Отговори
# 435
Мн сте хубави, момичетаааа, аз редувам два клина на лидл у дома, мн стайлиш 🤣
Мен това ми е официалната пижама. Иначе и аз джиткам с 2 пробити клина денонощно 😂

# 436
Веси виж какво съм писала 2 коментара по-нагоре. Взех си свещичка, която АГ ми предписа и утре съм на масаж за бременни
А казаха ли от какво се е получило ? Тук се съмнявам да ми обърнат внимание най много парацетамол да ми каже да пия АГ , но ще звънна утре да питам .

# 437
Сгушените от хубава материя ли са? Аха да поръчам днес една, пък ми се досвидяха 40 лв.

# 438
Амели материята е окей. Не е най-прекрасната, но като мине с омекотителче мисля че ще омекне.

Веси не, не са ми казали от какво идва, но може бебето да е притиснало нещо или аз да съм секнала... не знам. От нищото стана. Сложих си свещичката, но не помогна много. Четвъртък съм на масаж за бременни пък да видим. Аз попринцип си имам и проблем с кръста - слабо място ми е. Имам по рождение по голяма чупка, като дупето ми е по-изхвръкнало назад и редовно съм ходила по рехабилитатори и те са ми казвали, че заради тази чупка съм склонна към доста проблеми 😣
Ще видим четвъртък как ще мине масажа. Силно се надявам да помогне

# 439
Ха ха , вие сте добре, аз нося 2 пижами и едно спортно долнище на мм, но тъй като той е слабичък, вече започват да ми стискат Simple Smile имам дънки от хм, но не ми се седи вкъщи с дънки Sad ще видим още 2 месеца с какво ще съм, сигурно ще си взема още дрехи за бременни

# 440
Аз имам две нощници от тези обикновените за кърмене, миналия път изкарах с тях в родилното, сега се чудя ще ми стигнат ли.... Вие по колко ще носите?

# 441
Аз за нощниците за кърмене чакам да отвори един магазин. Там има хубави неща на достъпни цени. Включително се надявам да си намеря и бельо за бременни в него. Simple Smile
Иначе за в къщи имам 3 долнища, които редувам. Иначе на горе още съм с разнинтениски и потничета, които ми стават. Повече ме притеснява в топлото време лятото, докато още свалям килограмите какво ще обличам. 😄 Аз изобщо не мога да нося рокли и ще ми е казус как и какво.

# 442
Относно водата  аз пия мн малко  по 1л ,1,50 л. и не съм пила никога по мн, за сега  на преглед  не са ми казали че по някакъв начин ми се е отразило. Аз също ги гледам  нощниците  , но си мислех за размер  по скоро Л 46,или 48 даже нз. Не са ли умалени  размерите или греша. Аз не съм  си  мерила но мисля че със сигурност съм 100 в ханша а и да ми е малко сводобна  + още 2 месеца  🤔

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 22:32 от Anichka123

# 443
Пу ПУ ,големи сте сладурани на снимките Simple Smile Нощниците на Сгушени наистина изглеждат страхотно ,но аз понеже си купих две с халатчета,сега сякаш и на мен не ми се дават още 50-60 лв ,за да си взема такава.Кошко още неща имам да взимам,дребни,но тук 20 лв,там 30 и то станат....
Утре ще ми дойде една поръчка за Св пакета пемперси на Бочко,мокри кърпи 3 пакетя,бебешки клечки за уши,еднократни гащи за родилки,подплънки за кърма и кремче за бебето.

Приятелка ,която роди преди месец ми подари няколко дрешки,които са малки на нейния син (той се роди 4 кг) .Та дрехи повече няма да купувам.

Почти сме готови с рекордна по спалнята ни и в неделя,когато не съм на работа ще почна да си местя нещата в нея,за да остане другата окончателно детска и направо нямам търпение вече да пера всичко и да подреждам по рафтовете. Simple Smile

Нашето креватче още не в сглобени ,та аз ще снимам ,когато всичко е готово Simple Smile Таря,страхотна детска стая,браво на теб Simple Smile

Днес разглеждах в различни сайтове бебешки термометри.Нвкой да има отзиви за тези под формата на залъгалки? Трябва и за вода да купя.Аспиратор също нямам и все още не мога да си избера на коя марка шише да заложа.

Както ви бях писала умирам от болки в ставите и аз едва вървя.То даже като въря е по добре но веднага ли,после е ужас.На капак единв минкрак е така отекъл в глезена и ходилото...
Понеже стоя много часове права и явно все на левия повече ,та от години си имам едни разширени вени по него,и преди е отипал,но сега...То и от килограмите вече ,от седенето права ,от това,че по цял ден съм с клин и чорапи ,уж не стягат,ама после все си имам белези по кожата от тях.Сз от години си режа ластиците на чорапите,да не ми стягат ,но сега и това не помага .Не пия и достатъчно течности,което трябва да променя определено,насилвам се.Най ми се услажда сок от моркови и мога цялата бутилка на веднъж да изпия,но вода,май само с хапчетата или когато си наложа ,че трябва.

Бебчо нещо ме бута от всички страни и с ръце,с крака ,с глава,шоуто е пълно като за вечерна програма преди лягане Simple Smile

Моят пъп същи е доста навътре и не мисля,че изобщо някога ще се покаже.
Постоянно ме питат дали още не съм родила,защото корема ми бил доста голям.Като им кажа,че ще в чак юни,направо ахват.Само днес сигурно 5 жени ме питаха.Иначе ми се радват много,всички ми пожелават да съм много здрава особено сега и казват,че ще им липсвам на работата да ги обслужвам.
Днес баща ми като ме видя за пореден път,че едва ходя ми каза,че като видя,че не мога повече ,да не идвам вече,но хора,не мога,как ще го оставя не знам.Плаче ми се ,осъзнавам,че мисля повече за него,а не за себе си ,но съм такава.И той и ММ знаят,че съм такъв инат,че да умирам няма да си призная,че нещо ме боли.То дефакто аз не се изморяват,просто ме болят костите ввпеза и те си ме болят и да съм си вкъщи и да лежа.Та докато мога ще изтрая поне и април.Болничния ми трябва да започне от 28 април,а на 30 съм рожденичка.Най-различния ми рожден ден до сега.

Аз както си бях харесала име ,ММ го одобри,но постоянно нарича от сега бебето на галено на баща ми ,та се замислям дали да не го кръстим на него.Отделно всеки ,които увнзсе за бебето ме пита дали на него ще го кръстим.Не съм привърженик на кръшаванкитезно сякаш си промених мнението.Пък и само баща ми от всички ни помага и ние на него ,цял живот е жвдувал да има син (а има две дъщери)  инквто разбра пола на бебето беше на десетото небе Simple Smile + това името му си ми харесва ,но пък ако се метне на него по характер....работохолик,амбициозен,вечно нервен,мислещ,много умен (което понякога май е -) пффф искам детето ми да си има своя карма. Simple Smile
Казват,че не се споделя името докато се роди бебето,тя затова за сега няма да ви го издавам ,пък и още не сме решили какво ще е всъщност Simple Smile

Доста пописсй,вече заспивам,утре ме чака натоварен ден и то от сега снежен.
Лека нощ,мами! Simple Smile

# 444
На мен термометър-биберон не ми беше удобен, особено за нощно мерене, бебето спи със затворена уста, иди премери нещо, безконтактните са най-удобни, защото то си спи, ти си мериш

# 445
Аз използвам  този като  преди 6год имах по стария модел но дъщеря ми го изпусна  и при поредното  падане се развали. Иначе съм мн доволна  мери за 2,3 секунди. При мерене на малък интервал от време  показва  правилно тъй като има такива които ако не е минало поне 15 мин не отчитат правилно. На новия модел има и 3групи дали е бебе,дали е над годинка и над 36м.

# 446
Добро утро! Simple Smile
Попринцип не съм от ранобудните, но съм решила от днес да почвам с протеиновата закуска, така че няма какво да се излежавам!

Вчера пристигнаха калъфите за матрака на количката, които поръчах. Моя приятелка с две деца ми препоръча да се сдобия с тях, защото били много практични и удобни. Показвам ги и на вас в случай, че някой прояви интерес.
Имат си ластик и на нашето матраче много добре паснаха.
Пояснявам само, че става дума за количката, а не за леглото.
Simple Smile

# 447
Момичета, добро утро и от мен. От миналата тема ви "гоня" и нямате стигане. Едва днес успях да ви изчета. Явно от покрай стоенето вкъщи, много се пише. И тази темичка вече е преполовена.
Чудни рецепти и снимки сте публикували. Давате големи идеи и ми потекоха лигите направо. Grinning
Видях, че сте обсъждали много сладки имена! Всяко бебче ще бъде с чаровно за него име. Ние още след ФМ в 21 седмица избрахме име на нашата госпожица. Аз бях направила списък с женските имена, които ми харесват, след което ги посъкратих и започнахме да разискваме с ММ. Решихме името от раз, без никакво колебание. Дай Боже всичко да е наред, нашето съкровище ще се казва Стилиана и няма да р кръстена на баби и дядовци. Аз сънувах сън, в който бяхме на гости на момиченце, което наричахме Стели и на сутринта видях положителния тест, та за мен това си беше голяма "подсказка".
Иначе аз и бебка сме добре. Имам си болките в тазобедрените стави, нищо, че спя с възглавница за бременни. В последно време имам и задух вечерта, защото матката явно вече е доста нагоре и носът ми се запушва. Та трудно спя, но поне успявам да си наваксам през деня.
Снощи, за пръв път, ми се случи и да ми изтръпне целия крак! Събудих се и все едно няма крак там. Много неприятно чувство. А ми се пишкаше, та преди да стана, постоях малко седнала в леглото и си раздвижвах крака.
В последно време и ребрата ме наболяват, както и мускулите (или поне аз така го определям) над пъпа. Това дали е нормално? Като мускулна треска.
Бебка иначе си е активна рано сутрин (дори тази сутрин ме рита доста усърдно, ама аз не мърдам и се правя, че спя, но докато не я погалих, не се успокои) и късно вечер. През деня също усещам движения, но не са толкова много и толкова силни.
Иначе с това застояване и нон-стоп апетит за храна, вече съм +9 кг. Изобщо не съм доволна от себе си. До края ще стана на слон, а съм едва 158 см. Но какво да направя, така ми се хапва и си угаждам... Hug
Някой беше питал и за тонове... Ние трябваше да записваме, но докторът ме отложи. Вика ме пак в 34 седмица, което е около Великден (та явно след него ще се видим и тогава ще записваме).
Момичетата, минали прегледи и ФМ, радвам се за хубавите новини! Heart
В темата имаме снимки на страхотни и красиви мамчета. Heart Eyes
Ох, исках и друго да пиша, но забравих. Прощавайте, че съм толкова отвеяна. Ще се опитам да не изоставам повече така, че не мога да кажа, всичко, за което съм се сетила!
Пожелава ви хубав ден, мацки! Усмихвайте се по-често и вярвам, че всичко ще бъде наред с всяка една от нас! Още малко остана до вълшебния ден, в който ще си гушкаме децата и ще споделяме други грижи. Прегръщам ви! Flowers Hibiscus

# 448
Добро утро, страхотни снимки! Прекрасни сте!💓💙 Аз успявам да се намъкна в две, три долнища и от преди бременността, като слагам ластика под корема. Но предимно щъкам с клинове нас. Имам дънки за бременни за излизане навън, още ми стават за сега, ама намалих и количеството храна, опитвам се поне. За последните два месеца качих 5 кг, което ми се вижда добре.🤔
 Кайлиин и аз имам татус на корема, но през целия корем. Следя го колко се разтяга, за сега изглежда добре. Ти мажеш ли с нещо по-специално мястото, да е хидратирано по-дълбоко?
 Днес съм на преглед,нямам търпение.
Тара, разкошна стая! Нежна, стилна, семпла, напълно в мой стил.💙

# 449
Пламъче, само няма да се притесняваш за кг. И аз съм толкова висока и вече +13 кг, не знам къде сбърках 😂 е знам де, ма то ми убаво бе Joy живи и здрави, ще ги свалим.
Задух и аз имам, направо на моменти не мога да си поема въздух.
Аз да попитам за сутиените за кърмене понеже мисля да си поръчвам, кой размер да си поръчам, който е сега или да очаквам още уголемяване? Joy
Редактирам се: Адриа, с нищо не го мажа по-специално. С кокосово масло се мажа цялата. А с татуса какво ще стане идея си нямам... Каквото му е писано Joy

Общи условия

Активация на акаунт