Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 146
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 575
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аман от безумното хвърляне в предварителен преглед при писане на ЛС!
Кога най-накрая ще оправите формата за писане да позволява редактиране с маркиране?
Защо при писане на пост може, а при писане на ЛС не може?

# 10 576
  • Оптимист по принуда
Защо в тази новосъздадена тема новите отговори излизат в един от скритите текстове?

# 10 577
Защо е изтрит този пост на Val в темата за КОВИД?

Дьрти? Явно сте нямали привилегията да ви възпитат или отгледат баба/дядо/ майка или баща .
Не са дьрти , а възрастни , и са най-хубавото което някога е имала България .
Защо ли? Защото те няма да нарекат и не са наричали “дьрти”, хората които са ги направили човеци.
 Или както в испанските мрежи не спират да пишат и пускат послания “За вас!!! Защото цял живот сте “ни гледали”, сега е наш ред да се погрижим за вас. Остани във вкъщи , спаси ги!”

# 10 578
Постът беше отговор на друг, който е премахнат заради нарушаване на добрия тон (Val е разяснила причината). За да не остават "във въздуха", заедно с него се премахват и отговорите към него.

# 10 579
Драги модератори, защо ми изтрихте 2 поста в темата за КОВИД от днес в 20.55 часс единия и малко по-късно втория. Нещо лошо или невярно написах, или какво? Мислех, че живеем в свободна страна и всеки има право на мнение. А и аз описах лично преживяване, не съм обидила или засегнала никого.

# 10 580
Темате е информативна, не отчетна и постовете Ви са офтопик.

# 10 581
Така ли, защо не триете тогава всички "отчетни" постове, които са 3/4 от темата. Или най-добре я заключете, защото тя отдавна не е информативна. Прочетете последните 10-на страници и ще разберете, на кой къде му живеят децата, кой си е плащал осигуровките и къде и кой не. Това е ужасно необходима информация. Мислех, че в темата се споделя и как се справяме в тази ситуация, но за Вас явно е офтопик.

# 10 582
Трием, но и четем абсолютно всички постове, което забавя триенето в някаква степен, защото пишещите в темата са много.
Благодаря за сигнала!

# 10 583
Здравейте, как мога да открия темите, които са отбелязала като "любими теми"? В новата версия на форума не мога да се ориентирам. Благодаря.

# 10 584
Профил - Моят избор - Любими теми

# 10 585
  • here and now
Към НСЧ,
Кое точно от изтритото последния ми пост в "Да се оплачем" нарушава правилата?
Мисля, че се изказах аргументирано, още повече, че би могло да накара някои хора да се замислят, като автора на поста точно под мен?
Ако се оплача, че правят точно това, което изтрихте ще ме заметете ли?
Може би не е по темата? То почти никоя тема  не е по темата вече.
Темата остана една.

# 10 586
Нито едно от оплакванията ви не е изтрито, ето го последното:
https://bg-mam.ma/p/1166756/40465040

За дискусия по темата за корона вируса, заповядайте тук:
COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

# 10 587
Здравейте! Аз също бих искала да знам защо са изтрити моите мнения в "Да се оплачем"? Не съм нарушавала никакви правила. Не съм обидила абсолютно никого. Ако ми отговорите, че темата не е по същество-други мнения стоят. Ако ми отговорите, че постът ми е отговор на друг, нарушаващ добрия тон-съгласна съм. Но защо ми е изтрито 1-вото мнение, там където казвам, че не съм съгласна да се говори така за хората?

# 10 588
Постът ви е премахнат с всички, които дискутират наложените извънредни мерки и спазването им. Заповядайте в темата, към която дадох линк, там можете да обсъдите всичко, което ви вълнува по този въпрос.
Също имахте публикации спам-чат с друг потребител, подходящ за Лични съобщения.
Ако има останали, то е наш пропуск. Моля, използвайте формата "Информирай модератор", ако попаднете на такъв.
Благодарим ви!

# 10 589
  • София
Тази регистрация – https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=662991

Общи условия

Активация на акаунт