Сложна ситуация

• 5 459
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
Сестро, омъжена ли си - да? Е? Аз тогава имам РД, ама даже и моя празник не те грее.
Когато искаш и с когото искаш си го.... правните норми са извън твоята глава.

Значи ако не сме били женени и се разделим и аз се виждам с друг не е изневяра, но ако сме разделени и има документ че сме женени е изневяра?  И ако сега 3 месеца съда не работи, но не сме заедно понеже го има черно на бяло документа, то значи сме заедно. 😂

# 106
  • София
Мхм. Минала си под венчило доброволно. Или не?
Всичко са оправдания. Виж, разбирам те, ама си там и барабар с мама. Цакай си в главата откога, не лъжеш мен, лъжеш себе си.

Иначе си много сладка.

# 107
Ти наистина ли не разбираш какво се опитва да ти каже Ms. Gorgeous или се правиш на тъпа?

# 108
kasavetovak, айде по друг начин прост ще ти го кажа какво се опитваме да ти кажем.
Говорим ти по принцип как е правилно да се постъпи. Форсмажорното обстоятелство в момента карантината, локдауна, ще го изтърпиш. Късмет. Бедна ти е фантазията за какво иде реч. Седиш си у вас на топло, меко, сухо и т.н. Бели са ти кахърите.
Радвай се, че не си тормозена, и мъжо ти не е с високо либидо, примерно, като мен, че както сме си вкъщи, щях да ти спуквам задничето. Wink
Приеми го, като шега последното, въпреки че има и много истини в него.

# 109
  • София
Имам си една ужасна квалификация, но ще я кажа - побояла работа!
Искаш взимаш, искаш -тръгваш, но преди на някого да си казала "да". Грозно е, много!

# 110
Разбрах ви!

# 111
Разгеле.
Сега можеш да помолиш модератор да заключи темата.

# 112
  • София
Супер, дано! Кажи му на човека, апропо, той знае ли ти нагласите?

# 113
Супер, дано! Кажи му на човека, апропо, той знае ли ти нагласите?

Да разбира се.

# 114
Разгеле.
Сега можеш да помолиш модератор да заключи темата.

Незнам как става това, за пръв път пиша  във форум. Обяснете ми.

# 115
  • София
Всичко е точно. Разведи се, после върви и си живей живота.
Без лъжи!

# 116
Всичко е точно. Разведи се, после върви и си живей живота.
Без лъжи!

Права си по-добре с чиста съвест че всичко се връща. Бяха ми полезни мненията на непознати, ще вземе да ми хареса този форум 😂 пожелавам всичко хубаво на всички, а сега ще се опитам да затворя темата.

# 117
  • София
Пиши тук и заповядай после в другите подфоруми и групи https://www.bg-mamma.com/?topic=840351.10560

# 118
  • София
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт