Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 123
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 560
Мога ли да получа обяснение защо всичките ми коментари от днес в темата за обсъждане на влогъри са изтрити? Коментирала съм именно по темата.
Премахнат е коментар, който нарушава правилата на форума. Заедно с него се изтриват и всички отговори към него.

# 10 561
Мога ли да получа обяснение защо всичките ми коментари от днес в темата за обсъждане на влогъри са изтрити? Коментирала съм именно по темата.
Премахнат е коментар, който нарушава правилата на форума. Заедно с него се изтриват и всички отговори към него.
Бих ли могла да помоля за цитат кое точно правило съм нарушила с изказването си, за да го имам предвид в бъдещи мои публикации? Предварително благодаря!

# 10 562
Вашият пост беше част от отговорите на поста, нарушаващ правилата.

# 10 563
  • Велико Търново
Crystal Noir, просто не цитирай. Използвай обръщение с ника. Simple Smile

има ли такава опция да се търси нещо в конкретна тема с търсачка? През мобилното приложение!
Вероятно имаш предвид мобилна версия, не приложение, може би?
Като си в темата, в която искаш да търсиш, скролваш до черното поле в най-долната част на страницата и избираш "Пълна версия". После действаш, както в десктоп версията - натискаш лупичката, пишеш ключовата дума или израз, придвижваш се наляво по екрана, избираш си опция за търсене по мнения, после "добави филтри", и от падащото меню си избираш, че търсиш в текуща тема.
Надявам се да съм помогнала. Simple Smile

# 10 564
  • Euskal Herria
Не получавам известие за лично съобщение. Т. е. горе излиза индикация, но при влизане във форума не се появява черната лента, с която се съобщава.

# 10 565
  • София
Искам да знам защо Не се сърди човече постоянно ми редактира постовете в темата за коронавируса? Какво точно наруших, че се се налага триене?
Извинявайте, но потребителката ЛилиМ постоянно дава черна хроника на починалите по света. Само дето поименно не ги е изредила. Позволява си да нарича определени хора психопати и лъжци. Подиграва се, че всичко било конспирация.
И когато аз напиша, че всичко това е в нейната глава, то мнението ми бива или изтрито или редактирано?
Това някакъв двоен стандарт ли е?
И как модератор преценява, че нейното мнение е по-ценно от моето? Светнете ме, че да не се хабя повече.

# 10 566
Имам две реклами на лични съобщения, какво следва да направя. Да пратя тук линк към имената на потребителите, които са ми ги изпратили, или ще ги погледнете вие?

# 10 567
  • Sofia
Нямате право да квалифицирате потребител. За персонални обръщения и изясняване на становища имате лични съобщения.

Имам две реклами на лични съобщения, какво следва да направя. Да пратя тук линк към имената на потребителите, които са ми ги изпратили, или ще ги погледнете вие?
Докадвани са вече и са блокирани. Благодаря.

# 10 568
  • Лондон
Искам да пусна тема за учители и родители  във форума , но не знам в кой раздел . Разрешено ли е да се популяризира  фейсбук групата 
Педагогическа солидарност /Covid-19/ ?

# 10 569
  • София
Нямате право да квалифицирате потребител. За персонални обръщения и изясняване на становища имате лични съобщения.

Точно, че не съм я квалифицирала. Ако бях, щях да знам, че има за какво да редактират.
Фразата "всичко е в твоята глава" = "това го мислиш ти".

# 10 570
Здравейте Simple Smile. Искам да попитам има ли как да виждам кой е харесал публикацията ми? Виждам само, примерно "Лили и още 6 харесаха вашата публикация". А кои са останалите 6? Simple Smile Предварително Ви благодаря за отговора. Simple Smile

# 10 571
Все още няма възможност да видите списък с никовете на всички потребители, които са оценили като полезна публикацията Ви.

# 10 572
  • Ямбол
Искам да пусна тема за учители и родители  във форума , но не знам в кой раздел . Разрешено ли е да се популяризира  фейсбук групата 
Педагогическа солидарност /Covid-19/ ?
Има теми за учители и за дистанционно обучение и много такива за училище. Разбирам идеята, но не и спама, а такъв вече започнахте да правите по теми, които нямат връзка с темата ви. Мисля, че тук също си помагаме. Фейсбук е достатъчно голям, за да ви намерят. Аз нямам там профил и не смятам да имам.

# 10 573
Здравейте. Искам да затворя темата която съм пуснала, незнам как става това  казаха ми да пиша тук 🙂

# 10 574
  • София
Здравейте. Искам да затворя темата която съм пуснала, незнам как става това  казаха ми да пиша тук 🙂
Заключих.

Общи условия

Активация на акаунт