Отговори
# 270
Дидка, Пламен си почуква главата, но аз нарочно не му казвам "не" и не му обръщам внимание на това, да не вземе на пук да почне сда си я удря. Почуква си главата не когато е ядосан, а когато случайно се чукне някъде и после повтаря Laughing

# 271
Дона Дитка и ние сме имали такива изблици, но много рядко като се ядоса много Peace..
Наистина много мамчета ги няма из форума  newsm78
И все новини чакаме от Магстар, дано всичко е наред и при тях
Може би и месеца сега е такъв, но за бурята и нас не ни отмина  Whistling

# 272
Ама то никой не се отчита в нашата темичка!Що така?Голяма скука настана!
Сиска,къде се загуби, бе жена?Сега мъжлето явно ти обръща повечко внимание.... Embarassed и ти ни заряза! Heart Eyes

# 273
Днес бяхме на консултация в Пирогов за пъпната ни херня. Доктора каза ,че е за операция.Ние слагахме лепенки като мислехме, че ще се прибере, вече доста спадна, но незнам да я оперираме ли или не.По принцип нейната не е опасна само, че и стърчи пъпчето, вие как мислите?

# 274
Kamij на моя приятелка момченцето имаше пъпна хернийка...Когато беше малък така я съветваха и нея да оперират хернията, но тя така и не се престраши..поради факта, че нейният мъж също като малък имал такава херния на пъпчето, дори си спомнял за нея, но като пораснал тя се прибрала самичка без оперативна намеса...Сега синът й е вече на 12 г. и пъпчето му е съвсем прибрано по същият начин като баща си без операция.
Но за твоята сладка Ники самичка прецени, каквото и да избереш стискам ви палци да се оправите напълно Peace

# 275
  • София
Дидка, за Лени нищо не знам, но с Чопарче се засичахме. Един куп рода щеше да им идва на гости и сигурно заради това не пише Simple Smile

Шуша, честита прическ ана малката Simple Smile Нека да й заздравее косичката...на моя приятелка момиченцето придоби невероятна коса след такова късо подстригване Simple Smile

Куки, чакаме снимките Hug

Ками, изобщо нямам представа от тези хернии...консултирайте се с още някой...който няма да я оперира. Да не би  да не се налага, а да източват касата. Както се оказа с пишките на момченцата..не пипайте, не забелвайте и след някоя друга година- операция...Не знам. Но не мисля, че ще се прибере само, без някаква интервенция (напр, специални лепенки или упражнения, или знам ли...) А от какво й се е получила хернията?
Един ден и тя ще стане мама, тази херния как ще е...имаше някои мами с херния на пъпа. Мотае ми се, че Калина беше с такова чудо Thinking Но и тя зачезна Crazy

Любака не си бие главата, но пък се тръшка и сяда на земята. Оставям го така, обикновенно се разплаква и го вдигам да ходи. Минава му, но на мен ми кипва понякога...

А днес случайно се запознах със Силк (оказа се, че е писала в темичката) в нашия парк. Оказа се, че и другата мама, с която седим на това място и тя е от форума...изобщо, бгмамите сме навсякъде Grinning И случайно се разбрахме. Вече не знам от кой храст ще изкочи заека Party

# 276
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 277
  • София
Здравейте Wink
Ние сме с нова прическа-ако може да се каже прическа Mr. GreenПодстригахме го с машинката и сега ми изглежда като голямо дете.
Днес видях едно бебче на 10 дена,не мога да си представя,че и Калоян е бил толкова мъничък някога Wink

Приятни разходки на всички.Днес времето е много хубаво Grinning

# 278
kamij може да се прибере пъпчето.. много ли стърчи? Аз да ви кажа честно, едва в напреднала бременност докато се намествах на кушетката, единия от докторите като ме видя и попита "а тази пъпна херния какво ще я правим"? Та.. на дърти години изпаднах в захлас да мисля и да се чудя какво е това.. а то просто не ми е идеално прибрано навътре пъпчето..

DianaT мерси.. дано да тръгне косичката и да си е заслужавало, че направо ми се къса сърцето.. като я гледате мишката тук на снимката с какви къдрици е...  сега е къссоооооооо... 1ви номер.. ама и ние зор видяхме докато я подстрижем... то не се спира за секунда на едно място...

съвсем тематично - ками, честито и на вас Simple Smile ама поне е момче твойто детенце и е ОК.. аз сега месеци наред сигурно ще слушам въпроси "момиче или момче е?"

А, и още нещо. забелязах, че Зори се е сдобила с някаква бемчица на бузата.. съвсем малко петънце... и се чудя.. това али е наследствено...? откъде се появяват тези бемки да му се невиди.. не е била излагана на слънце, не е от това...

# 279
  • София
Ками, честита прическа и на вас  Grinning

Шуша, Любака имаше бенка още на 2-3 месеца...не помня точно, трябва да погледна записките. Първо му се появи на ръчичката, после над устничката и сега една под косата. Първите две са на места, на които и аз имам бенка, а третата я е наследил от баща ми. Той има на същото място, под косата... Тя третата може и да я е имал и преди, но сега с голата главичка му лъсна. Ако трябва да бъда честна, всичките ми бенки са от баща ми Wink Много е странно, защото са симетрично и на двете половини на тялото (точност до 2-3 пръста изместване една спрямо друга). Виж, дали и при вас някоя баба или дядо имат такива. Гледам и Любака върви по моят път. Не съм се притеснявала за това.

# 280
дубрютру Simple Smile
Diana аз не че се притеснявам за бенката, ама не ми се иска и бебка да се изпъстри като мен... а аз май имам доста.. и то все напоследък взеха да се появяват...

Не мога да си обясня защо, обаче малката ми е още по-миличка сега с тази къса прическа, направо не мога да спря да я гушкам и целувам Simple Smile Нещо се побърквам..даааа...

Да се похваля - най-сетне стиснатите ми шефки ми одобриха и молбата за отпуска (втора за сезона;) ) и ако всичко върви добре, от 2 Септември сме на Приморско! УРА! Този път Зори ще е с нас и се моля всичко да е наред, да не се сдобием с някой вирус, настинка и прочие морски екстри.

Поздрав за всички мами, днес дано да е хубав ден и да не ни мори жега.   bouquet

# 281
Много спите май-чета Wink
Ками честита ви прическа!

# 282
Пуснах нова тема, но нещо ако може някой да я редактира.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122379.0

Общи условия

Активация на акаунт