Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 176
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 545
  • Sofia
Не. Благодаря.

# 10 546
  • София
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=662469
Днешна регистрация, няма постове.
На ЛС рекламира онлайн уроци и помощ в обучението с промокод за отстъпка BGMAM.

# 10 547
  • София
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=662469
Днешна регистрация, няма постове.
На ЛС рекламира онлайн уроци и помощ в обучението с промокод за отстъпка BGMAM.
Благодарим за сигнала.

# 10 548
Здравейте,

Има ли начин да блокирам достъпа на потрибител до мен?
Ако няма цялостен блок, може би поне възможността да ми изпраща ЛС?

# 10 549
  • Sofia
Можеш да го блокираш опцията му да ти праща лични съобщения.
Влизаш в профила си –> "Настройки" –> "Лични съобщения " –> "Списък с блокирани потребители" –> там въвеждаш ник-а на конкретния потребител и натискаш "Запази". Peace

# 10 550
  • Варна
Здравейте!
Имам проблем с промяна на екранното име във форума.
Първоначалната ми регистрация и влизането става през Facebook.
В резултат на това се е генерирало служебно потребителско име, което се появява и като екранно. Прочетох, че това е нормално, така че съм ОК, но прочетох и че мога да сменя 'Екранното име'.
Опитах да направя това от Настройки, но след попълване, за да запазя промяната, ми се иска 'текуща парола', а аз не влизам с парола.
Потърсих информация, но тъй като не открих нищо (освен общите указания за това как да се промени екранно име, които следвах и които, както описах току що, не сработиха), ми трябва съвет.

И още нещо - при опита си да сменя екранното име, не видях път към 'Настройки' на профила от самия ми профил. Успях да вляза в Настройки-Вход и регистрация само през линковете, посочени в публикацията на администраторите със съответните указания. Въпросът ми е:  Откъде мога нормално да влизам в настройките на профила си? Питам, защото наистина, като отида на профила си не виждам опцията Настройки.

Благодаря за помощта!!!
Бъдете здрави!

# 10 551
Минете от мобилната на обикновената версия. Бутонът е най-долу върху черната лента. В обикновената версия имате достъп до редактиране на профила си.
За помощ с паролата ще Ви напиша лично съобщение.

# 10 552
При мен ли е проблемът?
Например тази сутрин си прочетох известията и оставих три непрочетени/полезни мнения/. Почти час след това известията си стоят три, което няма как да е така, предвид на това, че поне в една тема някой ще е писал.
Отворих отново форума и се появиха, че са 9.
Това от форума ли е или от мен.
Във фб докато е отворен си пристигат известия.

# 10 553
За да актуализирате известията си е необходимо да презаредите страницата, не пристигат автоматично.

# 10 554
# 10 555
има ли такава опция да се търси нещо в конкретна тема с търсачка? През мобилното приложение!

# 10 556
  • София
има ли такава опция да се търси нещо в конкретна тема с търсачка? През мобилното приложение!
Рядко го използвам

На трите точки до адреса имам "Find in page". Използвам хром.

# 10 557
Как да изключа следенето на дадена тема?

# 10 558
# 10 559
Мога ли да получа обяснение защо всичките ми коментари от днес в темата за обсъждане на влогъри са изтрити? Коментирала съм именно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт