за зъбки прозират му предните два ГОРНИ зъба ама майка ми каза че и аз първо отгоре съм имала та се очакват.....
за кенгуруто родих се с това изобретение - особено откак не иска в количка а да е прав и да оглежда всичко наоколо и да се хили на хората

сега да ви кажа нещо да се посмеете: дребо като го къпем и все лочи вода от където свари - от моята ръка, от татко си, юмрука си облизва и снощи го гледам налапал си ръката нагоре от китката и смучиииииииии
та махнах му я аз и малко се беше позачервило ама нищо
днес идва майка ми и вика - на детето му има нещо - да не е изгорено... да не е с обрив някакъв - има синьо-червено петно на ръчичката - а това моля ви се синка от просмукано!
Направо паднах!
И даже му личи къде е била устичката точно
маняк на вода от коритото си имам ако го пусна ще я излочи
Лека вечер и цунки по муцунки от нас!
. Тоз татко много суетен станал, много нещо! Аз не мога да кажа какво съм си взела, но май ще пропищя там...забравила съм куп неща сигурно.
Май е готов за ядене на друго освен на кърма, обаче после след дрямка повърна малко /не оранжево, ами прозрачно/, после след следващото кърмене пак така... по съвсем малко, но аз нали съм наострила уши, мисля че е от новото ядене.
Добре, че бяхме пред вратата та бързо го измих, ама к`во беснея, аз съм си виновна, че си мълча. Веднъж казах да не го пипат по ръцете, защото си ги лапа и ми се обидиха, тръшнаха, чак се почувствах страшно неудобно, че видиш ли те с чисти ръце го пипат, а аз ги обиждам. Ох, това става болната ми тема. Тъкмо ахааааа да се унесе и някоя от бабите почва да го бута по корема и да му се радва и ествено дрямката отива на кино. Радвам се, че идва зима и ще е опакован и с ръкавици на ръцете. Вие имате ли този проблем и как се справяте?
.И ние го имаме този проблем с пипането и незнам как да се оправям ве4е
.Но наи ме е яд когато маики разре6ават на малките си деца да идват да пипат бебето, и се тикат вколи4ката бутат и игра4ките ,които после тя лапа.Аз на баткото никога не сам разре6авала такива работи тои знае 4е бебетата се гледат отдале4 и не се пипат
- за 4тия месец на Алекс, довечера щеви сервирам биричката 
ама поне 2-3 месеца ще ми се наложи искам неща 

ама само се каниш кога да те чакаме
и испешъли днес правих