Ей, Мисти, къде се загуби бе, мацка?

Мецанке, много се радвам, че с малката всичко е наред! Дано и занапред да няма проблеми!
А сега по темите: по корем не спим, защото Валката в тази поза винаги решава, че ще пълзи и след 3-4 минути зор започва да плаче. Няква смахната лекарка в нашата поликлиника разправяше, че момчетата не трябвало да спят по корем и да не им се слагали памперси след не знам си кой месец, ама тя имала дъщеря; да я питам, ако имаше син, дали щеше да говори такива глупости......
Крачоци май още не знаем , че имаме, макар че понякога рита доста целенасочено разни неща, ама той и ръцете не си е оглеждал, пък дърпа и държи, та знам ли.

Ееее, вие пък! Не са всички татковци така със слагането на памперси; нашия, за щастие, много го бива с всички бебешорски неща

Ех, като ви чета за боненцата и чорапогащите и разните други момичешки работи, а и като гледам малките кукли по градинките, та си мисля, че не е чак толкова изключено един ден да се пробваме за една мома

Милена 4есто си играе с нея, и zа дълго (до един 4ас), съвсем сама, което ми поzволява да върШа неЩо (като например да пиШа тук
Може би защото играчките са му по-високо и не ги стига