Отговори
# 450
Очаквай уголемяване Simple Smile

# 451
Вкъщи и аз си стоя все с клинове и ги редувам. На мен дънките за бременни, които си бях взела още в началото, започнаха да ми стягат на корема още от миналия месец. В дупето и бедрата са добре, но горе не са никак удобни вече. Та май и за навън ще си карам с клиновете, а като се затопли с роклички.
Кайлин, душичка носим и ние. А и сега поне имаме оправдание да си угодим като ни се хапва. Да сме здрави само, ще свалим натрупаните килца.
При мен е абсолютно същото със задуха, но пише, че вече е нормално.
И аз се интересувам от размерите за сутиени, които се поръчват. С един номер по-голям от сега ли би следвало да очакваме?
Да ви кажа, че одеве реших да се измеря и с шивашкия метър и не само на кг съм в +... На корем вече съм 100 см, а на гърди 98. Дупето (ханша) да не коментирам, но и там разликата вече е голяма.
Иначе нямам стрии за сега. Беше ми свършил Палмърса и се мажех само с кокосово масло сутрин и вечер. Според мен обаче не ми хидратира достатъчно кожата и ме сърби. Днес си купих нов Палмърс и ще го редувам с маслото.
Дриймче, сетих се, че беше писала, че тв боли надолу от кръста та чак до крака. Може би бебка притиска някакъв нерв. Успя ли да го облекчиш с нещо - например магнезиево олио?

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 12:05 от Анонимен

# 452
Пламъче не си купих магнезиево олио, АГ ми каза свещичка да сложа, но не ми помогна. Утре съм в 12 на масаж. Боли си ме доста остро и ми е много гадно... Може и бебката да е притиснала нещо, нямам никаква идея.

Иначе за гърдите - при мен не са особено оголемени. Ходя си със същите сутиени, както преди да забременея ? Някоя от вас има ли, която не е наддала на гърди? Чак ще почна да се тревожа

# 453
Момичета, имате страхотни коремчета и изглеждате страхотно, наистина 😍😍😍 аз съм месец назад обаче почти не ми личи. Успях да си върна кг от повръщането, но да ви кажа и това не е много приятно. Ако не ям на 3 часа, не се чувствам никак добре 🙄

Много ми хареса стаята на Тара ❤

И тук ми се иска да попитам - пия доста висока доза магнезий и от време на време пак ми се стяга корема. На някоя случва ли се? Освен това като лежа ми се случва много по-често, дали като се движа не ги усещам или просто матката вече тежи и при легнали положение притиска нещо. Да се чуди човек ...
Лимонче , и аз много се радвам да те видя в темичката ❤ помня те с оригиналните идеи 😊

Много сте полезни да споделяте информация. Аз например нямам идея за термометри, козметика, сутиени и други подобни 😆
Хубав ден! И дано скоро се радваме на повече слънчеви лъчи и разходки в парка 🌸🌸🌸

# 454
Добро утроо, момичета и честит нов месец 🌷🌺💐

И аз се интересувам за сутиените. Аз съм с малък бюст и горките почти нямат разлика(минимална) и си нося старите сутиени.. Очаквах да станат поне един размер по-големи 🤣 Не съм взела специален сутиен все още, точно поради тази причина, и на идея си нямам дали след като родя ще се уголемят поне малко. Моя приятелка със същия проблем, беше се притеснила, че през цялата бременност не и мръднаха, но след раждането ефекта "уау" . Обаче от къде да знам дали и при мен ще е така 🙄 освен да купя моя си размер и  един - два следващ размер за всеки случай 🤷‍♀️

# 455
Дриймче, дано масажът помогне, но имай в предвид и магнезиевото олио. Ако е нерв - ще облекчи болката.
За гърдите - моите преди бяха малки (82 см), но се увеличиха доста и старите ми сутиени вече не ми стават. Но сега като си стоя в нас, не нося сутиен и не ми е проблем. Но искам да си взема такива за кърмене и се чудя какъв размер да взема. Да не взема такива, които сега да ми станат, като родя и гърдите се напълнят с кърма, да не ми стават...
Пеони, от кога пиеш магнезий? Той е с натрупване. При мен имаше ефект чак след първия месец на прием. Получавах стягания доста често през деня, после се разредиха и сега вече са съвсем рядко.

# 456
  • Варна
Хелоу Simple Smile

Пламъче, добре дошла отново 😂 Тука много интензивно се развиват нещата, трябва да се следи на всеки час какво се случва 😂😂😂

За сутиените на мен старите ми не ми стават и ходя само с два спортни, които си бях взела преди време, но започнаха да ми стягат и те малко на обиколката та се чудя дали да си поръчам и какъв размер 🤔 Ако можехме да отидем на място да пробваме щеше да е доста по-лесно...

Peoney, аз също съм на висока доза магнезий и АГ ми каза да си продължавам да си го пия така до следващата ЖК. Нямам вече болезнени контракции, но стягания си имам често и точно както казваш ти май най-често са като лежа.
 Btw, ако някоя има нужда от Утрогестан и не може да си намери мога да и изпратя безвъзмездно имам неизползвани 2 опаковки Wink

Мен това застояване вкъщи ме прави още по-тромава. Вече излизам всяка вечер с ММ до магазина и го чакам отвън колкото да се разходя и да подишам малко въздух, но то голямо измаряне, голямо чудо! Чувствам се все едно изкачвам планина, а магазина е ма 200 метра... Задъхвам се, сърцето ми се разтуптява силно, не знам как ще я караме до юни?! 😂

Пристигнаха ми Сгушените струват ми се ок на мен от към материя. Сега като ги изпера и изсуша и ги мятам 👌🏻

# 457
  • София
Здравейте Simple Smile
Пламъче, аз си дадох дънките на шивачка и тя ми смени платката с по-широка и сега си ми стават. Все още съм на същия размер, както когато ги купих, но и аз съм месец назад от вас като Peony. Скоро сигурно ще минавам на следващия, добре че си купих от Лидл  и по-големи. После се надявам постепенно да се прибирам обратно от размер в размер.
Аз съм И с един размер по-големи гърди от към 3-ия месец насам. Уголемиха се и после не са мърдали. Имам сутиени за кърмене на Лидл, но  за сега нося два на НиМ най-обикновени, просто рзмер отгоре. В тези за кърмене имам малко място още за растеж, ако пораснат повече ще е ужас. И без това ми тежат и пречат.

Лимонче, невероятна снимка! Нямам, сигурно няма и да имам някаква, която да става за показване извън на мъжа ми... той така илииначе в момента ме вижда.

Писах на тези с количката днес да им поръчам, поръчах и цял куп неща с нея, реших че така и так ще купя нещо вече, поне да съчетая и да ги питам за отстъпка. Вана сгъваема и бебешкия адаптор към нея, комплекти шишета, стерилизатор, аспиратор за нос, термометър някакъв за баня и още 1-2 неща.
Но ще има да почакам - първо докато ми отговорят как ще са с поръчката, после докато се организират с доставките.

GAleona, добре че писа за чаршафи за количката, къде съм бляла, не се бях сетила, че ще трябват! Сайтът ми хареса и си заредих една кошница неща и от там. Ще изчакам още малко, след 9-10 дни влизам в 7 месец.
Утре съм на преглед, чакам с нетърпение.
А днес май се очертава да не мръдна изобщо о т леглото, камо ли от нас, да водим дали няма да ми излисли нещо някой майстор.

Ще редактирам поста, зашити сега нещо се бъгна и и ам доста пропуснати или разместени букви, но ми превърта страницата като се опитам да разместя курсора.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 13:35 от get_real

# 458
Здравейте и от мен!❣
Аз сутиени си взех от Лидъл. За кърмачки са и са супер! Без и с банели, потник също си взех . Първият път ползвах и е много удобно и лесно!
От вчера момичета ме боли пъпа! Гадно е! Коремът ми се е изпънал  яко😞 бебето го усещам много ниско. Рядко шава!
Не знам какво става.
Изнервена съм до краен предел. 😞😞🤮
Дримс дано се оправиш

# 459
Dream, моите не са мръднали, само зърната ми се промениха, сега са с цвят на негърка, а аз съм много бяла 😁 Мисля, че ще има промяна, когато се напомпат с кърма, но не очаквам голяма разлика и мисля да си взема моя си размер, а ако се наложи ще взимам пак. Проблемът ми е, че по принцип съм с голям номер и за сега само в Next съм виждала подходящи. Познати от Англия казват, че карантината ще продължи 3 месеца или повече и съответно не знам какво ще правя... Ако видите някъде чашки F, пишете, моля!

Аз също чакам нощничка от Сгушени, ако ми хареса, ще си взема и една с халатче и мисля това да ми е за родилното. Взех си еднократни гащи, ще взема и превръзки. Абе като цяло съм готова, само трябва чанта/куфар да намеря 😊

При нас ремонтът върви лека по лека, по кухнята има 1 ден работа, масата и столовете дойдоха, дивана също. Матракът, който си харесахме, от днес е намален 😎 Но тепърва започва голямото чистене...

