. Страхотно постижение! Аз скоро ще празнувам два месеца без цигари и макар на моменти да ми се пуши ужааасно много съм все така амбицирана да не паля и това да е завинаги. Разкажи ми моля те как се чувстваш след тези пет месеца? Пуши ли ти се още на моменти? Какви позиъиви усещаш след този период?
. Страхотно постижение! Аз скоро ще празнувам два месеца без цигари и макар на моменти да ми се пуши ужааасно много съм все така амбицирана да не паля и това да е завинаги. Разкажи ми моля те как се чувстваш след тези пет месеца? Пуши ли ти се още на моменти? Какви позиъиви усещаш след този период?
. Съвсем точно предположи, причината е емоционална. Поредица от неприятни и объркани събития се завъртяха в живота ми. И понеже в тези моменти все търсех отдушник в цигарата и сега все за нея мисля. Кристално ясно ми е, че цигарите няма да ми решат проблемите, напротив. Знам, че тези събития нямат нищо общо и не са свързани с отказването на фасовете, но непрекъснато мисля как ей сега ще падна и ще се проваля, палейки цигара. В момента се подпирам единствено на чист инат, защото два месеца се борех с желанието и ще съм пълна глупачка ако се изплюя на това и пак сама вляза отново в капана. Знам го, но ме е страх дали все пак ще надделея над самата мен. Надявам се да успея. За мое огромно съжаление няма как да избягам за ден дори от рутината, но ще търся начин да намеря повече поводи за усмивки. Ще опитам, длъжна съм.
Препоръчани теми