Отговори
# 210
За плюнченето олигавени сме целите
за зъбки прозират му предните два ГОРНИ зъба ама майка ми каза че и аз първо отгоре съм имала та се очакват.....
за кенгуруто родих се с това изобретение - особено откак не иска в количка а да е прав и да оглежда всичко наоколо и да се хили на хората hahaha
сега да ви кажа нещо да се посмеете: дребо като го къпем и все лочи вода от където свари - от моята ръка, от татко си, юмрука си облизва и снощи го гледам налапал си ръката нагоре от китката и смучиииииииии
та махнах му я аз и малко се беше позачервило ама нищо
днес идва майка ми и вика - на детето му има нещо - да не е изгорено... да не е с обрив някакъв - има синьо-червено петно на ръчичката - а това моля ви се синка от просмукано!
Направо паднах! Mr. Green
И даже му личи къде е била устичката точно
маняк на вода от коритото си имам ако го пусна ще я излочи
Лека вечер и цунки по муцунки от нас! Hug  bouquet

# 211
Момичета, минавам само да се обадя, че заминавам за седмица някъде в Стрелча! Отивам при баба ми , да видим само дали ще можем цяла седмица да й изтърпим бръщолевенето на Гинчето със Саш, защото тя е устата колкото цяло ято говорящи папагали! Mr. Green
Досега редих багаж - за малък Мърчо напълних сака, а за голям Мърчан един куфар  #Crazy. Тоз татко много суетен станал, много нещо! Аз не мога да кажа какво съм си взела, но май ще пропищя там...забравила съм куп неща сигурно.
Утре пътуваме към Пловдив, за няколко часа ще сме там, после директно към Стрелча.
Та, една седмица ви оставям да си дърдоринкате и дундуркате бебоците, после ще разправям как е минало! Hug
И за последно : днес намачках с вилица сварен морков, забърках с кърма и на Мърчо дадох само от сока, който се получи /понеже установих, че с вилица на вилата не мога да пасирам и има по-едри парченца/, а той си хо сръбваше като бабичка, и го предъвкваше и гълташе newsm78 Май е готов за ядене на друго освен на кърма, обаче после след дрямка повърна малко /не оранжево, ами прозрачно/, после след следващото кърмене пак така... по съвсем малко, но аз нали съм наострила уши, мисля че е от новото ядене.
На село смятам само на кърма да е, за да нямаме проблеми, надявам се!
Стискайте ни палци да се справим добре!
Хайде, весела седмица от нас!

# 212
  • Boston, MA
MissZ и всички останали, мерси за честитките. Дани пак го набучиха и пак от вчера е с температура милото ми, поне този път го следя и му давам лекарство на 4 часа. Явно така ще е с ваксините.
Честито на Алекса и Мадлен и на Ивчо на Роси!  bouquet
Симонка и Давид да оздравяват!
Цачи, голям актьор този ваш сладък Дени бе! И целувач!
Обърнали сме кенгуруто, много му е кеф да гледа навън. Еле пък ако е пред огледало - смее се, бръщолеви нещо. Пробвайте ги и вие малчуганите, да се гледат - страшен смях пада.
Кошара имаме - Дани още спи в нея и ще трябва да обърнем местата за игра и сън, защото в момента възприема голямото си легло с музикалните играчки като лунапарк, а кошарата я свързва със сън.
Хайде и аз лягам, че имам главоболие от вчера, добре че днес ме оставиха да спя моите мъже, че можеше да прерасне в голяма мигрена. 
Приятно на всички, които заминаха на почивки! Hug 

# 213
  • София
Добро утро!  Hug Разсънвам се с кафенце и ви чакам  Hug

Относно кенгуруто забравих да кажа, че като е сложен да гледа напред, хората му се радват и го пипат по ръцете, да не казвам, че един даже го нацелува  smile3514 Добре, че бяхме пред вратата та бързо го измих, ама к`во беснея, аз съм си виновна, че си мълча. Веднъж казах да не го пипат по ръцете, защото си ги лапа и ми се обидиха, тръшнаха, чак се почувствах страшно неудобно, че видиш ли те с чисти ръце го пипат, а аз ги обиждам. Ох, това става болната ми тема. Тъкмо ахааааа да се унесе и някоя от бабите почва да го бута по корема и да му се радва и ествено дрямката отива на кино. Радвам се, че идва зима и ще е опакован и с ръкавици на ръцете. Вие имате ли този проблем и как се справяте?

# 214
Данче и ние го имаме тоя проблем естествено като ходихме в Практикер с него го бяхме сложили с коша за кола отгоре на количката и всички като минат по рачички по крачета само го пипаха
нашия бебо още спи, блазя им на тези дето заминават за някъде ние тази год. сме си тука нее че няма къде да ходя а проста още ние малък
Мами на които им е дошъл М какви хапчета пиете?

