Аз не пуша 8 месеца. От цигари съм спестила 877 лева, според приложението. Не пушейки съм спестила 12 дни. 😀
Изтеглих си приложение. Към момента не пуша от 13 часа, спестила съм 2,70лв. Пропуснала съм 10 цигари, спестила съм си 1ч. 26мин. от пушене
. Поизчезнаха ми кръговете под очите и кожата ми има по-здрав цвят. Косата ми е по-хубава и повече расте. И това при 10 цигари на ден и не дълго пушене. За пари - нищо ме съм спестила допълнително. 😀 
!Какво е това чудо и аз не знам?Миналата година прочетох книгата "Не пуша вече" за 2-3 дена от любопитство.Как една книга може да ме накара да не пуша-си казах?Еми подейства,Нооо за кратко, май 1 месец изкарах без цигари!!!Последните цигари ,които пуших докато я четях ми се повръщаше от тях.Спрях, и на кафе съм ходила с пушачи в тяхната компания не ми се пушеше.Станах като хрътка от километри ми миришеше на цигари,ако някой пуши наблизо.Дори и вън на улицата,далеч от мен усещах,че някой пуши.Тръгнах на море септември с автобус.На почивката целия автобус ,точно като наркомани бягат да си вземат дозата.Гледаш отстрани и си мислиш ,колко сме жалки пушачите,отиваш за вода до бензиностанцията и какво правиш ?Купих си и аз цигари,не запалих веднага ,а много часове по-късно.Първата цигара беше отвратителна-гадише ми се от нея ,дръпнах 2-3 пъти и е загасих.Същото беше и със 2,3и4-тата,но тъпия навик и дебила в мен продължи да се мъчи,защото тогава наистина беше мъчение.Мислих,че ще я подаря тази кутия на приятели като се видим,но навика надделя изпуших я,че и нова после си купих и така до днес си продължавам.Казвам си,мога да ги спра ще прочета пак книгата и това го отлагам вече месеци наред.Първо беше от новата година,после беше март месец ... Е дали спряхх,не!Хем не ми доставят вече такова удоволствие, хем като ме мързи да ида да си купя,някой път и по 3 дена не пуша,хем си ме влече към тях.Сложна е и моята система.Всяка свършила кутия си казвам,че ще е последна или като ми останат малко цигари си казвам сега ще започна книгата
.Ужас, сега и приложението изтеглих.Да видим кога ще го пусна в действие.Навика е ужасно нещо и аз вече 13+ години пуша.В 9 клас пропуших сега съм на 30години.