Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя лентичка с графиката в моя подпис?
Защо температурата на базалната температура (БТ) не намалява в третия ден от менструалния цикъл (МЦ)?
Нормално ли е след овулация цикълът ми да варира между 29, 30 и 31 дни, а БТ да остане в диапазона от 15 до 23 ден от цикъла в рамките на интервала от 36.9-37.0?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя лентичка с графиката в моя подпис?
За да добавите лентичка с графиката в подписа си, първо трябва да активирате опцията „Показване на графики“ в профила си. След това отидете на навигационното меню и щракнете върху връзката „Лентички“. Ще се отвори галерия с налични лентички; изберете желаната от вас. Генерираният код трябва да бъде копиран и поставен в подписа на форума, за да се покаже графиката за другите участници във форума.
-
Защо температурата на базалната температура (БТ) не намалява в третия ден от менструалния цикъл (МЦ)?
Няма универсален отговор защо температурата на базалната температура (БТ) не намалява в третия ден от менструалния цикъл (МЦ), тъй като това може да бъде повлияно от различни фактори. Възможно е това да е свързано с предстоящата овулация, която може да повлияе на температурата. Освен това, цикълът може да варира при всяка жена, като някои имат по-дълги цикли, което може да повлияе на БТ. Важно е да продължите измерването на БТ и да наблюдавате графика за по-дълъг период от време, за да направите по-точна оценка.
-
Нормално ли е след овулация цикълът ми да варира между 29, 30 и 31 дни, а БТ да остане в диапазона от 15 до 23 ден от цикъла в рамките на интервала от 36.9-37.0?
След овулация цикълът може да варира при различните жени, като стандартният е около 28 дни, но може да бъде и по-дълъг. Стойностите на БТ от 15 до 23 ден от цикъла в рамките на интервала 36.9-37.0 са в нормални граници за висока базална температура след овулация, което показва успешна овулация и подготовка на тялото за потенциална бременност. Важно е да продължите да наблюдавате графиката си и да се консултирате с лекар при всякакви притеснения.
-
Какво означава висока базална температура (БТ) след овулация?
-
Какво означава спадът на БТ след положителен тест за овулация?

Може ли и аз да се наредя за коментар по графиката ми
Предварително благодаря
БТ да държи стойности от 15 до 23 ден от цикъла 36.9-37.0. Температурата е мерена ректално.