Декември 2020 - Тема 1

• 23 855
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
За моженето може, но всички АГ смятат по дата на последния цикъл и затова, когато той не е със стандартна дължина казват, че не си отговаря на седмицата.
Аз съм 7+3 днес като овулацията ми беше точно на 14 ден, цикъла ми е 25 дни средно. Ти си 7-8 дни преди мен по дата на последен цикъл, не може да си в 10 г.с. Калкулаторите са верни. Ако знаеш вече кога точно е била овулацията, може да сложиш на календара тази дата.

# 571
И на мен тази снимка ми е адски мътна.Явно с такава техника разполагат.
И аз ходя в Селена но само на частно при Кръшков да ме види и чухме сърцето,после ще ида за фетална. Отделно ходя и при Даскалов.Но той сега каза чак в 12с. да ида и да си търся за ЖК някой по здравна каса,кой да е незнам....

# 572
Привет момичета,
Аз съм в 6г.с. И 5 дни. Доктора казва че не вижда пулс, били два плодни сака, ембриона се разделил неправилно и се забавял. На 28 отново съм на преглед за да чуем пулс.
Дано всичко е наред притеснявам се за този втори Празен плоден сак да не пречи на моето бебче.
Стискайте палци всичко да е наред.
П.с. След обилно кървене съм лежа вече 9 дена и днес имам ужасно главоболие и вие е на свят.
Пия си коктейла от хапчета и инжекции.
Успех на всички.

# 573
Привет момичета,
Аз съм в 6г.с. И 5 дни. Доктора казва че не вижда пулс, били два плодни сака, ембриона се разделил неправилно и се забавял. На 28 отново съм на преглед за да чуем пулс.
Дано всичко е наред притеснявам се за този втори Празен плоден сак да не пречи на моето бебче.
Стискайте палци всичко да е наред.
П.с. След обилно кървене съм лежа вече 9 дена и днес имам ужасно главоболие и вие е на свят.
Пия си коктейла от хапчета и инжекции.
Успех на всички.
Стискам палци и пожелавам спокойствие и хубави новини!

# 574
Инфинити, мисля че те гледат с някакъв стар ехограф.....снимката е много лошо качество. Тази на Малага е с много добра разделителна способност, хубав и чист образ. Ето за това ставаше на въпрос по-рано в коментарите - че на много места апаратурата е стара.

# 575
Инфинити, мисля че те гледат с някакъв стар ехограф.....снимката е много лошо качество. Тази на Малага е с много добра разделителна способност, хубав и чист образ. Ето за това ставаше на въпрос по-рано в коментарите - че на много места апаратурата е стара.

Да  и аз така мисля . Но смятам да се следя и на частно при най-добрия доктор, който е и шеф да отделението на болницата.
При тази докторка ще ходя за изследвания по ЗК и болнични.

# 576
  • София
изгубен, а микробиология няма ли да пускаш ? Аз се надявам в най-лошия случай да излязат гъбички, но все пак е възможно и друго, което да изисква антибиотик.
Аз доскоро нямах проблем, започна от около седмица и е точно както го описваш.
Доки ми каза, че Утрогестан-а често предизвиква алергии, защото съдържа кокосово масло.
Започнах да го пия вече, пък да видим.
И аз се лутам с тая ЗК, хич не съм наясно кое и как... А отделно им нямам и никакво доверие, постоянно си представям някакви допотопни апаратури и лекари на по 100 год. Confounded
Иска ми се да се следя на две места, или поне за важните изследвания да ходя на две места, защото грешки винаги са възможни и така ми се вижда по-сигурно.

скруби, интересна статия. Благодаря ! Hands V

Забравих да си сложа и снимчицата от днешния преглед. Yellow Heart

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 00:39 от rave

# 577
  • Sofia
Rave, хич не е трудно. Избери си център, който работи със здравна каса или поликлиника ( там гинеколозите често са частни кабинети, които плащат наем на държавната поликлиника). Отиваш и се записваш. Голяма част от тях вече са с хубави апаратури, даже правят и фетални морфологии. Те на практика са частници. Ще ходиш предимно за направления за кръв и урина и гинекологът ще има задължението да ти събира документите в досие, с което ще отидеш да раждаш. Само ще ти кажа , че четири от бременностите съм следила при моя леля, с мнооого стар ехограф, а тя е над 65 +, обаче първа ми е казвала важни неща, които вижда. Така че и задапаратното устройство, както казват, е важно 😊 Освен това почти няма гинеколог, който да спазва препоръката от здравна каса за два ехографски прегледа за бременността. Повечето гледат бебето всеки път.

# 578
здравейте мамита много се радвам че вече съм една от вас ,вчера направих своя тест и видях прикрастните 2 чертички на 21 години съм и много щастлива че най накрая ще бъда мамии много съм развалнувана очаква скорошния преглед при Др Иванов в Пловдив за да знам точния термин и всичко за бебчето ми ....Пожелавам на всички лека бременност Heart

# 579
Честито Векси, здраво бебче и лека бременност 😊

И аз ще ходя при Борислав Иванов, но само за ФМ, много го харесвам.

# 580
Пожелавам на всички притеснени или чувстващи разни неразположения да са добре и всичко, което ги тревожи да премине бързо!
Искам да ви питам на кого сте казали от обкръжението си и ако още не сте споделили - кой ще е първият човек, на когото ще кажете?
Аз вече имам проблеми с ходенето по г.н. Спомням си, че с втората ми бременност също бях станала страшно нередовна, както и сега - на 4-5 дни и като ида във ВЦ-то седях там по половин час, защото се притеснявам от напъни. Сега май пак започва същата работа при мен.

# 581
Forest flower, при нас знаят най-близкихе засега роднини и кумовете. За ходенето до w.c на мен много ми помага топла вода с мед и лимон и след това кафе и вода.
Аз сутринта пак повърнах. Доки вчера ми изписа едни хапчета за повръщане, но каза че трудно се намират и все още съм в търсене.

# 582
Аз казах на бабите и дядовците по телефона 😀

# 583
Аз ям за закуска винаги овесени ядки с прясно мляко и много  добре ми действа. Ходя по 2-3 пъти на ден. Имам болки вечер предимно в кръста и ниско долу. Но съм в началото и може би , заради това имам болки. В 4 г.с. съм + няколко дена.

# 584
Аз ям за закуска винаги овесени ядки с прясно мляко и много  добре ми действа. Ходя по 2-3 пъти на ден. Имам болки вечер предимно в кръста и ниско долу. Но съм в началото и може би , заради това имам болки. В 4 г.с. съм + няколко дена.

И аз имах болки в началото като менструални, но вече отминаха. Мисля че са нормални.

Общи условия

Активация на акаунт