Отговори
# 150
мамо меца, да не би да е от времето, при нас е мрачно и хладно и Пресил вчера също ме изуми с много сън.За разлика от днес Tired

# 151
И ние спахме много Hug

Кой сокове и плодове действат разхлабващо на бебоците?
И като има диария често пълтат памперса или нормално, като брой , но по-рядко??

# 152
Много сте мили всички!  Hug
Сокчетата ги спряхме моменталически... Много ме е яд че опитахме Mr. Green
Мама меца ме пита за Т - меря я с термометър биберон и сверявам с обикновен в дупето - като там махам 5 единици... А и го усещам като има Т - Марти направо пари...
Днес сме на лекар заради хрипчетата-да го чуе пак... Малко съм по-спокойна... В Дървеница е слънчево, и едно чисто от дъжда снощи... само подухва малко  Nature Sunny

# 153
Привет и от нас,

първо да ви благодаря zа пожеланията, явно е било фалШива тревога, Миленка е добре и таzи сутрин акаШе нормално. Явно е било от М.
И ние спим пове4еко напоследък (не zадължително ноЩем  Confused ), тук е хладно и мра4но, на дъжд е, то и на мен ми се спи.....

За режимът. НаШия е подобен на Цвети, оба4е има една раzлика, Милена не zаспива с помоЩта на цицата и спи в нейното легло. То е до моето и когато й се папка, я вzимам при мен и 4есто zаспивам по време на кърменето и така тя остава в леглото ни. Понякога я слагам обратно но сутринта е винаги в наШето легло. Тя се събужда първа, лежи в средата и, на мама умницата, буди таткото като го тупи по гърбът  Mr. Green На ли той трябва да става zа работа. Той в даден момент се събужда, играят си малко в леглото, гуШкат се и той я преобли4а, после я връЩа в леглото при мен (тогава се събуждам и аz) и отива в банята, след него отивам аz. След zакуската тя обикновенно zаспива пак. Денем 4есто се унася по време на кърменето и съЩо като Ицо спи по добре и дълго, ако спи в/с мен. Ина4е може и да спи в леглото си но там някакси се събужда по рано. Което на мен ли4но не ми харесва е това, 4е винаги я слгаме в леглото когато ве4е спи, т.е. не zаспива в леглото си. Поzнавам една майка на 2.5годиШно дете което до ден днеШен zаспива само ако го люлеят в люлееЩ се стол  Crazy Та те не мгат да идат иzвън града с преспиване zаЧото не могат да мъкнат стола. Искам детето ми да може да zаспи беz да е zависимо от неЩо, било то цица, топка или стол. Просто искам да не  е zависима от каквото и което и да било. Денем 4ести4ко я оставям сама да си играе и отивам в друга стая. Раzбира се, когато мрънка, веднага отивам при нея. Оставям я и сама с татито беz никакви гриzения. Мисля, 4е е важно да не е zалепена zа мен в смисъл да се 4увства иzгубена беz мен, zаЩото все някога настъпва момент, в който тя Ще трябва да бъде беz мен, било то zаЩото тръгва на градина, било то zаЩото, не дай Боже, аz съм у болница.... Но това не оzна4ава, 4е тя не полу4ава цялата ми оби4  Naughty  Преz първите седмици, когато пла4еШе много, съЩо бе постоянно в мен, на ръце, но сега ве4е е добре и о4евидно не й пре4и да си играе сама, сигурно zаЩото zнае, 4е аz винаги съм на около и съм до нея когато има нужда от мен.
Та Цвети, ти питаШе дали режимът ви е нормален. Според мен да  Mr. Green  Всеки сам си преценява дали тоzи режим му е удобен или не. Щом на теб не ти тежи и не смятаШ 4е някой ден може да ти тежи, продължавай в съЩия дух  Peace

# 154
Татянка, много се радвам за фалшивата тревога, знаех си аз Hug

# 155
Я да питам нещо Mr. Green
Имаме едни приятели с магазини за бебешки дрехи във Варна/Бебита/, та като вземат нова стока за есенно-зимният период искам да си купя доста неща, та въпроса ми е какви размери да взимам newsm78
ако взема 3-6 ще ни умалеят Октомври, от 6-9 ли или какви?

# 156
Според мен вземай според ръста на бебката, а не според месеците.

# 157
Мами, досега ползвали ли сте кенгуро-раница? Дали има за определена възраст или килограми... Мисля че за морето ще ми е нужно.

# 158
Шуши, струва ми се че тези раници са за по-големи бебета, засега обикновено кенгуру или слинг... Малко бебе май не може да се носи на гръб, струва ми се Thinking не знам.

Въпросът на Мимка и мен ме вълнува в по-друга форма. Дрехи категорично ще купувам по-големшки, т.е. за над 6 месеца или за ръст с 5 сантима над сегашния и, за да и стават по-дълго, аз така си я обличам от началото. Чудя се по-скоро какви дрешки ще ми трябват, как ще я обличам през зимата. Вече няма да е с ританки, но не съм разглеждала другите. Някакви чорапогащници ли, панталонки и роклички, някакви суичерчета ли ще трябват за връхно - трудно ми е да си го представя. Да не говорим че плетени вълнени не може да носи заради АД-то... Иначе летните тънки ританки смятам да ползвам с жилетчиците към тях за зимни пижамки докато и омалеят (нали ми е дребничка, ще ги носи още два месеца, а и аз рязнах петите и ги направих на панталонки които са и дългички). Защото почна ли да я слагам да се търкаля на пода, май ще трябва за спане отделни дрешки, а не както досега едни и същи... Вие мисли ли ли сте за облеклото следващия сезон?

# 159
Мама меца имаш ли тел. на Вени?

# 160
Ми аз за есента мисля плюшени да взема за отгоре, и боди памучно от долу,плътни блузки и джинси.
За зимата космонавт,чорапогащници, и пак плюшени, шалове, шапки и ръкавички.
А обувчици ще им слагате ли??

# 161
Благодаря ви за отговорите...
Под прекалена отдаденост исках да кажа ,да не се стигне до там ,че да ходим заедно до тоалетна newsm78и да не иска при друг по-нататък.
Иначе не заспива на цица само по разходките.Биберон не желае...
 Неговото легло е спалнята и ме е страх дали след година ще успея да го накарам да спи сам в детската newsm78,която сега е заета от свеки Thinking
Та на мен за сега режима ме устройва,но ако нямаше кой да ми сготви..??? newsm78 Thinking newsm78МОже би щеше да спи 2-3 пъти за по час newsm78
 Хрис още не си хваща краката,но пък обожава да е по корем.Само да го оставиш легнал и до 1 минута вече сме се обърнали.Не спира да шава и да се извръща когато го държа...
А мами -кърмачки,вече прихапват ли ви с венците?

Искам да питам и дали някой ще купува кошара за игра и дали знаете  дали е практична?

# 162
Татянче, радвам се, че Миленка е добре. Hug

Добре дошла на 6u6i  bouquet

rа4е, браво на Емчо, голям мъж, много са сладки с Тони.

за гледането- оставяла съм я само един път на баща й като беше новородена, а аз ходих на фризьор. Но той през деня работи и няма кой друг да я гледа, така, че сме все двете залепени, няма баби и т.н. Слагам я в кошницата и я мъкма навсякъде с мен, даже и на зъболекар като ходя, давам й играчки да се занимава.

envia, аз списания купувам рядко само ако има подаръци в тях  Mr. Green, главно ползвам инфото тук от бгмама.

за обличането- винаги купувам размерът за следващата възраст, в момента е от 3-6, сега ще започна да купувам 6-9, ако са по-дебели, зимни неща- от 9-12. Дори съм и харесала едно палтенце от 9-12. Не знам в БГ, но тук има много малка разлика м/у размерите.

Скарлет току що се обърна от корем по гръб  newsm44

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 14:05 от R i n a

# 163
На нас в момента са ни точно дрешки от 6 до 9 м, А за есента имаме от 9 до 1г
За есента мисля да се обличаме с плюш,дънки,джинси и чорапогащници.Когато е по-топло с къс ръкав и жилетка или някакво яке,а за по-хладно с дълъг .Мисля и обувки да слагам за по-топло зимата особено newsm78
Татянски,като казах Бг вирус исках да кажа ,че беше пламнала цяла България,но може и към вашият край да е имало newsm78

# 164
Аз започнах да купувм разни неща. Вземам размер 6-9 месеца за по-дебелички якенца, джинси и т.н. и размер 3-6, които са за леко хладни дни. Вече имаме и дънки подарък от леля й, джинси и джинсово яке. Аз вече ританки не й слагам. Смятам я за голямо момиче. И винаги разделям дрехите й на пижамки и дневни. Да се учи, че като се изкъпем и сменим тоалета следва дълъг сън.
Така като гледам всичко зависи от бебето. Ние 9-12 размер дрехи ще си ги носим баш когато трябва.

Цвети, и аз мислех за кошара. Да, мисля да взема понеже апартамента ни е доста голям и верояността да я загубвам е огромна. Незнам обаче, после да ли няма да се научи да излиза от кошарата или да се обръща. Но поне временно спасение.

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 14:07 от galiabalq

Общи условия

Активация на акаунт