# 215
Добро утро и от нас Simple Smile.И ние го имаме този проблем с пипането  и незнам как да се оправям  ве4е Close.Но наи ме е яд когато маики разре6ават на малките си деца да идват да пипат бебето, и се тикат вколи4ката бутат и игра4ките ,които после тя лапа.Аз на  баткото никога не сам разре6авала такива работи тои знае 4е бебетата се гледат отдале4 и не се пипат Naughty

# 216
Мами на които им е дошъл М какви хапчета пиете?
противозачатъчни ли имаш предвид?
аз смятам да слагам спирала този месец, ако не този следващия със сигурност

# 217
Добро утро и от нас!
Преди да поемем из морската градина - да честитя на наборчето Дени и на кака Рая!  bouquet
А от нас -  newsm38  party023  food002 cook - за 4тия месец на Алекс, довечера щеви сервирам биричката Joy
Лек и прохладен ден на всички Hug

# 218
  • София
За успокоение на тези който са ощастливени с М и то супер обилен след раждането, моя се нормализира, 2-ри ден вече и няма наводнения!

пуснах тема :Промениха ли се и как мъжете ви след раждането? А жените ви?
тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120336.new
ще съм благодарна ако драснете някой ред.

# 219
  • София
Честито на днешните месечковци и мамитата им    love001  smile3525 love001

Сминсчоо, палим хеликоптера и идвам за биричката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако и в Бургас сервират по една и натам ще прихвърча  Mr. Green

# 220
Dan4eto-Kalpazan4e в Бургас по 3  Hug идвай ,няма ви върнем  Mr. Green

Относно пипането,при нас се случва рядко ,тя малката прави едни физиономийки и хората се отказват да я пипат ,а и сигурно знаят който ме познава,че не ми е много приятно и не идват много да я закачат  Rolling Eyes

Ох ако има работещи мами кажете как се справяте със оставянето на детето на гледачка или баба,мисля си че доста ще ми е трудно и като знам как реве за мен  ooooh! ама поне 2-3 месеца ще ми се наложи искам неща  Confused е не е за по цял ден ама от 10-18ч Сега и друга количка пак ще купуваме,че бабата неможе тази да я бута  ooooh!

# 221
Честито и от нас! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bouquet
Ние след малко тръгваме на разходка- мобилни сме - нашия тати ни остави колата ииии... уговорила съм се с приятелки да се видим в новия търговси ц-р. Прилича ми на градска отпуска  Laughing. Чакам Марти да се събуди...
И ние много се забавляваме пред огледалото   Laughing
На мен ми се появи М още на втория месец, точно на деня на раждането. А ми беше много обилен на третия месец. Не съм сигурна дали е хубаво да се вземат противозачатъчни като се кърми  newsm78

# 222
малееееееееееееееее
аз съм най-големия заплес! doh
хич не се сетих че имаме мини РД
ама добре че е Сминшката на набора мамата  bouquet
и така Честито на Алекс, на Рая и на всички, които имат повод да празнуват Tada  bigdance2  ura newsm18
Данче, почерпката си я имаш beer2 cheers beer ама само се каниш кога да те чакаме Hug
за всички приятели:   cook Wine Glass eat Popcorn Coffee cook cook и испешъли днес правих   food002
и докато ги правих Дени как се разреваааааааааааа не е истина просто
татито не може да го усмири........
мане мане
трябваше да ме видите как мятах палачинките с бебе на ръце - направо професионалист!
как нямаше някой папарак да ме цъкне hahaha

# 223
Привет и от нас Hug
Ех tsachi това си е било за снимка Simple Smile ама татито е трябвало да ви щракне Simple Smile сигурно сте били супер картинка  Joy
Честито на месечинковчетата  Heart Eyes newsm51

и аз да питам работещите мами как се справяте, че и на мен ми предстои скоро да започна, хубавото е че ще е от в къщи и засега мисля да не взимаме детегледачкка, но ако не мога да се справя ще се наложи да вземем ooooh!

# 224
Добро утро или Добър ден и от нас Mr. Green
Честито на всички МЕСЕЧКОВЦИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
За пазенето нищо не сме предприели, ще мисля - моята лекарка е против спиралите и ЗА противозачатъчните.
Така вчера с новата количка бебо дойде на сватба и в ритуална зала рева като съдран-съответно с татито се изнизаха и решихме тъй като явно се плаши от много хора само аз да ида в ресторанта - та отидох и след час ми се звъни и адски рев по телефона не може да го осмири от както съм тръгнала и газ обратно/такъв състезател бях hahaha Че това беше нашта сватба Тедко ни разби плановете - баща му после му се сърди/на ужким де/ защото като ме видя и цъфна даже почна с глас да се хилоти Joy
И после пак за втори ден в банята пълним повечко коритото и плаваме-също сато Цачи и при нас се лока от водата и се потапя муцунката - много е смешен  Hug
В кенгурото нещо не му е много удобно а е много хубаво и здраво но карай ще пробваме и с лице ккак е положението newsm78
Сминчо и аз имам желание за среща Peace Peace трябва да се организираме и ние наистина е срамота  Grinning
Айде мацки лек ден Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт