Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 15

• 69 248
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Какви са тези пластири-никотинови лепенки ли?

# 571
# 572
  • София
Първия път минаха 2-3 седмици и бях мнооого добре. Като мина година, изобщо не се сещах за цигара. А сега, след година и почти 5 месеца, пак ми се допушва от време на време. Но не е неудържимо, така че всички "главите горе" Simple Smile

# 573
Spring Blossom, поздравления за решението да откажеш цигарите! С всеки изминал ден ще си все по-горда и все по-уверена в себе си! С теб съм Flowers Four Leaf Clover

# 574
Здравейте,
Днес си мислех колко години стават откакто не пуша и реших да потърся темата, която ми помагаше супер много тогава. Много отдавна не съм писала, но пък виждам че моето име още стои на първия пост 😊 Имаше дори период, в който го модерирах. Беше си мойта си темичка 😊 На тези, които четат тук и се борят с цигарите искам да дам кураж! Мисля че стават скоро 10г откакто спрях. Беше ми трудно, пушех цели 18г. Но не съжалявам нито за миг. Непушенето дава само предимства. През тези 10г съм запалвала по 1-2 цигари на година. Но винаги с идеята, че е само еднократно. И естествено го няма този кеф от едно време 🙂 Пожелавам успех на всички тук! Не се отказвайте. В един момент няма да свързвате цигарите с нито един момент от живота ви и няма да са ви нужни при каквито и да е ситуации. 🤗

# 575
Поздравления за годишнината и постижението, Зайо!
Имам въпрос - тук сякаш не се обсъжда, а чета по чужбински форуми. Сънувахте ли кошмари? Аз откакто спрях, вече почти месец, всяка нощ сънувам много, будя се по 2-3 пъти, повечето сънища са досадни, някои са кошмари, малко са приятни… кога минава това? Иначе през деня уж всички е наред. Може би от време навреме нетипична раздразнителност към малко досадни близки, един вид да ме оставят намира, но и докато пушех, пак се дразних на подобни неща. Настроенията малко на въртележка… Но вече спря да ми се пуши. Хапват ми се доста свежи плодове.

# 576
Сънувахте ли кошмари? Аз откакто спрях, вече почти месец, всяка нощ сънувам много, будя се по 2-3 пъти, повечето сънища са досадни, някои са кошмари, малко са приятни… кога минава това?
Нито кошмари, нито странни сънища, нито много сънуване при мен не е имало

# 577
  • София
И аз не съм имала промени в съня Simple Smile Но още от първото спиране си ми остана апетита за плодове и зеленчуци, който преди тотално липсваше Simple Smile Радвам се, че вече не ти се пуши, Spring Blossom, да знаеш какъв кеф е след още няколко месеца, като запали някой пред теб, а дори не отбележиш, че се е случило Wink

# 578
Здравейте, сънищата и спането ми се оправиха Simple Smile вече 3 месеца съм свободна. Пиша, защото има дни, в които се сещам, как навремето в такива моменти, бих си запалила цигара... това вече е психологически момент. Просто споделям. Чета, че и вие имате такива моменти. Хубав ден!

# 579
Здравейте!
Много ми се пуши. Скоро направих две години без цигари, но напоследък все повече и повече имам желание да запаля. Изнервям се... Знам, че без тях е супер, но тази мисъл не ми дава мира. Ще се разкайва и обвинявам ако ги започна, затова не прибегвам...

# 580
  • София
Аз изпуших една миналата седмица - толкова нищо не означаваше, че даже забравих да пиша тук Simple Smile Само ми стана лошо и това е, сега поне година няма да ми се допуши. Дори в момента, докато мисля за това, не ми се допушва. Само си знам урока от предния път - кутия не купувам (то не че у нас няма - ММ пропуши още лятото) Simple Smile
Само че, ако отвътре не се чувстваш уверена и сигурна, че ще е еднократно, по-добре изобщо не пали.

# 581
  • Карлово
От седмица опитвам да се разделя с цигарите. Преди пушех 1-3 цигари на ден и си мислех, че контролирам ситуацията. Започнах нощем да кашлям, цели 3 месеца. Сега не кашлям. Да видим спокойствието нощем ли ми е по-важно или изкушението. Цигари обаче не купувам. В неделя на кафето си купих от приятелка 2 цигари и изкарах с тях, но...

# 582
3 месеца не пуша, преди пушех по 1,5 кутия на ден. +15 кг съм 😂😂😂

# 583
Ох, и аз си похапвам повечко... поне при мен има мегдан, ама не искам да се запускам, напролет ще мисля за спортна дисциплина, да ми мине дискомфорта от спирането, таман на мисти дробове да не се задъхвам, и да минат грипните истории сега...

# 584
Аз като ги отказах заради бременност и кърмене не ми се отрази на килограмите. Не ми се ядеше изобщо. По - скоро от кърменето не мога да сваля килцата. Но тази мисъл за 🚬 не ми дава мира понякога. Трябва да изпуша една, да ми стане лошо и да се отватя съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт