Отговори
# 180
ей, ама яко нападнахме темата на новите априлки Mr. Green
ами така де, там сме си като у дома Heart Eyes

# 181
Вени, Доки ми изписа някакъв сироп, няма антибиотик в него. Но да взема да звънна на някой хомеопат.
Незнам от какво се получи, може татито да я е заразил, че от няколко дни все повтаря че му е студено, може да е настинала, защото не я обличам или защото прекалено я обличам и не съм я закалила. Сега тотално ще бъда нападната от свеки,  че не давам сокове.
А иначе вчера беше отпаднала и имаше Т 38 в дупето. Обадих се на доки, каза че сигурно сме я претоплили. През ноща ака два пъти разстроено и зелено. УСтринта беше добре и я пратих на разходка, вярно добре облечена и след като слънцето се показа най-накрая, но беше безотговорно от моя страна. И преди два часа викам, ще се ходи на лекар , незнам дали да я обличам(дали е настинала) или да я събличам (или претоплена), да я прегледа и да каже.
Това е резултата. Други симптоми, покашля, постоянно пръстта и е в устата (преди имаше някаква мярка) плюнчи се, но доки каза че и венеца и е доста подут. Друго е че може да се наблюдава понижен апетит, защото ги боли като преглъщат, но това при нас го няма.

# 182
Лелелеее Черепахова,много съжалявам за малкото слънце Cry.Дано се оправи скоро,а ти не се притеснявай за свеки.Та нейните деца не са ли се разболявали?!А 38 в дупето не е било много.Всъщност значи е 37,5 Thinking...Скорошно излекуване  bouquet

# 183
Изобщо не я слушай и не се притеснявай от свеки.
Скорошно оздравяване.

# 184
Янче, дано скоро да се оправи милото!!! Hug Praynig

# 185
Янче, дано бързо да оздравява Симонка Praynig Ама как се стреснах като прочетох, аз моя Шушу вчера не го извеждах, ама днес следобяда излиза малко, ама топло, не топло, аз го бях облякла с дълъг ръкав ...
Цункай Симонка и и кажи да оздравява бързо Heart Eyes

# 186
Янче, присъединявам се към пожеланията за бързо оздравяване на Симонка-бонбонка Hug
А за това, какво ще ти каже свеки - хич не бери грижа. Твое си е детето - ще го гледаш както ти намериш за добре Peace

Моята Яна нито се обръща нито нищо - доки каза да й помагам, ама все още резултат няма Wink

Дрешки започнах да купувам -  панталинки, блузки (купила съм 6-9 месеца), сега бодита ще взема, якенца 2 имаме. Голям кеф ми е да ходя по магазините и да купувам дрешки  Crazy

# 187
  • София
Черепахова, много лошо, бе!Стискам палци на Симонка бързо да се оправи! Praynig
При нас май е млечница.Четох в библиотеката на кърмаческия и единия от симптомите е обрив на дупето, а Давид вчера се беше така зачервил под памперса, че все едно го бях боядисвала.
Дано да ни се размине и да не е ангина... newsm78
Момичета, подписахте ли петицията  против педофилията?Някои неща са малко крайни, но като цяло е много добра инициатива!!!

# 188
Черепахова, съчувствам ти... няколко дни постоянно се обвинявах, че съм простудила детето, но при мен проблема е дошъл точно от сокчетата-разкажи случая на свекито Mr. Green.
Доктора ми каза да му давам сок от морков - давах, давах и малкия се запече - 4 -5 дни не е ходил /може би и температурата е била от това 37.6-7/ - от там като са му пълни червата му притискат по някакъв начин диафрагмата и започват да му хъркат гърдичките. Доки се усъмни за бронхит - правихме дори рентгенова снимка.
Накрая днес му направиха клизмичка и излезе много гъсто аки- горкото...   Sad  А съм пробвала преди това и с термометърче в дупето и масажи по коремчето..
Сокчетата в ранните месеци и захранването рано-рано е по руската система - за да може ТРУЖЕНИЧКАТА по рано да спре да кърми и да се върне на работа. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Повече сокчета - не!
А за ангината не знам... 
Дано да съм успяла малко да те успокоя.

# 189
Добре дошла на Шуши  bouquet

Мисти, най-накрая бе, къде се загубихте толкова време с Крис? Кара ли се толкова време без нет? Mr. Green

Абе незнам ние през криза ли минаваме какво, ама вече от около седмица пак се буди вечер. Що така незнам Rolling Eyes

Кой пита за морето? Ние сме там другата седмица дано изкараме добре.

Иначе пишете ме и мен към късметлийките, сега след Татянка се чудя дали да се хваля, ама дано не ме споходи същата участ, че така голям кеф.

Черепахова, дано скоро се оправи малката Симонка Hug

Бурка, честито месечниче. Ударихте ли ваксината или още не? Ние ще ходим в понеделник.

# 190
Ние днес бяхме на консултация и да се похваля Мадлен е 7.20кг и 64 см,радвам се че не са повече че както беше тръгнала щеше да стигне Емо а пък тя нали е мацка.....
И от мен пожелания за бързо оздравяване на Симонка бонбонка.
Утре имам интервю с 2 детегледачки,пожелаите ми успех моля.....

# 191
  • София
MissZ, и ние сме така - върнахме си нощното ядене, малчо се буди около 3ч, после към 6ч, после иска да яде през час. К`во му става на това дете незнам, криза ли е що е  newsm78 Вече 2 вечери много трудно заспива, преди го къпехме и точно за "Анатомията на Грей" (демек в 21ч) почвах да го храня и до 22ч е заспал, а сега 2 не вижда за сън и пак плаче и не може да се успокои. Тази вечер чак му мих очите и пак трудно заспа.

За оставянето на бебчо - аз го оставям на майка още от деня след като ни изписаха, и сега се налага през седмица-две да идва да го гледа. Иначе за няколко минутки го оставям да пие бира с баща си и съседите  Embarassed

За дрешките - аз засега задоволявам страстта си като пазарувам от форума. Иначе и аз обичам да е облечен като голям мъж в умален р-р, но понякога ми се ще да му облеча нещо бебешко и да го целувам.

Питанка - има ли още някой, който да е направил наклон на дюшечето на бебчо?

Янче, стискам палци Симонка бързо да се оправи. Тази ангина не е ли от зъбчетата? От някъде ми е познато, че така може да се разболее бебче когато му излизат зъбките.

Пак питанка - дали ще им се променят много физиономиите като им излезнат зъбките newsm78

Вени
, много е сладък Мати в списанието, аз гледах да видя и Тонката някъде .... Пропуснах ли или не си писала как се справи с 2-те моми вкъщи?

# 192
elima, успех Hug Дано да попаднеш на добра Peace

# 193
  • София
Данче, на мен доки ми каза, че е много рано да му надигам наклона на количката/шезлонгчето, но е добре да го слагам да сяда в мен. Аз от края на първия месец го разхождам седнал в кенгуру и най-редовно го държа седнал на краката ми като съм пред компа Simple Smile newsm78 newsm78

Аги, слинга е супер! newsm51 Днес на разходката Емо се намести и удари здрав сън  newsm44 newsm44 newsm44

Да пожелая много здраве на дечицата и успех на Елима с детегледачките преди да си легна, че от утре започва Ваканция. Отивам с бебчо при родителите ми. Роднините да му се порадват, че голяма част от тях не успяха да стигнат до София.
Очаквайте включване от нас след 2 седмици най-рано  Hug Hug Hug

# 194
Ей, два дена не съм влизала да чета и вие сте изписали сума ти и листи, та чак сега се включвам и аз. Да се оплача - лепнала съм някакъв вирус. Вчера бях с разстройство и повръщах и ми се виеше свят и главата ме болеше страшно много, но температура нямах. Наложи се майка ми да остане в къщи да гледа малкия, че аз не можех да се надигна от леглото, а и ме беше страх да го взема с тоя световъртеж. В резултат малкия започна и той да дриска, но не повръща. А днес с всичкия си акъл, понеже се почувствах по-добре след обяд реших да изляза на разходка. Отидох в Дунавската градина, седнах на една пейка до Дунава и стоях там повече от половин час (понеже чаках и мажа ми да се появи след работа). Пък там духа един вятър ужасен - направо щеше да ни издуха с малкия и аз по един потник (поне малкия беше завит с пелена). И сега се сдобих с температура, кихане и кашлица  Sick Та такава глупост скоро не съм вършила. Наоплаквах се, а сега отивам да спя и да събирам сили за утре, че не знам дали ще мога да се надигна от леглото  Sad

Общи условия

Активация на акаунт