Re: Графики на БТ - коментари

• 42 079
  • 736
  •   1
Отговори
  • София

Hug  Добре дошли в новата тема
Пожелавам успех на всички!  Hug

Старата тема

Метод на Базалната Температура /БТ/

Базална Температура – термин от Метода на Базалната Температура
/ Метод за определяне на О. чрез стойностите на Т. на тялото през МЦ на жената/
- това е най-ниската температура на тялото измерена рано сутрин, в покой, веднага след сън

За графиките на Овулационния Календар на Зачатие:  Как се създава лентичка с графиката в подписа?

Влизате в Профила си в Овулационния календар на Зачатие

1. За да си направите лентичка, първо се уверете, че сте маркирали в профила си, че позволявате графиките Ви да бъдат видими за другите потребители. В противен случай линкът към Вашата графика ще води до съобщение за грешка.

2.Отидете в ляво и от навигационноте меню изберете линка "лентички". Ще ви се отвори галерията с лентички, с които разполага календара. Изберете своята лентичка, като кликнете с мишката върху нея.

3.Ще ви се зареди нова страница, на която ще е изобразена избраната от Вас лентичка, а под нея в текстово поле календара ще ви генерира код, който трябва да копирате и поставите в подписа (сигнатурата) на форумите, които посещавате. Така Вашата графика ще може да бъде разгледана от другите участници във форума

ПП. Моля, ограничавайте се само с коментари по темата  

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 18:42 от denis _

# 1
Пу първа Stuck Out Tongue

# 2
# 3
  • В сърцето на любимите мъже!
И аз да се запиша, но и да питам... Вече ми е трети ден от МЦ, а БТ не пада. Вчера правих хормони и са много добри. Защо не пада БТ? Освен това цикълът ми е съвсем оскъден.

# 4
Денис, благодаря за новата темичка   bouquet Може ли и аз да се наредя за коментар по графиката ми  Simple Smile Предварително благодаря  Simple Smile

# 5
ДЕНИС благодаря за темата  bouquet
благодаря и за коментара Peace

# 6
  • София
И аз да се запиша, но и да питам... Вече ми е трети ден от МЦ, а БТ не пада. Вчера правих хормони и са много добри. Защо не пада БТ? Освен това цикълът ми е съвсем оскъден.

Има време, ще падне - не се притеснявай

# 7
  • София
Денис, благодаря за новата темичка   bouquet Може ли и аз да се наредя за коментар по графиката ми  Simple Smile Предварително благодаря  Simple Smile

Според мен О. може да е била на 17 ден от МЦ. - ако БТ се задържи висока.
Тази, последната стойност/на 21 ден/ е малко висока - БТ трябва малко да се понижи и да се задържи в интервала 36,8 - 37.0

# 8
Денис здравей, бих искала да те попитам дали е нормално след овулация, цикалът ми е 29,30,31 дни  #Crazy БТ да държи стойности от 15 до 23 ден от цикъла 36.9-37.0. Температурата е мерена ректално.
Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 08:44 от zlatna_nenagledna/стаси

# 9

Според мен О. може да е била на 17 ден от МЦ. - ако БТ се задържи висока.
Тази, последната стойност/на 21 ден/ е малко висока - БТ трябва малко да се понижи и да се задържи в интервала 36,8 - 37.0

Денис, БТ все още държи високи стойности,според теб има ли причина да се притеснявам? Само да отбележа че снощи с ММ имахме имен ден и може би алкохола и краткия сън са се отразили на БТ тази сутрин.

# 10
  • София
Денис здравей, бих искала да те попитам дали е нормално след овулация, цикалът ми е 29,30,31 дни  #Crazy БТ да държи стойности от 15 до 23 ден от цикъла 36.9-37.0. Температурата е мерена ректално.
Благодаря предварително!

При МЦ 30 дни - О. трябва да е на 16-17 ден от МЦ.
Не мога да ти отговоря без да съм видяла графиката
БТ може да е повишена - след предполагаемата О. - както от самата О., така и от някакъв проблем -  ПКЯ, задържан фоликул, ЛУФ и т.н.
Дано  да е имало О.  Peace

# 11
  • София
georgiewa82 
Ако е имало О. може да е била  на 17/18 ден от МЦ
Ако не ти е проблем, пусни прогестерон  и Е2 на 25 ден от МЦ

# 12
Денис здравей, бих искала да те попитам дали е нормално след овулация, цикалът ми е 29,30,31 дни  #Crazy БТ да държи стойности от 15 до 23 ден от цикъла 36.9-37.0. Температурата е мерена ректално.
Благодаря предварително!

При МЦ 30 дни - О. трябва да е на 16-17 ден от МЦ.
Не мога да ти отговоря без да съм видяла графиката
БТ може да е повишена - след предполагаемата О. - както от самата О., така и от някакъв проблем -  ПКЯ, задържан фоликул, ЛУФ и т.н.
Дано  да е имало О.  Peace
Денис благодаря ти Simple Smile Преди 2 месеца ходих на преглед нямам кисти, цикъла винаги ми е бил редовен и резултатите от цитонамаска и микробиология доки каза, че са ми отлични. Сега попълних графиката ми, че имах проблем с влизането ми в сайта, дано да е видима за теб в подписа ми. Още един път благодаря.

# 13
  • София
zlatna_nenagledna/стаси
Графиката ти не е пълна  няма база за сравнение
За да е имало О. / по графика/ разликата в БТ, ФФ - ЛФ трябва да е 0,4-0,6 градуса

# 14
zlatna_nenagledna/стаси
Графиката ти не е пълна  няма база за сравнение
За да е имало О. / по графика/ разликата в БТ, ФФ - ЛФ трябва да е 0,4-0,6 градуса

Този месец ми е първият с опитите за бебче, следващия ще бъда по стрикна с графиката. Благодаря и хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт