Сложна ситуация

• 5 469
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
Какво "про" си, Кристина? Не каза, не разбрах.
Аз също, даже от най-добрите в бранша в България, но това няма значение.
Много съм си широкосроен, не ме познаваш. Wink
Аз не казвам да не заминава, а да има едно наум. Но е била в Германия с баща си, каза, има някаква представа.

kasavetovak, каква квартира? Връщаш си се "дОма", в родното Русе.

Как ще се прибера по - точно. НЕ ДАВАТ  да се пътува.

# 76
сега освен да чакаш, да мине кризата и да отворят ресторантите и хотелите, друг вариант нямаш. ако отиваш с идеята този мъж да те издържа, категорично съм против. На мъж никога не разчитай за нищо. По скоро си намери работа по интернет в неговия град, каквото има - чистачка, сервитьорка, какво и да е. И тогава заминавай.
Даже не е необходимо да се развеждаш, кажи на мъжа ти, че имаш нужда да се разсееш, че се задушаваш. То си е така де. Ти не лъжеш. Иди там, виж как е работата, мъжът, ако става, става. Към днешния ден освен да си чатиш с мъжът, друго не можеш.

# 77
сега освен да чакаш, да мине кризата и да отворят ресторантите и хотелите, друг вариант нямаш. ако отиваш с идеята този мъж да те издържа, категорично съм против. На мъж никога не разчитай за нищо. По скоро си намери работа по интернет в неговия град, каквото има - чистачка, сервитьорка, какво и да е. И тогава заминавай.
Даже не е необходимо да се развеждаш, кажи на мъжа ти, че имаш нужда да се разсееш, че се задушаваш. То си е така де. Ти не лъжеш. Иди там, виж как е работата, мъжът, ако става, става. Към днешния ден освен да си чатиш с мъжът, друго не можеш.
Аз щях да се разведа дори да не бях срещнала този човек. Заведенията и там са затворени. Ако отворят поне градовете да се прибера изобщо няма и да го мисля.

# 78
Ти знаеш отговорите на всички въпроси, не ти трябва темата.
просто нищо не можем да направим. и аз така се депресирах от това стоене вкъщи, губя пари, а си бях направила планове, за тази година бях нагласила всички пари, които хипотетично щях да изкарам. А то какво стана-
Честно да ти кажа, толкова ми е криво и така си мечтая да си облека едно късо поле и да отида на Ибиса да сервирам на разни 50-60 чичаци, отегчени от живота и от змиите вкъщи. И те да ми оставят по 5-10 евро бакшиш. Ама сега и това не е оферта.
не го мисли, както казва генералът - стои си вкъщи.
хубав ден, друго не мога да ти кажа

# 79
Ти знаеш отговорите на всички въпроси, не ти трябва темата.
просто нищо не можем да направим. и аз така се депресирах от това стоене вкъщи, губя пари, а си бях направила планове, за тази година бях нагласила всички пари, които хипотетично щях да изкарам. А то какво стана-
Честно да ти кажа, толкова ми е криво и така си мечтая да си облека едно късо поле и да отида на Ибиса да сервирам на разни 50-60 чичаци, отегчени от живота и от змиите вкъщи. И те да ми оставят по 5-10 евро бакшиш. Ама сега и това не е оферта.
не го мисли, както казва генералът - стои си вкъщи.
хубав ден, друго не мога да ти кажа

Хубаво е да чуеш и мнение от непознат. Благодаря на всички които отделиха време.

# 80
О, не, аз се отказвам, хаха.
Чудесно, Кристина. И дъщеря ти ли, ако имаш такава, или сина ти, ще възпитаваш да скача на клона, още преди да е финализирал/ла предишните си отношения? А тук даже не говорим за гадженца, където, иди-дойди, но пак не е, защото би имало наранени, не че му пука на някой, явно, а за брак, който трябва юридически да се приключи. Но и ти си "юрист", колкото аз трамвай.
Peace

# 81

Запомни, човек съжелява за нещата, които не е направил и никога за нещата, които е направил.

Ей точно с тази мъдра мисъл колкото глупости са натворени, не е истина просто. Ама карай, действия да има Simple Smile

# 82
Чудесно е, че поне не си забременяла от "човека от Германия'' докато е гостувал. Седни си на трубуквието и използвай карантината да обмислиш добре следващите си стъпки. За 25-годишна звучиш .... меко казано несериозно.

# 83
О, не, аз се отказвам, хаха.
Чудесно, Кристина. И дъщеря ти ли, ако имаш такава, или сина ти, ще възпитаваш да скача на клона, още преди да е финализирал/ла предишните си отношения? А тук даже не говорим за гадженца, където, иди-дойди, но пак не е, защото би имало наранени, не че му пука на някой, явно, а за брак, който трябва юридически да се приключи. Но и ти си "юрист", колкото аз трамвай.
Peace

Всеки съветвам да търси, това което е най-добре за него. Аз тук не виждам да има наранени, освен авторката.
В момента съда не работи, така, че реално не може да се разведе.
Той мъжът и ако беше стока, момичето нямаше да търси варианти.
Аз лично изразих моето мнение, не виждам ти защо ме нападаш?

# 84
Понеже говорим за наранени, аз така и не разбрах от какво е наранена авторката от мъжът си.

Същото можем да кажем и за нея. Лекомислието и посредствеността и обуславят и постиженията и до момента, както в личен план, така и в професионален. Жена на 25 би трябвало вече да има устрем и идея за настоящето най-малко, че за бъдещето като гледам... Нищо чудно след известно време да списваме в тема за лошия германец и появата на някой нов чуждоезичен обект на въжделение.

# 85
Понеже говорим за наранени, аз така и не разбрах от какво е наранена авторката от мъжът си.

Същото можем да кажем и за нея. Лекомислието и посредствеността и обуславят и постиженията и до момента, както в личен план, така и в професионален. Жена на 25 би трябвало вече да има устрем и идея за настоящето най-малко, че за бъдещето като гледам... Нищо чудно след известно време да списваме в тема за лошия германец и появата на някой нов чуждоезичен обект на въжделение.

Приемам и вашето мнение та нали точно за това не искам и този път да правя лекомислени неща.

# 86
Аз лично съм супер лекомислена и така бая неща постигнах.
Други около мен много мислят и нищо не им се случва.
Въпрос на гледна точка е. Предпочитам да падна и да се изправя сто пъти, пред това да се седя на едно място и нищо да не ми се случва. Но това е характер. Всеки сам решава.

# 87
Ползата от брака ти, авторке, е, че имаш покрив над главата, нямаш разходи за наем, мъжът ти не те тормози по никакъв начин, а и не се налага да правиш секс без желание.
В момента, в който можеш, все пак се разведи, авторке, за да се освободиш за по-преспективни отношения.
В Лимбург съм била, много хубав град, но е доста малък и едва ли има чак толкова възможности за работа. А да разчиташ, че там няма да имаш разходи, както спомена, това значи изцяло да си на доброто желание на напълно непознат. Добре е ти да си имаш източници на доход, това дава и самочувствие, а и свобода. Та виж, ако решиш да отпрашиш натам след карантината, какви ще са ти възможностите сама да се издържаш в Лимбург.
Но ако само на гости мислиш да ходиш, тези съображения отпадат.
При всяко положение, имай си твои пари, не се оставяй да го закъсаш някъде по пътищата.

# 88
Дори в лекомислието трябва да има капка здрав разум. Далеч съм от идеята, че всичко си постигнала само с едното лекомислие. И аз съм била лекомислена, но има една граница с безрасъдството, която не съм прескачала. За падането и изправянето е въпрос на сила на характера. А и не толкова лекомислени хора падат. 😉

# 89
PapaSmurf ,тъй като визираш моя коментар, ще ти кажа, че всичко написано е от моят личен опит.Не знам какво лошо има да си казваме нещата с истинските имена.И аз бях една такава романтичка, все се надявах, че новият ще е правилния.И сега това са ми най-ужасните спомени, които искам да изтрия.
Щях да съм благодарна ако някой ми беше дал същия съвет, какъвто аз дадох та авторката, а не изживей си го.Кога ако не докато си млад.Дрън дрън.

Общи условия

Активация на акаунт