Отговори
# 135
Добро утро!
Не ви каня на кафе, щото още не съм опитвала тоз елексир откакто съм родила, ама ви приканвам на сладки раздумки в това мрачно време Hug

# 136
Шушиwelcome! Включвай се по-често! За соковете не мога да ти помогна, т.к. не сме ги почнали, но Мецанка ти е дала добър съвет - спирай ги и се поразрови в библиотеките! А за Т - консултирай се с педиатъра!

Раче, браво на твоя голям малък мъж!  newsm30 Много са сладки снимките му с Тони!  Heart Eyes Разликата помежду им е впечатляваща!

Цвети, не може да има такова нещо, като прекалена отдаденост на майката към бебето, според мен!  Thinking Но вашият режим за мен напр. би бил непосилен, предвид баткото, таткото, домакинстването и пр.  Rolling Eyes Бих те посъветвала, да го оставяш и сам в стаята, докато ти си в другата стая напр., за да не е дотам свикнал с постоянното ти присъствие. Иначе и ние не се делим, все сме си комплект  family! И аз така - нямам желание и вяра, да ги оставям децата на друг, освен в належащи случаи.

За какво мрачно време говорите!?!?  Shocked Тук е все слънчево и топло, макар и малко по-прохладно напоследък! Прогнозите за влошаване на времето нас все ни подминават, но утре ще бягаме на по-хладно в Родопите, така че ще зачезна за известно време от виртуалното пространство. travel bye

# 137
  • София
Добро утро!
Татянка, забравих, че не си в БГ bambam Радвам се, че ебило инцидентно, а това за М. не го знаех!
Колкото до спането в кревата на родителите - определено си е опасно, но имаме още месец преди да прояви вече каприз къде да спи! Или поне Спок така казва!

# 138
Вени,
вчера видях снимка на Мати в сп."Моето бебе и аз". Много е сладък! Hug

В тази връзка, мами, четете ли и какви бебешки и други списания? Аз май всичко нужно от форума си го набавям като инфо, а то и време за друго не остава! Embarassed

# 139
Добро утро!
Ние спахме пак неспокойно,Теди се събужда в 2-4-5-7-и от 8 е буден Tired
Трета вечер има 37,5 вечер а сега му е 37,2 незнам нормално ли е  newsm78
И през деня е кисел едни смени в настоенията резки, нервен и с тия пръсти все ги тика в устата направо кошмар Crossing Arms нощем пак първо те baby_neutral
Раче и Чаена много са сладки двамата юнаци, а Емо е направо юнак и половина наистина newsm10
envia и аз тука ровя Peace
Момичета аз явно съм най-безсърдечната сред вас smile3502защото с преспиване го оставям Теди при баба му през седмица!
Добре дошла на Шуши!
..........
Аз съм наоколо айде....

# 140
Раче, Аги, големи са сладури двамката. Много са сладки един до друг снимани.

А, относно оставянето на други хора, ако имаше на кой да го оставя (предимно на майка ми де) не бих се замислила въобще. Една еднодневна почивка би ми се отразила добре.  Sunglasses

Относно соковете, преди около 3 седмици направих тази грешка да му дам малко морков и от много мераци, резултата беше ......цяла седмица диария, а първите дни беше и доста нервен и неспокоен. От тогава до сега - никакви сокове. Соковете ще бъдат след като изместя някое кърмене.

Мама79, ако не е съпроводено с нещо друго като разтройство и други симптоми не се притеснявай. Марти беше с 37,5 по известно време и дори го заведох при педито. Тя го видя и каза , че нищо му няма, но той си беше и весел де. За твое успокоение, можеш да го заведеш да го видят, за всеки случай, но май тази температура е нормална при бебетата.

# 141
  • Sofia
Здравейте, хайде да ви черпя по едно виртуално питие, Wine Glass beer3 Popcorn днес имам двоен празник, на тази дата миналата година видях EFP и днес Ивчо става на 4 месеца, кога минаха тези месеци  мамчета. Simple Smile
Цвети аз също съм по цял ден сама с Ивчо, няма на кой да го оставя и да искам, освен майка ми коят о идва от време на време, но след като си тръгне ми трябват два дни за да го успокоя, щото баба му  дойде порадва му се, носи го на ръце и после той си реве за носене постоянно, но не се оплаквам, аз и да има на кой да го оставя пак няма да го направя, нещо не ми се ще друг да го гледа, явно съм станала страшен егоист незнам.
Пожелавам на Миленчето бързо да се оправя.
А тези двама юнаци Емо и Тони са просто разкошни, да ги цункате от мен, то като ги гледаш и ти иде да ги гушкаш, гушкаш. Simple Smile

# 142
  • София
Мале, енвиа, аз съм забравила, че пращах снимка с шапка, нали! Тичам да го купя!

# 143
С шапка, Вени, с шапка! Party

# 144
  • София
Честит празник Роси - да ти е жив и здрав малкия мъж!

Поради простата причина, че нямаме баби под ръка (и двете са на 500км) не се е случвало да го оставя на някоя (то едната не е за оставяне, но там друга песен). Утре тръгваме за Варна и мисля да си взема помпата за кърма и някой вечер да оставим Емо да му се радва бабата, въоръжена с мляко (за всеки случай).

Пътували ли сте с малчовците във влак и как издържат?

Оказа се за мое нещастие, че таткото ни се налага да остане още няколко дни, а майка ми си е пуснала отпуск, за да ни посрещне и не ми се иска да и го изгърмя напразно. Затова мисля утре да пътувам с експреса за Варна и се чудя количка мога ли да вкарам вътре, за да не го държа през целия път... Чудя се и колко багаж да се натоваря да нося, защото не знам кога ще тръгне таткото ни за Варна.

Аги, давай снимките на тримата красавци  Laughing

# 145
  • София
Раче, купи си спално по-добре! макар че незнам дали не е късно вече! Една майка в парка ми разправяше, че е пътувала така с нейното като бебе! иначе незнам как ще му понесе тоя дълъг път!
Списанието го няма, разбира се! Много съм загубена! Вече било време за новия брой! не етолкова страшно - една приятелка работи при собственичката на списането и ще я помоля да ми вземе брой!

# 146
Вени, що не казваш, че сте видни медийни звезди - ти в Марица, той в Моето бебе и аз! Hug
Хехех, да показваш списанито, моля!
Аз ще се засрамя, че зълвата все ме кара да пращам снимки, а аз все се мотая.
Аз ще напиша една история къвто съм талант, тип скрита лимонка, и ще видите вие, ще ми дишате праха! Joy Joy Joy

Емко и Тони са като Лоурел и Харди! Май така бяха имената на двамата комици.

Ето и снимки на тримата веронци!

# 147
Супер са!  Hug И тримата мускетари може - Емо, Тони и Мати! Heart Eyes

# 148
  • София
iztrito

# 149
Хора Вени ме разби  Shocked спа непробудно от 10 до 6, стана втори път в 8 и досега спи , т..е. вече е спала 13 часа с две ставания... Shocked е те такова чудо никога не е било...

Общи условия

Активация на акаунт