Сложна ситуация

• 5 465
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
Фрагнанс, това с оковите не разбрах..
Хаха, Чакалке, виж си аватара и ще разбереш. Ако не, пак ще поясня. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не визирам "личния" ти живот, пък ти, не "забивай" натам. Wink

# 61
Сталион ти е дал чудесно мнение. Сервитьорка си, това е най-лесно сменяема професия. Единственото гадно е, че сега с тая криза не можеш да пътуваш.
Аз на твое място заминавам отма. Само че ти трябват някакви пари, наеми си жилище, търси работа, виждай се тоя младеж, ако стане стане, ако не стане, търси друг. Сегашния съпруг не е нищо, което да не можеш да намериш пак.
Ох като ги слушам бг мамите, направо ще въведа и майка ми в дебрите им, та да казва на всички, че край света е страшен, стои си тук с мухлюто и гнии в драми.
Запомни, човек съжелява за нещата, които не е направил и никога за нещата, които е направил.
Аз лично в тоя живот, нищо не го мисля и винаги скачам с главата напред. на мнение съм, че една патка мислила, мислила и умряла.

# 62
Фрагнанс, това с оковите не разбрах..
Хаха, Чакалке, виж си аватара и ще разбереш. Ако не, пак ще поясня. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не визирам "личния" ти живот, пък ти, не "забивай" натам. Wink
Аа ок, днес тотално съм забила. 🤣
О не забивам в личния си живот, там е забранена територия. 😉

# 63
Естествено, Чакалке, така и трябва, да е "забранено".

Аз не разбрах "младежът" германски на колко е години?
Да не се окаже чичак на 40-50...

# 64
Момичето е на 25. Кога да живее и да поема рискове, ако не сега?! Разбра се, че се е омъжила за настоящия, защото той се е възползвал от момент на слабост след загубата на бебето.

Жените в този форум все са щастливо обвръзани и никога не са правили грешки в избора си на мъже.

Kasavetovak, не ги слушай. То е ясно, че преди сезон есен-зима в Германия няма да заминеш - възползвай се от това време да се разведеш и да започнеш някъде работа, да спестиш някой лев.

Ако идваш при момъка в Германия пиши на лично - ще ти дам мой номер и ако не ти допадне в Германия при него, просто ще пишеш СМС и ще те взема и закарам до летището.

Аз имам спестени пари. Висше не съм записала защото работих е с баща ми в чужбина и не съм имала тогава тази възможност. За Германия аз съм живяла там 1 година в Щутгард, а той е Лимбург.

# 65
kasavetovak10, а с какво образование си?
На 25 би трябвало да си завършила бакалавър поне.
За сервитьорстването не е проблем, почти всички момиченца минават и оттам, ако искат на 20-25 нещо да изкарват, ако няма кой да ги "подбутва", ако щеш "запълва".
Къде си се видяла с германеца първият път?
Не те виня за поведението ти, зелена си още много.
Ако толкова имаш чувства, си ги изживей, но с 1 наум.
Никаква Германия, какво заминаване, не виждаш ли какво се случва?
Психически се подготвяй поне 2-3 м. да си затворена.
Бракът ти е - пиши го бегал. Можеш междувременно да уреждаш документи, но ще има забавяния в срокове сериозни.
Ако имах подобни отношения, като твоите, задължително аз щях да пътувам до "възлюбената", не да я "карам" тя да идва, особено първите 3-4-5 виждания, уикенди и т.н., освен ако тя "случайно" няма път към моя град, било по работа, или просто й се пътува, занимава с хотели и т.н. На гости - не, за твоя безопасност.

Колко е "усложлив", Папата. Joy
Разбрахме, че си в Германия, в кой град?

Чакалке, много ми наподобяваш Lorelada, хаха, подобни са ви и аватарите - нямаш търпение да се освободиш от "оковите", а?

Той би дошъл, но сега не пускат никой освен ако не се прибираш или не е по работа.

# 66
Е, значи няма никакъв проблем. Висшето образование не е голям келепир, ако не си професионалист и не се отдадеш на професията.
Аз имам две висши образования, не го казвам като човек без.
Дерзай и отивай ти, той да идва в бг не виждам смисъл.

