Re: Графики на БТ - коментари

• 42 104
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Айтос
След няколко дни започвам стимулация с фемара. Предполагам,че ще ми бият  и прегнил другата седмица. Как това ще ми се отрази на температурата и мога ли да разчитам на нея ?

# 16
  • София
След няколко дни започвам стимулация с фемара. Предполагам,че ще ми бият  и прегнил другата седмица. Как това ще ми се отрази на температурата и мога ли да разчитам на нея ?

Продължавай да мериш БТ / ако искаш/ няма проблем - ще е ориентир за това какво се случава с МЦ
Успех  Peace

# 17
  • Varna
Запис!

# 18
  • Пловдив
Здравей, Денис!
Преди седмица писах за моята графика и ти ме посъветва да ида на АГ, за да видя дали нямам повече фоликули или задържан, защото планирам на следващия месец инвитро на ЕЦ.
Не съм ходила на АГ все още, но графиката ми се попромени....
Какво ще кажеш? Има ли шанс всичко да е наред и ову да е била на 27-28-ми ден?

Предварително благодаря и ти желая хубав и усмихнат слънчев ден!
bouquet

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 19
Денис може ли отново един поглед и на моята графика  Hug
Днес правих тест и тъй като е отрицателен мисля вече да спирам Утрогестана. Мисля, че е минало достатъчно време от О и ако има нещо трябваше да покаже нали?
След спирането на хапчетата до колко време идва МЦ?

# 20
Денис, аз - срам , не срам пак ще се наредя за коментар  Embarassed Не знам какво става с моята графика този месец, нещо май се пообърка... Sad Струва ми се , ще доста падна БТ тази сутрин ( само да отбележа , че нямах възможност да  пусна изследванията които ми препоръча  Embarassed )   bouquet 

# 21
  • София
naskomimi
Да, може да е имало О. на 28/29 ден от МЦ - ако БТ се задържи висока.

# 22
  • София
Денис може ли отново един поглед и на моята графика  Hug
Днес правих тест и тъй като е отрицателен мисля вече да спирам Утрогестана. Мисля, че е минало достатъчно време от О и ако има нещо трябваше да покаже нали?
След спирането на хапчетата до колко време идва МЦ?

Графиката е много добре дотук. Дано да е станало и да е било рано за тест
Дори и да спреш Утрогестана - ако има бременност, тя ще си се развива и няма проблем, но ако няма - ще ти дойде М., най-вероятно според деня от МЦ
По принцип след прием на прогестин М. идва до 10 дни след последния прием

# 23
Денис много ти благодаря  Hug
Принципно вчера ми беше датата за М и затова днес направих теста  Simple Smile Значи щом не е проблем спирам утрогестана и ще чакам търпеливо  Hug

# 24
  • София
Денис, аз - срам , не срам пак ще се наредя за коментар  Embarassed Не знам какво става с моята графика този месец, нещо май се пообърка... Sad Струва ми се , ще доста падна БТ тази сутрин ( само да отбележа , че нямах възможност да  пусна изследванията които ми препоръча  Embarassed )   bouquet 

Не е  добре да пада толкова БТ, но нека да минат още няколко дни и да видим как ще се развие графиката

# 25
Денис,може ли коментар на моята луда графика,  не знам какво става  #Shocked за три дни пак БТ се качи до 37 градуса. Благодаря предварително  Hug

# 26
  • София
Денис,може ли коментар на моята луда графика,  не знам какво става  #Shocked за три дни пак БТ се качи до 37 градуса. Благодаря предварително  Hug
Браво - това е добре.
В този си вид графиката показва, че може и да е имало О.
Стискам палци Peace

ПП. Рано е още за тест за Б. изчакай да минат още 2-3 дни

# 27
Денис, благодаря ти!!!   bouquet  bouquet  bouquet Аз междувременно избързах с ТБ, въпреки че знаех че е рано и ми даде отрицателен резултат, ще те послушам и изчакам още ден,два  Hug

# 28
Аз отново на линия. Няма отказване. Но нещо странна ми се вижда тази разлика в Т. Може ли коментар?

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle="kriss_and"

# 29
  • София
Аз отново на линия. Няма отказване. Но нещо странна ми се вижда тази разлика в Т. Може ли коментар?

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle="kriss_and"

Графиката ти дотук не показва да е имало О.,но ти не се притеснявай - още е рано и това е нормално
Нужно е известно време за да се нормализират хормините

Общи условия

Активация на акаунт