Сложна ситуация

• 5 491
  • 118
  •   1
Отговори
# 15
Не те ли е страх да се тръснеш при непознат мъж, без пари, без познати, в чужда страна?
[/quote

Не ме е страх защото съм живяла в Германия. И имам пари, но това не е к токова важно.

# 16
Искаш мнение, ето го: аз не бих тръгнала при някакъв непознат нито в БГ, нито къде да е. Всеки може да сваля звезди в нета. А трафик на хора? Опасности колкото искаш. Не си щастлива, ок, разведи се, но бизнесменчето да дойде при теб. Много си лековерна и избързваш с този новия.

Да искам точно обективно мнение и го приемам.. Аз също усещам че трябва да изчакам.

# 17
2020 сме. Германия-България струва най-често 12-20 евро. Пловдив-София е 2 часа, София-Германия 2-2,5 часа. Полети има почти всеки ден.

Какви бели робини ви гонят? Хелооооооу?!

И по-глупави неща сме правили. Айде ся, няма нужда от морал.

Живей си живота, момиче, както сметнеш за добре.

ПС. Не съм аз тоз' бизнесмен в Германия, ходещ в Банско да сваля мацки.

# 18
  • Terra incognita
Ох, тъкмо си помислих, че си ти, викам си край, вече и за Папито се пускат теми.

# 19
2020 сме. Германия-България струва най-често 12-20 евро. Пловдив-София е 2 часа, София-Германия 2-2,5 часа. Полети има почти всеки ден.

Какви бели робини ви гонят? Хелооооооу?!

И по-глупави неща сме правили. Айде ся, няма нужда от морал.

Живей си живота, момиче, както сметнеш за добре.

ПС. Не съм аз тоз' бизнесмен в Германия, ходещ в Банско да сваля мацки.

Като цяло и аз съм Резервирана, но неговото мнение е че ще се влошат нещата с този вирус и ще забранят пътуванията. Другият вариант е да си намеря квартира и да изчакам.

# 20
Ох, тъкмо си помислих, че си ти, викам си край, вече и за Папито се пускат теми.

За мен 'га се пускаха... Simple Smile Simple Smile всички мами бяха на моя страна, без да знаят, че за мен се отнася. Повече няма да кажа!

Вече на първа среща питам дали ползват бг-мамма и ако да - си тръгвам, понеже котаракът ми се е разболял.

# 21
  • Terra incognita
Ами най- добре да изчакаш. Докато мине вирусът,ще минат година- две, тъкмо да се опознаете добре преди това.

# 22
  • София
Къща нямаш ли си ?
Я си иди и си намести главата, дай молба за развод, пък тогава хуквай при твоя Папи.

# 23
Къща нямало ли си ?
Я си иди и си намести главата, дай молба за развод, пък тогава хуквай при твоя Папи.

Къща си имам в Русе, а сега съм в Пловдив. Нали пътуванията са забранени.

# 24
Разбира се, че са забранени. Продължи си живота, но без твоя хубостник и в същото време, ако германчето ти допада, продължи да поддържаш връзка с него. Според мен края октомври-началото ноември ще е много ок да пътуваш, а и билетите ще бъдат евтини.

Ако те притеснява, вземи приятелка и вървете за уикенд, като между другото можеш да се срещнеш и с въпросния младеж, пък там вече... каквото вие си решите.

# 25
Ами най- добре да изчакаш. Докато мине вирусът,ще минат година- две, тъкмо да се опознаете добре преди това.

😂😂 Страхотна идея

# 26
  • София
Със съпругът ти живееш заедно и си го опознала след брака, видяла си, че нищо не става и от трън та на глог ще заминеш за друга държава при непознат...
Не си ли взимаш поука от грешките?

# 27

Ако те притеснява, вземи приятелка и вървете за уикенд, като между другото можеш да се срещнеш и с въпросния младеж, пък там вече... каквото вие си решите.
Да, малко по-сигурен вариант.

# 28
  • Terra incognita
Е как да си продължи живота, като е заключена под карантина с хубостника, че и с маман 😀
Тоя вирус обърка живота на сума народ.
Колко ли в този час тъгуват, че не могат да се видят с любимата/ любимия, а вместо това са залостени със съпружето?

# 29
Аз в това "онлайн" опознаване не вярвам много - без значение година или ден. В интернет всеки е какъвто си иска да бъде.

Ако усещаш човекът като потенциален твой, скачай. Ако той толкова държи, ще дойде до България 2-3 пъти за по уикенд, след като на теб не ти стиска.

Както казах, билетите са по 15-20 евро.

Общи условия

Активация на акаунт