# 67
Естествено, Чакалке, така и трябва, да е "забранено".

Аз не разбрах "младежът" германски на колко е години?
Да не се окаже чичак на 40-50...

33 брой ли се за чичак 😂

# 68
Окей, става.

С Кристина не съм съгласен въобще, но всеки да си "следва мечтите" и пътя. Hands V
Tи юристка ли беше, ако правилно съм запомнил, Кристина? Или те бъркам с друга, възможно е.

# 69
Сталион ти е дал чудесно мнение. Сервитьорка си, това е най-лесно сменяема професия. Единственото гадно е, че сега с тая криза не можеш да пътуваш.
Аз на твое място заминавам отма. Само че ти трябват някакви пари, наеми си жилище, търси работа, виждай се тоя младеж, ако стане стане, ако не стане, търси друг. Сегашния съпруг не е нищо, което да не можеш да намериш пак.
Ох като ги слушам бг мамите, направо ще въведа и майка ми в дебрите им, та да казва на всички, че край света е страшен, стои си тук с мухлюто и гнии в драми.
Запомни, човек съжелява за нещата, които не е направил и никога за нещата, които е направил.
Аз лично в тоя живот, нищо не го мисля и винаги скачам с главата напред. на мнение съм, че една патка мислила, мислила и умряла.

И аз винаги така съм действала през глава и точно за това съм в тази ситуация. Искам този път да е премислено, но този вирус обърка много нещата и точно това е проблема че ще продължи поне 2,3месеца.

# 70
Окей, става.

С Кристина не съм съгласен въобще, но всеки да си "следва мечтите" и пътя. Hands V
Tи юристка ли беше, ако правилно съм запомнил, Кристина? Или те бъркам с друга, възможно е.

Другото което мисля е че това положение ако продължи и немога да работя, а аз работя по заведения. Ще се изместя на квартира и само  ще я плащам без д а имам никакви доходи.

# 71
Окей, става.

С, Кристина не съм съгласен въобще, но всеки да си "следва мечтите" и пътя. Hands V

Професионалист съм и не мога просто ей така да замина при някоя любов в Германия, щото съм свикнала да командвам и не мога да бъда обслужващ перснал. Обаче при това момиче не е така, тя не е видяла другата страна и за нея ще е лесно да замине. Всеки гледа от негова черга.
Бъди малко по - широкоскроен.

Авторке, всички се молим това положение да не продължава дълго. Никой няма да може да работи, ни аз, ни ти. Само един гол, с извинение, ще ни остане.

Сори, ама нещо хич не съм на кеф тая сутрин.

# 72
Какво "про" си, Кристина? Не каза, не разбрах.
Аз също, даже от най-добрите в бранша в България, но това няма значение.
Много съм си широкосроен, не ме познаваш. Wink
Аз не казвам да не заминава, а да има едно наум. Но е била в Германия с баща си, каза, има някаква представа.

kasavetovak, каква квартира? Връщаш си се "дОма", в родното Русе.

# 73
Не ми се обясняват лични нещо по форумите. Темата не е за мен.

# 74
Окей, става.

С, Кристина не съм съгласен въобще, но всеки да си "следва мечтите" и пътя. Hands V

Професионалист съм и не мога просто ей така да замина при някоя любов в Германия, щото съм свикнала да командвам и не мога да бъда обслужващ перснал. Обаче при това момиче не е така, тя не е видяла другата страна и за нея ще е лесно да замине. Всеки гледа от негова черга.
Бъди малко по - широкоскроен.

Авторке, всички се молим това положение да не продължава дълго. Никой няма да може да работи, ни аз, ни ти. Само един гол, с извинение, ще ни остане.

Сори, ама нещо хич не съм на кеф тая сутрин.

Ами нали точно за това незнам и аз как да постъпя.... От една страна мога да остана тук и нищо да не правя, от друга  там поне няма да мисля за разходи... Но пък и ако стане по-зле всички ще се притесняват за мен и като цяло.... Много шибано

Общи условия

Активация на акаунт