Сложна ситуация

• 5 488
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
PapaSmurf ,тъй като визираш моя коментар, ще ти кажа, че всичко написано е от моят личен опит.Не знам какво лошо има да си казваме нещата с истинските имена.И аз бях една такава романтичка, все се надявах, че новият ще е правилния.И сега това са ми най-ужасните спомени, които искам да изтрия.
Щях да съм благодарна ако някой ми беше дал същия съвет, какъвто аз дадох та авторката, а не изживей си го.Кога ако не докато си млад.Дрън дрън.

Аз намерих своето решение и реших да си остана тук, АКО мога да си намеря работа в предвид обстоятелствата и да се разведа при първия удобен момент... Колкото до германеца ако държи на мен и сериозен ще продължи да комуникира с мен, ако пък не ще има и други възможности в живота.

# 91
Came lita, както Вие, така и аз пиша всичко от своя личен опит. Не съжалявам нито за грешките, нито за победите в моя живот. Мотото, по което живея е Живей и остави другите да живеят.

Не знам кога се изнежи толкова много обществото, че да бдим над всяко едно живо същество да не падне, да не се подхлъзне, да не кривне...

Ако на Вас не Ви е провървяло, не означава, че и на нея няма (да, клише е за Вас, но такава е реалността)

Момиче на 25 надали ще направи това, което шепа непознати ѝ кажем в някакъв си форум.

# 92
Разумно решение. Сега ще си проличи държи ли на теб. 😉

# 93
  • там, където ми харесва
Имаш на разположение няколко месеца , докато сме под карантина. Ако общуването продължи и не си му омръзнала през това време , защото е възможно да изгуби интерес ,ще имаш основание а и ще се опознаете повече. Тази ситуация ще ви постави под изпитание един вид. Ако е сериозно всичко ще се срещнете , но аз също бих ти препоръчала и втората среща да е той да дойде.

# 94
Поредната измислица тези дни!

# 95
Представи си ако се беше запознала с някой от България, колко по-лесно щеше да е и колко по малко рисково. Ако обаче има и друг фактор, примерно да си искала отидеш в чужбина в търсене на нова перспектива, нищо, че нямаш образование. Няма нищо срамно да работиш като сервитьорка, работа като работа. В много случаи дори по добре от колкото задника да ти се сплеска от седене от работа на бюро.

То като гледам в администрацията и много от тях са висшисти, но печелят по малко и от една сервитьорка и повечето сигурно имат хемороиди от седянето по цял ден. Ти си и доста млада още, не е пукнал тъпана веднага да скочиш в друга връзка. Много често дори сервитьорки срещат мъжа на живота си и на работното си място. Сега ще е малко по сложно, защото докато се възстанови икономиката може да има по малко работа в конкретният бранш.

Ако може да срещнеш някой по "старомодният" начин, тоест на живо, а не в нета, от това по-хубаво няма.
Щото ще ти кажа и друго, това да видиш някой на снимка и да го харесаш нищо не значи. Същият като го видиш на живо може да не изпиташ никакво привличане, да няма никаква химия. Обаче да ходиш до Германия да усетиш тея неща, не е най яката оферта.

Разкажи нещо за този мъж, кое те впечатли, не вярвам да е само заради едната визия. Ако споделиш някакви подробности, ние като странични хора може да видим неща, които ти да пропускаш. Много е важно в такива случаи да знаеш много неща за въпросният и най-важното да имаш доказателства, че не си измисля и не те баламосва, защото Германия не е съседното село все пак. Във фейса всеки може да уау със бизнеси и т.н.

# 96
PapaSmurf ,тъй като визираш моя коментар, ще ти кажа, че всичко написано е от моят личен опит.Не знам какво лошо има да си казваме нещата с истинските имена.И аз бях една такава романтичка, все се надявах, че новият ще е правилния.И сега това са ми най-ужасните спомени, които искам да изтрия.
Щях да съм благодарна ако някой ми беше дал същия съвет, какъвто аз дадох та авторката, а не изживей си го.Кога ако не докато си млад.Дрън дрън.

Аз намерих своето решение и реших да си остана тук, АКО мога да си намеря работа в предвид обстоятелствата и да се разведа при първия удобен момент... Колкото до германеца ако държи на мен и сериозен ще продължи да комуникира с мен, ако пък не ще има и други възможности в живота.

Абсолютно е така. Аз съм майка на 2 деца и след раздялата с баща им си мислех, че никога няма да срещна човек, който да иска да бъде с мен или аз с него. Оказа се, че съм грешала. Малко след раздялата с бившия, започнах да се срещам със стар познат, който по това време живееше и работеше в Англия и идваше за по 2-3 дни в месеца в България (не беше бизнесмен, но се беше устроил сравнително добре). На четвъртия или петия месец се върна за постоянно в България (може би не съм само аз причината, но съм една от тях).

# 97
  • София
Сталионе, много приказки - нищо съществено този път.
Знам, че ти липсвам ♥

# 98
Представи си ако се беше запознала с някой от България, колко по-лесно щеше да е и колко по малко рисково. Ако обаче има и друг фактор, примерно да си искала отидеш в чужбина в търсене на нова перспектива, нищо, че нямаш образование. Няма нищо срамно да работиш като сервитьорка, работа като работа. В много случаи дори по добре от колкото задника да ти се сплеска от седене от работа на бюро.

То като гледам в администрацията и много от тях са висшисти, но печелят по малко и от една сервитьорка и повечето сигурно имат хемороиди от седянето по цял ден. Ти си и доста млада още, не е пукнал тъпана веднага да скочиш в друга връзка. Много често дори сервитьорки срещат мъжа на живота си и на работното си място. Сега ще е малко по сложно, защото докато се възстанови икономиката може да има по малко работа в конкретният бранш.

Ако може да срещнеш някой по "старомодният" начин, тоест на живо, а не в нета, от това по-хубаво няма.
Щото ще ти кажа и друго, това да видиш някой на снимка и да го харесаш нищо не значи. Същият като го видиш на живо може да не изпиташ никакво привличане, да няма никаква химия. Обаче да ходиш до Германия да усетиш тея неща, не е най яката оферта.

Разкажи нещо за този мъж, кое те впечатли, не вярвам да е само заради едната визия. Ако споделиш някакви подробности, ние като странични хора може да видим неща, които ти да пропускаш. Много е важно в такива случаи да знаеш много неща за въпросният и най-важното да имаш доказателства, че не си измисля и не те баламосва, защото Германия не е съседното село все пак. Във фейса всеки може да уау със бизнеси и т.н.

Ами когато си пишехме само... Преди да се видим аз бях много негативно настроена и дръпната. Това се промени когато се видяхме. Прекарахме  3 дена заедно няма смисъл да обеснявам за лични качества защото всеки гледа различни неща в един човек. Има сходство между нас и химия , забавляваме се заедно, той е от този тип мъже които имат сериозни връзки. Аз не си мисля че никога повече няма да срещна такъв мъж. Той цял ден ме убеждава че в момента е по - добре да замина там, че било по - сигурно, че ако сега не отидя в следващите 6 месеца нямало да може да се пътува и той няма как идва. Аз дори му казах вече че не искам да тръгвам в такъв момент.. Първо защото ще е глупаво от моя страна,всички ще се притесняват за мен + това ако държи на мен и след 2 или 6 месеца пак  може да се видим. Но той продължава да ме убеждава че там било много по-добре за мен. В България щели да се влошат нещата и т. н.

# 99
kasavetovak, Stallion ти прави психологически профил и се интересува за себе си кое, какво, ако ме разбираш.

Stallion, трудно "по старомодния начин".
Всяко 3-то запознанство вече е в нета, 90% от уговорки, срещи, събития. Даже да срещнеш някой на "събитие", пак ще е организирано посредством нета. Приятелка да те запознае с приятелка, трудна работа. Не че не ми се е случвало, даже наскоро, но все пак.
Другото, което е, хората вече не обичат да говорят по телефона, особено таргетът на младите фертилни жени 23-29 г.
Не те знам на колко си години, но ти казвам моя опит, защото все с такива излизам.

# 100
Не е ли малко по-разумно първо да си уредиш нещата (да не използвам по груби думи) тук и после да се забавляваш в Германия.
Ако не е тайна от какъв произход е тоз хубавец?

# 101
  • София
Всичко приемам, ам си в дом със съпруг. Съпруг!
Забърши преди новата покривка. Другото е грозно.

# 102
Не е ли малко по-разумно първо да си уредиш нещата (да не използвам по груби думи) тук и после да се забавляваш в Германия.
Ако не е тайна от какъв произход е тоз хубавец?

Грубите думи не ми пречат, не бих се обидила от никой🙂. Българин е...от Пловдив 😂

# 103
Всичко приемам, ам си в дом със съпруг. Съпруг!
Забърши преди новата покривка. Другото е грозно.

Аз казах че си бяхме разделени. Последно бяхме заедно на 28 октомври на годишнината ни. Когато бях категорична че заминавам за Банско. Просто по адрес се водя в този апартамент и получих призовката за карантина тук. За това съм тук.

# 104
  • София
Сестро, омъжена ли си - да? Е? Аз тогава имам РД, ама даже и моя празник не те грее.
Когато искаш и с когото искаш си го.... правните норми са извън твоята глава.

Общи условия

Активация на акаунт