Слънцезащитни млека, лосиони, спрейове...

• 33 813
  • 199
  •   1
Отговори
На какво ще се спрете тази година? Има нови продукти на пазара, ще ги пробвате или ще се доверите на вече изпитани? Simple Smile

Поръчвам онлайн и отсреща не успяват да ми отговорят на въпросите, затова ще питам тук, където отговор винаги има  Mr. Green

1. Препоръчайте спрей, 50+ фактор, без химични филтри (или поне намалени).

2. Този с какви филтри е и има ли поне лек аромат?

3. От каква възраст децата ви ползват продукти за възрастни? Дъщеря ми е почти на 12, досега ползваше детски, но вече ми се струва, че е голям човек. Няма алергии и кожата й не е светла.

4. Тези, които се водят мъгла 50+ достатъчно ефективни ли са за плаж или са по-подходящи за градска среда? Това например.

5. И последно - Garnier Ambre Solaire с химични филтри ли е?

Весело лято и по-малко дъждовни дни!
grinning039

# 1
  • София
Миналата година използвах това:
Скрит текст:
Предпочитам кремообразните текстури и този Каротен ми допадна много. Тази година обаче мисля да се ориентирам към медицинска козметика и с интерес ще следя темата за идеи.  Hug

По въпроса за спрейчетата, с минерални филтри е този:
Скрит текст:
За тези, за които си питала, нямам информация и не мога да помогна.  Simple Smile

# 2
Благодаря! Ще го преслушам и него Simple Smile

На въпрос номер 2 вече имам отговор, благодарение на съфорумка  bouquet има приятен аромат Simple Smile

# 3
Дайте някои други предложения. Моята кожа е доста бяла, за това искам да пробвам нещо ново.

# 4
Не ползвам нищо.
Някак ми е нелогично да се мажа с нещо, което стопира производството на вит.Д , а после зимата да пия изкуствен.
На плаж седя под чадър.

# 5
  • София
Миналата година ползвахме цялото семейство продуктите на Корес 30 фактор.
Скрит текст:
но тази година мисля да взема 50 фактор.

# 6
  • София/Севлиево
Честно казано не съм обръщала внимание много на етикетите.Аз съм много бяла и взимам с фактор 50+ , но забелязах че с него изобщо не мога да хвана тен.Затова миналата година първо си взех олио на Гарниер 30 + и след 2-3 дни ползване започнах с другия-детски  на Нивеа, 50+. Преди се изхитрявах да не ползвам нищо,но почнаха да ми се появяват лунички по ръцете и краката и след като през 2011-та ми излязоха цели 7 за 2 седмици почнах обилно да се мажа.ММ изобщо не ползва такива неща,по принцип е светъл към леко умерен, лятото след месец и повече престой на морето става като циганче,досега за 12 години заедно никога не е изгарял,а на мен ми се е случвало поне 1-2 пъти.Малкия е с моята кожа,но тъмнее като баща си, него го мажа най-много 3 пъти на ден като сме на морето, в града не се мажем.Само аз понякога по лицето с крем с фактор 15.

# 7
Някой може ли да ми препоръча слънцезащитен лосион с висок фактор, 30 да речем, който попива бързо, не оставя следи и не запушва порите. Тези, които съм пробвала досега като се намажеш и доста дълго седиш лепкав или мазен. Иначе продуктите на гарниер много ми допадат - имат приятен аромат и бляскави частици, ама много мазнотия, много нещо...  Tired не знам дали само при мен е така.. по принцип имам такъв проблем и с обикновени лосиони за тяло..

# 8
# 9
Използваме Bioderma Photoderm Bronz 50+  и е наистина уникално. Рядко и мазно е,едно мазане за деня стига за защита и за 4 дни си върнахме тена от миналото лято

# 10
  • SF
Как е възможно този продукт на Biotherm да струва 18 лева?

# 11
  • Бургас/Пз

Кой???

# 12
Купих Ла рош, ухае прекрасно и се размазва лесно  Simple Smile

ani_d, тeзи има ли ги в нашите DM?

Слънцезащитни им за на нормални цени. В зависимост от продукта, но стигат до 40-45 лв., колкото са и другите марки. А спреят е мъгла, явно е за по-леки условия, затова е и по-евтин.

Не ползвам нищо.
Някак ми е нелогично да се мажа с нещо, което стопира производството на вит.Д , а после зимата да пия изкуствен.
На плаж седя под чадър.
На морето обожавам водата и основно съм там, без слънцезащита съм загубена (с червена коса и бяла кожа съм). Детето също не мога да го завържа под чадъра.
Изследванията, които са правени показват, че висок % недостиг има само при хора над 60 г., живеещи в градска среда.
В градска среда и аз не ползвам. Достатъчно е за Витамин Д. На плажа - защита, това е оптималното според мен  Simple Smile

# 13
  • Бургас/Пз
Не мога да си представя да не ползвам защита на плажа, да изгоря като рак, било то и под чадъра и то само заради единия витамин Д, който така или иначе е проблем основно за хората в скандинавските страни, но не и тук. Чак след 17ч си позволям да се мажа с по-нисък фактор - примерно 15-ти

Не се сърди човече, нямам представа дали ги има, днес ще ходя да видя Simple Smile  Peace

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 11:47 от ani_d

# 14
Не мога да си представя да не ползвам защита на плажа, да изгоря като рак, било то и под чадъра и то само заради единия витамин Д, който така или иначе е проблем основно за хората в скандинавските страни, но не и тук.
Проблем е.Но нито темата е за това, нито ми се води спор.     Peace
Който се интересува, информация бол.
Просто написах АЗ защо не използвам.

Общи условия

Активация на акаунт