Отговори
# 465
Аз се чудя за помпите за кърма, те задължителни ли са? Много ми е объркана тази тема, защото самото кърмене ми е силно неясно. 😄
Гледам, че има електрически и ръчни. Кои са по-удачни за след секцио? Предпилагам електрическите?

# 466
И аз към отбора с малките гърди, даже сигурно на първото място! Joy Сега се поналяха, но не бих казала, че са пораснали значително, но си ми стягат старите сутиени и не ги нося.
За сутиените за кърмене и аз се чудя, иска ми се да пробвам като купувам. Още повече, че днес реших да си подредя някои неща и установих, че еднократните гащи, които съм купила са адски малки. Хем 38 р-р взех умишлено уж да са ми по-свободни.. толкова са малки, никакъв шанс да се вмъкна в тях. Ще се пробвам да ги сменя с по-големи, но ме съмнява купила съм ги на 13 Март от Вис Виталис. Който ще купува да пита или проверява в магазина.
Помпа съм си взела ръчна на Авент, ако видя вече зор ще си взема електрическа. Кърменето и на мен ми е мъгла, искам да се получи, но не на всяка цена. Трябва да започвам да чета и гледам клипчета по темата.
Вкъщи ходя точно като клошар.. 2 клина от Лидл и една пухена долница домашна. Всички снимки като бременна ще са ми с тази долница! Страхотно! Grinning

# 467
Хелоу Simple Smile
Пламъче, добре дошла отново 😂 Тука много интензивно се развиват нещата, трябва да се следи на всеки час какво се случва
Лимонче, добре заварила! Вярно е, всичко тук се изписва супер бързо. Ще започна да следя на всеки час, хихи... Grinning

Гет риъл, аз уж съм наедряла, но си нося клиновете Хs. Имам и S, но ми стоят като пижама - доста свободно. Не ми се занимава да нося дънките си на шивачка. То не остана, а и в тая изолация ме вижда само ММ. Хахаха, сега ще ме сметнете за егати мързела Joy

Да ви кажа, че при мен бебето се усеща навсякъде. Завъртяно е с главата надолу и като си мърда ръчичките е доста по-нежно и го усещам под пъпа, който все още не е изпъкнал бай дъ уей, но вече не е и кладенче. А като рита с крачетата го усещам над пъпа. Дори понякога успявам да напипам самото краче и го гъделичкам, при което бебка отговаря мигновено с по-силно ритване няколко пъти. Blush
Момичета, аз още нищо не съм взела. И аз като Галеона - ръка да пипне. Утре ще отида до Пепко да взема още малко дрешки и мисля, че имам достатъчно вече. Остават другите неща. Гледах ношничките на Сгушени и Моник, та още се чудя от къде да поръчам. Ще хвърля едно око и на линка, който е дала Пандора. Може пък от там да харесам.
За сутиените - преди бях с чашка Б, сега като гледам май ще мина поне на чашка Ц или Д. Добре, че в интернет има калкулатори за пресмятане на номера. И мисля да си взема такива без банели от H&M.
Галеона, аз съм се насочила към електрическа. Понякога, колкото и голямо желание да имаме, явно нещата не зависят само от нас за кърменето. Та е хубаво да имаме помпа под ръка. Една моя позната се мъчи, мъчи и накрая юнакът й беше отхапал плът направо и това я принуди да си купи помпа и да дава от шише.

# 468
Здравейте, момичета,
Честит ден на шегата и доброто настроение.
Аз си поръчах две нощници и халат от Пипилота, едната е S, другара е М и са огромни ☹. Нещо не ми върви с това он-лайн пазаруване 😒.
Plamъche, и аз искам да отскоча до Пепко скоро, къде има работещ?
Относно помпите и съм се насочила към електрическа, но се чудя трябва ли ни за болницата и можем да изчакаме да видим дали ще имаме кърма изобщо?
Днес и аз се вкючвам с кулинарно предложение 🙂

# 469
Plamъche какви са тези калкулатори? Не знам, момичета, както казвате, че след раждането става още по-зле, аз ще стана като баба цоцолана 😭 По принцип съм между С и D, сега вече съм F... не ми се мисли и не знам и откъде ще купувам.

# 470
Галеона, хубава е тази помпа, която ти пасне на формата и големината на гърдите,  във Вита имаха електрическа на Медела, води се една от най-добрите, нищо не успявах да направя с нея, ръчната на Авент ми беше супер, имам три приятелки с по няколко деца и всичките ползваха различни Simple Smile
Оххх, мекици!!

А това с чашката Д...искам и аз да му се не види Simple Smile

# 471
Ми как да ги пробвам тези помпи!?! 😄😄😄
Моите гърди са малки, чашка Б.
Сега се поналяха, но нямам никакъв проблем да си нося старите сутиени. Значи не толкова са се оголемили, колкото “оформили”.

# 472
И на мен ми изписаха гиназол днес. Аз пред 2те бременности  ползвах  ръчната помпа на  авент  но сега си взех електрическа  пък ще  видим. Взех елект защото аз изцяло  се цедях  и давах от шише тъй като  иначе не ставаше. По принцип  нося 75Б не  мисля че има зн от гърдите освен може би ако не са мн големи.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 23:07 от Anichka123

# 473
Магнезий пия вече около месец почти, взимам Диаспорал и той май действа по-бързо. Обаче имам странични ефекти- с извинение коремът ми е разстроен и не знам трябва да говоря с АГ евентуално за намаляне на дозата, ако пък не пречи е си го пия. Но се притеснявам че съм предозирала.

Чудя се и аз за протектор за количка- от къде може да се намери и има ли смисъл? Решила съм че ще ползвам пелени като чаршафчета вътре, има страхотни по 10лв -3 бархетни и 3 тензух в Дундьо.

Аххх как ми се ядат такива мекици! 🍜

Вижте на какво попаднах на Мустела - гледам по отделно цените идва доста повече и се чудя да поръчам. Освен това измивния гел е 200мл и ако ни потрябва друг модел няма да се чудя какво да го правя.
   https://makeup.bg/product/481034/?utm_source=facebo … _content=21 

# 474
  • Варна
Момичета как сте със стриите на този етап?
Оказа се, че от вчера си отглеждам първата на коремката Joy мажа само с био ойл, понеже е по-мазно и ме кефи. Палмърса свърши наскоро, но няма да си взимам повече от него. Знаех си, че е неизбежно, някой път е до типа кожа, ако е предразположена към стрии, нищо няма да я спаси, но въпреки това малко изтръпнах като я видях Grinning След 10 дни влизам в 8 м и дано не се нацепя следващите два месеца Animal Pig Grinning

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 17:31 от Wigzi

# 475
Аз все още нямам. Мажа се само вечер и много ми се иска да удържа фронта както миналия път.

# 476
Аз имам 5-6 синкави чертички по около 1см(на корема и отстрани на бедрата), които не ме тревожат особено.
Досега се мажа само с натурално кокосово масло вечер. Но от няколко дни започнах да получавам някакви сърбежи на корема под гърдите и то след като се намажа и предполагам, че в момента пупито расте там, та ще видим резултата Smiley

# 477
Здравейтее ,видях ви снимките много добре изглеждате поддържани и красиви,аз да ви кажа честно вкъщи си ходя както ми е удобно дори понякога слагам долниците на приятеля ми ,които са ми много големи абе общо взето като клошар съм и аз както каза някоя от вас по горе ххахах.Относно стриите много ми се нацепиха гърдите отдолу.. :/

# 478
Засега нямам нови стрии, но си имам предостатъчно от първия път.
Момичетата с каки и батковци, давате ли им сега вит Д като стоят вкъщи? Днес успях да се вредя за поръчка от sopharmacy и поръчах на капки и спирт за бебето, но се замислих за големия 🤔

# 479
Аз не давам, но може би не е лоша идея.
Иначе вкъщи нося клинове, бях си взела тениски за работа, но явно няма да ги нося там, та си се джиджа с тях. Гледам да съм в приличен вид, че току виж съм се мернала в онлайн часа на детето, няма да я излагам, я!
Гледам и с храната да не прекалявам, не държим запаси вкъщи и няма какво да ме изкуши. Миналата седмица бях качила само 300 грама, ще видим утре как ще е тази.

Общи условия

Активация на акаунт