Отговори
# 30
Жана, честит рожден ден!  bouquet
Kamij,честито дипломиране! Hug
Върнах се преди една седмица от море и малко бях при мама в Ст Загора.Оставих малкия малко там, че да въдворя малко ред в къщичката си.
Калоян е с лимфаденит, но няма темпаратура и никакви други обезпокояващи симптоми.Изписаха му витамини и компреси.Дано се оправи без АБ.
Shusha, горе главата.Всичко ще си дойде на място.Може би малко отпуск наистина би бил полезен. Thinking

# 31
Shusha  Hug  винаги е така - няма угодия. Не унивай - в крайна смекта пък паричките от работата дават по-големи възможности за детенце. А и идва събота и неделя - ще си се нагушкате на воля.

Ант бързо оправяне, че вируса е наистина гаден  #2gunfire .

Деспина а ако слагаш ябълка в обедното ядене  newsm78 - да даде сладост и да разнообрази вкуса? Калоян при захранването със зеленчукови пюрета (мале...това е било преди цяла година) доста дълго ги възприемаше само в комбинация с ябълково пюре.

# 32
Shusha недей така  Hug
ant бързо да се справяте с вирусчето...
Despina  аз мисля като Tia вкарай и някои плодче, Криси по една праскова на ден маха тия дни иначе и сутрин с попарата се гоним абе апетитът сега от жегите позаслабна..

# 33
  • Mediterraneo
Жана, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват- на теб и на любимите ти хора!   newsm51

Кamij, честита ти диплома!
Ант, остави ги тези Смекти и Ентероли, вземи Хидрасек- от първата доза ще се оправят нещата! Бързо оздравяване!

При нас гърнето все още е мишън импосибъл  Confused Сяда за минутка, става и след още една минутка се изпикава права  Simple Smile Голям интерес имаше към тоалетната, купихме дъска, кефи се като седи там, ама нищо не върши. Е, толкова, ще пробвам пак след месец  Wink

# 34
Честит рожден ден, Жана!Желая ти здраве и само щастливи моменти с любимите ти хора!  bouquet
Камиж, честита ти диплома! Hug

# 35
  • Sofia
Ето ни и нас след кратка отпуска Wink
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЖАНАbouquet Бъди много щастлива и да ти се сбъдне тази година това, което най-много искаш  Grinning
Понеже прочетох само тази темичка, ще взема отношение по текущите коментари bowuu
Стискам палци на Мегстар и скорошна хвалба от нея  Heart Eyes
КамиЖ, честито ти дипломиране и да знаеш, че трябва да почерпиш яко да фане декиш.
С гърнето и ние сме на ВИЕ, тъй че явно отбора върви заедно...
Комарите са ни изяли, а където има празно, има синини, предимно по челото.
Иначе си изкарахме страхотно, запознахме се на яве с Ф и Косето и техните родители. Честит пешеходец, Доли Hug. Да кажа, че Фил е едно стархотно тихо и кротко дете, което тихо и кротко си цопна в калта на една локва, в която междувременно Сава крещейки цапуркаше бос и доволен. Франзелке, обещах, че ша те изтопосам, но можеш да се оправдаеш, че не си ти, щото май съм фанала предимно задната част на твоята особа оставаш все така загадъчна, този път благодарение на Кроче  Wink Дано да си добре здравословно и следващия път не приемам отклонение от среща Naughty, същото важи и за Деспинка, че с нея егати разминаването, тя идва в София и не се видяхме, после подобно и във Варна...Иначе с Доли си прекарахме супер, тя е една много готина МАЙска мама.
Нещо не ще да ми качи снимките снимкета.бг и това ме нерви в момента, обещавам утре да се поправя. И ще прочета предната тема
Иначе аз ходя по доктори за моя корем, дето все ви питам дали сте се прибрали, имате ли хвръкнали пъпове и т.н. По принцип не мрънкам за болежки, но нещо май не е наред и дано не е нещо сложно, че ще се  #2gunfire
Имам много за разказване, но постепенно, лека ви нощ и кисес

# 36
Мами мреси за пожеланията Hug
Ант дано всичко се оправи бързо Praynig
Суша горе главата Peace
Мами на други захласват ли се децата, освен на Феъри.Никол като не и задоволиш нещо и почва да реве, тръшка се и 5 пъти ве4е се захласва?

# 37
Ха, най-после да се доредя до компа!
Честит рожден ден, Жана! Бъди много щастлива! Честита диплома, Камиж! Успех ти пожелавам!  На кое поприще ще дерзаеш?
Пожелавам бързо възстановяване на Мегстар и скоро да сподели с нас радостта си от новия член на семейството!
Гледам нищите проблема "Гърнето"  Wink Ами, засега Момчил седи на него, кога върши нещо, кога - не...Важното е навик да се създава..Слагам го поне 3 пъти дневно. Вече се е научил като кажа  хайде на гърне и той го търси с поглед. Слагам го и струпвам играчки около него да се занимава. Понякога става веднага, друг път седи и по 15 -мин. Ако свърши нещо - пляскаме и се радваме  Party Ще се научи постепенно. Четох някъде, че дребосите проявяват интерес към този "аксесоар" към  2-3-годишна възраст, като момичетата по-рано му "обръщат внимание"  Wink
Кроче, добре дошла! Ако ходиш за фуарки- свиркай !
Ант, оздравявайте бързо! Вируса е гаден, ама нЕма му се давате, я!
Камиж, и Момчил прави така понякога. Опитвай се да й отвличаш вниманието с нещо друго, ако е непознато - още по-добре.
Много се разбъбрих - лека нощ ви пожелавам и един слънчев ден утре!

# 38
  • Му Кинд Оф Плаце
Хаха, аз и Крочения апарат ще се разправяме  Laughing Като знам как се бях надупила в тойзи момент  Mr. Green
Шуша, свиркай си, децата си знаят родителите, няма опасност.
Ант, съжалявам за вируса, пожелавам ти сила.

ЧРД на патерица на Жана, щото съм блейка.   bouquet  bouquet

Фелипето вчера имаше сравнително близка среща с котка, бяхе на гости и една котка го следваше плътно, защото разбра-там, където е Филип-има храна.  Mr. Green Филип седна и се смя с глас около минута на котката, беше му много смешна, но храна не дели  Heart Eyes

# 39
....една котка го следваше плътно, защото разбра-там, където е Филип-има храна.  Mr. Green Филип седна и се смя с глас около минута на котката, беше му много смешна, но храна не дели  Heart Eyes

hahaha Toй е малък но вече знае   Joy Joy

# 40
Добро утро от нас, вече е време за   food002 kaffeetrmker_2 черпя и вас с кафенце току що стана...
Днес тук се очертава един мрачен и прохладен ден, но въпреки това ще излезем с Криси да направим едно кръгче...
Момичета пожелавам ви приятен ден 55

# 41
  • гр.Банкя
Здравеите мамчета!От известно време ви чета,но не се престрашавам да пиша ето че вече се реших.Ние с martea се познаваме и се засичаме по Банкя и онзи ден ме подсети да пиша тук.Незнам какво точно да напиша за дъщеря ми,но това е накратко:роди на 7 май,3.200кг.и 50см.,не съм имала никакви проблеми за сега тя е едно много спокоино дете,проходихме съвсем скоро на 1г.2м..В къщи я пускам да си ходи самичка,но навън се държим за ръка или с кашки,че много пада.По темата за гърнето Жени си ака сутрин в него след хранене,но от 2 дни си върши работа като се събуди,мисля че е някакъв перид които ще мине.Ми за сега е това ще се радвам да си пишем и да обменяме опит за дечковците!

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 11:27 от jenny05

# 42
  • София
Добре дошла, мама на Жени!   bouquet

Майчета, аз от утре ще съм вече брюнетка с къса коса. От много време се каня, от години, цял живот съм била руса, сега малко ме е страх дали ще ми отива, защото веждите и миглите ми са светли...Стискайте палци!

# 43
Здравейте момичета. Днес май се чувствам по-нормално... мерси за подкрепата на всички.. вчера се нагушкахме и наиграхме едно хубаво с мишката, даже се събуди само един път през нощта... отпуска надали ще мога да взема пак, сега е ужас в работата... HR мениджъра излиза в отпуска, като ми тръсна цялата си работа на мойте крехки плещи - разбирайте да довърша неговия проект и да приготвя всички досиета на служителите да са в перфектен вид докато се върне - същия ден ще ни правят одит.. просто прекарасно Simple Smile

поканиха ни на сватба края на септември - в Златоград?!? хмм... дестинацията е приятна и от години си мечтая да отидем натам.. т.е. - Триград, Перперикон и т.н. .. така че - тези три почивни дни които точно тогава се падат, мисля да ги оползотворим добре и този път обезателно Зори ще е с нас! Flutter

колкото до гърнето - госпожицата го уважава, когато й скимне Simple Smile но поне има навик да седи на гърне вече, и сравнително добра е успеваемостта от всичките ни опити за  седене на гърне Wink
което не пречи разбира се, след като е седяла 20 минути и вече е мрънкаща и недоволна - вдигаме я от гърнето, обуваме памперс.. и след 10 минуте девойката вече е прилично парфюмирана и памперса - пълен Simple Smile ама.. ще се борим Simple Smile

# 44
Привет ,много ми е приятно да ви видя Hug
нямам време за интернет,и не съм чела назад.
Не разбрах Мегстар родила ли е?Стискам палци, Praynig

Сега съм много ядосана,направо ми се дорева,току що бях ужасно накрещяна от една продавачка и аз и детето,исках да се оплача но не мога да открия шефа им,но не смятам да си оставя магарето в калта #2gunfire

Ние по цял ден си обикаляме из Стара Загора и много ми харесва,спокойствие,градинки и тем подобни.Кофтито е че малкият изкара тежка гнойна ангина с много висока температура цяла седмица,но се оправи слава богу.Направо ми изкара акъла това дете.
Сега в неделя ще ставам кръстница на една малка сладурана и много се вълнувам.

Чрд на Жана   bouquet
и
Честито дипломиране на Камиж  bouquet

Добре дошла и на jenny05 и на малката Жени.

Общи условия

Активация на акаунт