Отговори
# 420
  • Варна
Тара, много хубава стая ❤
Страхотно занимание за дните в изолация!
И ние сглобихме нашите мебели, но ще ви кача снимки по-нататъка, че в момента е работен офис на ММ.
Дени, Ivel, радвам се че сте видяли бебчетата си! Винаги е хубаво да си ги виждаме 😊
Моят пъп стърчи. Вижте:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 18:58 от Lemons

# 421
Лимонче, напълно права си! Аз съм преживяла доста неща и в един момент бях постоянно по лекари, които много ме разочароваха (поставиха ми диагнозата множествена склероза по метода на изключването, при положение че всичките ми изследвания, включително и изследване на гръбначен мозък бяха отрицателни и набързо ми назначиха доживотно "лечение", което има толкова много странични ефекти и струва на ЗК около 1500 лева на месец... Не ги започнах и всеки ден благодаря на себе си и Господ, че послушах вътрешния си глас. Както и да е, препатили съм си, но съм се съхранила благодарение на това че чета и се интересувам, и сега ми е трудно да не го правя и да се доверя изцяло на лекарите). Съжалявам за дългото пояснение в скобичките, но съм си такава - подробна 😂😂😂

Дени и Ивел, страхотни новини сте получили от АГ! Все така да си слушкат и растат бебоците 🥰

Тара, стаята е станала прекрасна, а ти си направо майстор 😍 Аз не бих могла да се справя сама от гледна точка на това, че не съм много подвижна с тумбачето, а и съм малко невнимателна и ще взема нещо да се контузя 😄 Скоро и аз ще показвам снимчици на нашата мини спалня/ детска стая ☺️

# 422
Здравейте момичета за тези които пият б12 на natural factors мога ли да ви питам с вода мога ли да го пия , защото ми е адски неприятно да го смуча под езика и ми се повръща , мислите ли че ще има ефект или знам ли.. просто е ужасно

# 423
В12 се усвоява най-добре през лигавиците, затова се поставя под езика за възможно най-дълго време.
Ако го пиеш с вода, мисля няма да има никакъв ефект.
Лимонче, страхотна снимка!
Аз нещо не съм на кеф и не пиша много.

# 424
Привет, аз повторих кръвната картина в Цибалаб, същата работа Simple Smile пусках СУЕ, ЦРП, дори и Torch IgM, всичко е Ок, поне съм по-спокойна вече Simple Smile днес с дъщеря ми ходихме и на зъболекар, и двете сме с по една пломба, тя за съжаление ще ходи още веднъж, ама квото такова, утре и др ден си пуснах отпуск, малко да си почина от работа и да обърна внимание на детето, че горкото се гледа само, докато ние и двамата работим

# 425
Като ви четох за кандида та и аз утре ще отида на преглед въпреки че на 18ти бях,  че от грипа може да ми е останало нещо въпреки че.пих против  гъбички.Сигурно и бебето ще види че така и така е платен прегледа. Аз стерилна урина не съм пускала и може би  тези дни ще отида да си пусна

# 426
Лимонче много красива снимка. Страхотна си пу пу 💗

И аз не съм в настроение ама все пак ММ реши да ме снима с нощницата с халатче от Сгушени. Като стане хубаво време ще ме снима навън, а сега от вътре на вилата хаха

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 20:15 от dream123

# 427
Meldim, за жалост с вода не знам до колко ще има ефект от приема на Б12.
На мен и АГ и фармацевтката в аптеката няколко пъти ми повториха ПОД ЕЗИКА.
Малко е неприятно, но ще се справиш, сигурна съм! 🌺

# 428
И аз не съм на кеф нещо днес. Не съм се и наспала и съвсем съм киселяк.
Лимонче, Дриймче Heart Eyes
И аз ще поръчам нощничка и халатче, хубави ли са на живо?
Хайде 1 снимка и от мен
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 20:16 от Kaylinnn

# 429
  • Варна
Мен лично б12 на нейчаръл ми е много по-приятно от това Смарт хит 🤮

Дриймчее, Кайлинче  😍 Много сте сладички!
Дрийм ето кой е купил S размера на тая нощница 😡 Исках я, ама нямаше налична С-ка Хаха. Аз утре чакам моите нощнички от там  и ще си стоя с тях по цял ден ❤

# 430
Лимонче моята е М-ка. Взех я защото корема ми сега е 94см а Мката май е до 100см та за по-сигурно 😳🤣

Дано да заредят още. Оооо ти си поръчала няколко. И аз мисля няколко нощнички още, но по-натам. Много са им красиви.

Значи ще си красива вкъщи 👌👌👌💗🤣

# 431
  • Plovdiv, Bulgaria
Б12 на solgar има вкус наподобяващ ягодов, доста приятен. Тези хапчета са си подезични, не се пият с вода.

# 432
  • Варна
Дрийм 2 поръчах, щото нали казват, че за болницата трябват поне две.
Поръчах си и От техните бикини, защото на порастналото ми дупе не му стават старите 🤦♀ Общо взето като бяха пуснали в лидъла дрехите за бременни си бях купила 3 чифта и карам само с тях 😂 Така ме е яд, че не си взех повече...
Днеска четох едно нещо, което е много подходящо за нас: Колкото повече стоя вкъщи, толкова повече заприличвам на бездомник 😂😂😂 Та и мойта работа е така 😂😂😂

# 433
На бездомник и на дебела гуда 🤣 аз се мъча още с моите гащи ама това е добра идея... ще поръчам и аз някакви килоти, то се е видяло 😬😬😬

# 434
Мн сте хубави, момичетаааа, аз редувам два клина на лидл у дома, мн стайлиш 🤣

Общи условия

Активация на акаунт