Отговори
# 165
ооо Пете:-) няма ли да спиш

# 166
Кошарка ще взимам 100%, хола ми не е много обезопасен за малко дете, иначе ще приготвим детската след 2 месеца и я местим там, като всичко ще е премислено да мога спокойно да я оставям там.
Ще сложа ниска оградка на вратата, като е в детската да държа вратата отворена да мога да я чувам, но да не може да излиза, там ще сложа дебел и мек килим да може да пълзи на воля.
Проходилка и стол за хранене също ще взема.

# 167
  • София
Честит 4-ти месец на месечковците!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, Давид има малки мехурчета бели по езичето и малко по устните....Това какво е, някой знае ли???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 168
Май се казва млечица newsm78 не си му плакнала устата след нляко и млечните бактерии са се развили, но незнам дали за тов става въпрос

# 169
И аз мисля ,че е млечница,но не съм сигурна дали стои на мехури.В Библиотеката на Кърмаческия имаше нещо за Млечницата.
Мимка ,мисля ,че дебел килим не е много удачно.Събира много акари и май не е добре...

# 170
  • София
здравйте!
имаме такъв странен проблем, Ани неще да стои по гръб, непрекъснато се обръща и си играе по корем, а вратът и в някой момент почва да отказва и тя забива нос на всеки няколко секунди, направо и стана на гамба вече, като я обърна да почине първата и работа е да заметне крак и пак да се обърне, ако и сложа възглавници да я спра почва луд проест и бой с тях.
питане, вредно ли е за врат, корем, кръст и нещо друго такова дълго стоене на лакти , и ако да как да я спра или отуча това май го няма като опция?
Иначе с първия студен ден спа от 23 до 10, яде и пак заспа до 12 и аз покрай нея, днес забравих да пусна щорите и се сабуди в 8.

Емчо ми прилича на добрия батко дето защитава слабите Grinning много са сладки мускетарчетата, Аги спретвай по едни костюми за нова година.
А обличането за навън в зимата се решава с космонавтче, в илиенци видях супер сладурски.

zori2005   кутията ти е препулнена

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 15:05 от х_diabet_mama

# 171
Ексче-И моят Хрис е така...и той забива нос и се нерви ,че неможе и да се движи...
Питах ортопеда дали има определеном време ,за което бебоп трябва да се оставя по корем и той каза"колкото повече толкова по-добре"и аз го оставям по 15-20 минути по корем и после го обръщам,но той пак се врътва по корем hahaha
Незнам дали е вредно newsm78,но след думите на ортопеда ,останах с убеждението ,че не е Thinking

# 172
  • София
стоенето по корем е супер полезно. Спор няма. Но чак пък непрекъснато.... newsm78 не знам.

# 173
  • София
Мецанке, аз съм му взела и смятам да използвам за есента панталони - памучни и дънки, блузи с дълъг ръкав, жилетки, суичъри и пр. За зимата има грейка и едно топло яке, както и едни термо дънки от каката!

# 174
По повод обличането, и на мен ми предстои купуване на есенно-зимен гардероб.
По принцип го обличам като голям човек в умален размер дрешки, ританки не ползвам от новороденият му период.В къщи стои с едни бодита, за спане са други, през зимата ще си има пижамка за целта.Мисля и обувки да му купядали ще има такъв малък размер се чудя
ех4е, знаеш Пресил прекарва доста голяма част от денонощието по корем, и през деня често стои така, единственото което ме притеснява и го обръщам по гръб е повръщането, особено като е нахранен дори да има желание се старая да не стои по корем, че става Sick

# 175
Симона има ангина Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Разболях си детето.  Cry Cry Cry Cry Cry
Бюти заведи го на доктор, ангината при нас са бели мехурчета обаче на гърлото, но доки каза че и на езика може да се появят.

# 176
ОЩе от сега е ясно, 4е Милена Ще стане манекенка....след ядене си слага пръстите в устата и..... Sick  В таzи връzка да ви питам zа стоене по корем,  дори да я сложа 1.5 4аса след кърменето, zадължително се оригва обилно (това добре) и 4есто повръЩа когато е по корем. Няква идея?  newsm78

За дрехите, уф. Във Франция ходих на раzпродажбите и купих дрехи zа 6месе4ни (68см) и какво, ами те оЩе от сега са й малки  Twisted Evil  Миналата седмица в Бенетон й купих на мнооооого ниски цени дрехи в раzмер 66см, панталоните са добре на дължина 4е и дълги4ки, но идват тесни, а не сме дебели  Thinking Вси4ко много zависи от фирмата, имаме дрехи 62см които оЩе ги носим, други 68см идват малки, а бе пълна какафония  #Cussing out  Утре Ще ходим в съседен град където Ще zакрият един голям (1800м²) бебеШки магаzин и има тотална раzпродажба с 35 до 60% намаление  Mr. Green  и Ще погледна zа zимни дрехи. Космонавт zа най студените дни, ина4е панталони, 4орапогаЩници, бодита с дълъг ръкав, пуловер4ета и т.н. И ние спим по пижамка, това е 4аст от ве4ерния ни ритуал, масаж и преобли4ане, след това преспиване  Wink  Мисля утре да се оглеждам и zа стол zа хранене, Щом има толкова голямо намаление, може би Ще вzема и една лятна коли4ка ако неЩо иzгодно ми грабне окото.....

А имайте предвид, 4е от сега нататък скоростта на растежа намалила. А бе и аz не zнам кои раzмери да вzема, 4естно каzано.....

Милата Симонка  Sad  дано скоро оzдравее. Как се лекувате, Ян4е?

# 177
Боже, Черепахова, от къде се взе тази ангина Sad
Много неприятно, как е детето, отпаднала ли е?
дано бързо се справи, все пак е на кърма Hug

# 178
За оригването и стоенето по корем - и ние сме на купа. Не повръщаме, но за сметка на това се оригваме през 15 мин:)., а хем като я нахраня и се оригва. Ама здраве да е.

Черепахова, дано бързо да се възстанови Симонка. Как ви са симптомите за ангина, само тези мехури ли?

# 179
  • София
Черепахова, това е херп ангина - много лесно се лекува с хомеопатично лекарсктво - Арсеникум албум 30 С! Но е най-добре да отидеш на хомеопат все пак! Да не дадеш на детето антибиотик за такова нещо, ей!
Момичета, заминавам на вилата за събото-неделята! Ще се видим в неделя вечерта - така де ще си пишем! Ако успея да ви изчета!

Общи условия

Активация на акаунт