче през 5 мин ooooh!Може би защото играчките са му по-високо и не ги стига Thinking

Aaaaa, поzнат проблем. И наЩите са много високи и тя се ядосва 4е не може да ги стигне. Оба4е аz имам една игра4ка, ето таzи която ка4вам на активната гимнастика (другите игра4ки ги махам), тя виси по4ти до zемята и да видиШ какъв купон става  Mr. Green

# 115
Здравейте, мами!!! Досега разглеждах и четях /не редовно/, но сега ще се включвам по често. Мартин е роден на 30 април - скоро ще сложа снимки...
Май развалих стомахчето на детенцето си... Док ми каза да му давам всички видове сокове- от всички плодове- без цитруси. Започнах от началото на 3-я с морков-после му давах и пъпеш и синя слива...
Взе да го боли много стомахчето, само пръцка, а не ака... вече 3-ти ден. Има температура 37.6 - иначе е жив и игрив - смее се...но тази температура вечер...
Ако някой е давал сокчета може ли да ми каже как е при вас...
Благодаря на smincho - за поканата!!!

# 116
  • София
 Tada cook Popcorn Tada

Хайде на виртуална почерпка послучай нашия 4-ти месец

Днес ходихме и при педито и се оказа, че Емо е 9,760кг и 72см. Биха ни ваксината и от час не е спирал да хленчи и май започва да вдига децибелите. Вече съм с главоболие от толкова много рев.
Дано по-скоро се оправи, че ще рева с него.

# 117
  • София
Е, Раче, казах ти, че не е качил чак толкова, колкото очакваше! Дано му понесе ваксината добре, че...

# 118
Мами много се притеснявам. Милена повръЩа а сега акото й беШе zелено, ама като трева направо. НиЩо необи4айно не съм яла, но днес ми дойде. Може ли от това да е? Какво може да е, да ида ли до спеШния кабинет???

# 119
Здравейте,
Сега по най-интересното за мен....Аз Сиърс не съм го чела,но само съм чувала...Та за Атачването нашето ежедневие е следното(после искам да споделите дали не прекаляваме):
Къпане- 21:00-21:30
Заспиване сучейки(трябва да стоя в легнало положение около30 мин)Да добавя само ,че Хрис спи на нашето легло от 4ри месеца newsm78Ако се разбуди ,веднага давам цица, като се надявам това да не стане докато съм в банята...Вечер се разбужда няколко пъти за цица,но мисля ,че ме ползва повече като биберон.Усещам ,че към 4-5 часа вече съм хранилкаWink
Ставане  м/у 8-9:30 като нося легенчето да ака(някакси го свикнах сутрин да не ака в памперса).Миене и .т.н Смях ,закуска и
Хоп навън към 10часа...Тогава си прави и малката дрямка.Обикновено трае 30 мин макс.1 час
Прибираме се към 13:30,като понякога и по пътя дремва...
Заспиваме на обед към 15 часа ,когато ако искам да спи добре е задължително да легна с него.Първо не се разсънва толкова и второ спи по-спокойно.Ако не съм легнала с него спи 1 час,ако съм-3часа.През повечето време е с цица в устата...
Ставаме в зависимост кога сме легнали и си играем го 21-21.30
 До сега съм го оставяла да го гледат само веднъж за  2 часа,когато ходих на 15 ден от раждането му да взема акта за раждане.
таааа въпросът ми е: Не прекалявам ли с отдаденоста си към детето и дали не му писва от това да е непрекъснато с мен?А най-лошото е ,че нямам нито желание,нито вяра да го оставя на който и да е... newsm78
 Ние до сега не сме си лапали сами краката,но много им се радва като му ги вдигна и ги пляскам един в друг(стъпалата де)
 Бубка и аз съм решила да не спи при нас ,когато спре да папа нощем,но...казват ,че веднъж свикнали,трудно отвикват да спят в общото легло
А какво има в нощното папане Татянче,че нещо аз не разбрах newsm78?.

Честито На Емо на Ра4е[/b]

Общи условия

Активация на акаунт