Имам две седмици до преглед, не знам как ще издържа... Искам да си го гледам всеки ден...

И да ви кажа, не знам аз ли съм се разнежила, но всички, които са пуснали ми се струват едни красавици...Красива ни е темата ❤️

Иринка, не можеш ли да намалиш работното време? Да отиваш към 10 и да се прибираш към 16 или само следобяд? И аз като теб съм на пълни обороти навсякъде и сама си се ядосвам. Така че вече по-малко време на работа, а и вкъщи правя по едно-две неща и си казвам стига толкова. Обичайно последните месеци от бременността и първите след раждането са по-тежки, няма нужда сами да се гърчим, никой няма да ни даде медал.

# 460
Здравейте Мами Sparkling Heart,
Честит ден на шегата! Пожелавам на всички повече усмивки и това да е последния сняг за тази зима Smiley
Аз направих един списък с всичко за болницата  и за бебето вкъщи и вчера напоръчах всичко, което беше останало. Гащи за болницата, дрехи за изписване, бебефон, пелени, протектори, чаршафи, лампи, кофи, кремове за зърна, играчка за леглото, памперси, мокри кърпи, чай за кърма  и т.н.
За нощниците - нямам навик да нося и хич не ми се даваха пари за тях, освен това в болницата, където мисля да раждам не изискват нощници. Предвид положението обаче реших да си взема една нощница за всеки случай. Поръчах я вчера и вече ми се обадиха, че ми я пращат Simple Smile Оставям линк, ако някой има интерес, за мен беше важно да е памучна, с копчета при гърдите и възможно по разумна цена. Халат си имам от преди.За вкъщи аз си взех в началото на бременността от LIDL някакви комплекти пухкави полиестерни като анцунг и те са доста удобни, никъде не ми стягат все още.
За количката си поръчах непромокаем протектор, а отгоре смятам да ползвам някоя памучна пелена за чаршафче.
Гърдите ми са пораснали един номер този път, а при първата бременност нараснаха много от B до D и никак не беше забавно, появиха ми се стрии - станаха направо като слънце. Освен това наличието и количеството на кърма изобщо не зависело от големината - та и кърма имах малко над нулата. Така, че Dream за гърдите, не мисля, че има за какво да се притесняваш. Flowers Hibiscus За болките може да е някой нерв - пожелавам бързо да минава.
Форум бременност и детско здраве ще го излъчат онлайн на 13 април от 14:00ч. - знам, че някои мами имаха интерес затова го споменавам.
Днес съм на ФМ и много се вълнувам да видя бебка.  Smiley

# 461
Моите гърди станаха огроооомни след раждането, ама огромни ви казвам. Бях си взела на канпол сутиени за кърмачки, основно за сън, доста са уголемени и меки, а денем ползвах само потниците за кърмене на хм, те имат вградена платка вътре и си придържаха.

Чаршафи за количката не съм ползвала, сгъвах пеленка от Джъмбо

# 462
Леле, като чета как пазарувате инсе сещам, че ние още сме до никъде.
Аз искам всичко “око да види-ръка да пипне” и ми е голям зор с поръчките онлайн.
Мисля след 13.04, скарантина или без, да отидем до Айко + още един голям магазин за бебешки неща в Стара Загора и да накупим всичко наведнъж.
За себе си също още нищо не съм взимала, та и за там ще трябва да се мисли какво, как и кога.
Абе лудница ще е, ама покупките да са проблемът. 😄

# 463
Здравейте мамчета, някой поръчвал ли е от За мами с любов във Фб?

# 464
Да знаете, че копчетата на тези нощници, които са различни от кръгли, се разкопчават адски трудно, с дъщеря ни имах две с копчета цветчета и ме побъркваха, на края просто ги заших тия отвори и станах нормални нощници Simple Smile
Аз чаршаф за количка също не съм ползвала, само пелена, и то за ония кош, на другия нищо, но сега имам, купих един по погрешка, чак в нас видях, че е 50/70 размер, но го оставих, ще си го ползвам.
За гърдите, бях чашка Б, деа дни след секциото, се събудих в болницата и някакво нещо ми опираше в ръцете все едно някой ми беше сложил силикон, гърдите ми бяха станали огромни, твърди и боляха, при естественото раждане май по-постепенно се случват нещата с кърмата, но при секциото, което си е операция от бебе Simple Smile в един момент организмът се усеща, че бебето го няма, и кърмата слиза от веднъж, аз как не се нацепих не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт