Отговори
# 255
  • Mediterraneo
Продължавам с почерпките- таман си направих една ментичка, че действа супер освежаващо  Grinning А в тези жеги просто изнемогвааааааааааааам. Искам да е пролет или есен  newsm10  Или поне 25 градуса на сянка  Crossing Arms

Дона, ами ти правиш кремчето сладко или не толкова. Аз винаги слагам много малко захар, почти половината на написаното на пакетчето  Thinking

Катка, да си накиснете хубаво дупетата в солена вода  Hug

# 256
Димана честит рожден ден и от мен  smile3525много да си щастлива и много да те радва твоята принцеса smile3525

# 257
Уж щяло да разхлажда - грънци Sad.Изпукахме от жега ей.Димана,честит рожден ден!  smile3525.Наско също си хапва от пудингите на д-р Йоткер дори има един с парченца бадеми и него много хареса,но шоколадов още не съм му правила Thinking.

# 258
  • Варна
Димана, честит рожден ден! Много щастие и любов ти пожелавам. Много да те слушат и да те обичат твоите хора.  bouquet.
Диана, много е пораснал твоят помошник издължил се е и изглежда по-слабичък, отколкото на предишните снимки. Да ти е жив и здрав.
Буба, много е сладка Криси между балоните.
Дидка, аз съм правдила от обикновено нишесте, от българските ароматизираните, но моят нещо не беше очарован. Дано на Данчо да му хареса.
Да кажа, че при нас се вижда светлинка в тунела. Най-после всички изглеждат оздравяли, с изключение на това че при Иво разтройството само е намаляло, но като че ли не е спряло напълно.

# 259
  • София
Димана, честит рожден ден! Simple Smile Пожелавам ти много здраве, много хубави моменти на теб и цялото ти семейство   bouquet

Деспина, радвам се, че се оправяте Hug

Дидка, стискам палци момите да станат бързо и при нас, и при вас   Heart Eyes

Много мерси за милите думи за Любаче Hug

При нас захладня, ще ни отвее този вятър.
Ходих за пореден път да бият ваксина на Любака, но този път е с възпалени ушички Close  Направо ми писна...ще искам % намаление от аптеката вече.
Почти не сме излизали днес, като изключим сутринта, докато не задуха. Напълниха ми се очите с прах, листенца, тичинки. Да вземе да завали малко нощес и да отмие тази мръсна София...така искам да живеем на вилата.
Хубавото от целият вятър е, че прането ми изсъхна за 30 мин  Crazy
Явно на малчо захлаждането му понася, защото сутринта спа 1 час, сега спи вече 2ч и половина. Дано и нощес спи. Напоследък заспива в 22ч, буди се 100 пъти и става в 7ч, което ме убива...

Мами, какво става със снимките от срещата?

Ейй..искам вече Мегстар да се включи и да разказва  Simple Smile

В събота, живот и здраве, заминаваме за мореетоо. Като начертаем маршрута, ще звънкам за срещи-мрещи Grinning Дано няма сменени телефони Crazy

А мен яко ме тресе ПМС. Освен всичко, ям като за световно...днес обядвах половин хляб на сандвичи с кашкавал.  Да идва М и да си ходи, че ще ми съсипе почивката.

# 260
Диманка,честит ти рожден ден!Да си здрава и щастлива и да се радвате само на хубави моменти с любимите ти хора!  bouquet
Деспина, радвам се, че се оправяте! Hug
Дидке, давала съм кремче на д-р Йоткер, ванилия.Вали остана очарован. PeaceДавай смело.
 Wink
И аз нямам търпение да се включи Мегстар и да разкаже как е минало всичко. Laughing
Ние продължаваме да се борим със зачервеното гърло.За сметка на това днес не сме качвали температура и не сме повръщали./пу-пу/.Дано скоро се оправим напълно. Praynig
Днес следобяд при нас се разрази страшна буря. ShockedЕдвам се прибрахме с Вали,за малко да ни се изсипе едно дърво върху нас. #Crazy
Лека вечер!

# 261
Ние днес бяхме с Теа и Пателина в Мл 3 в една готина градинка.Малките са много порастнали. Grinning
Да ви питам мажете ли след къпане още бебоците и ако да докога мислите да продължавате?

# 262
Ей, много се радвам, че болничките оздравяват...само така.. Hug

Diana_T, а може да не е ПМС, може и момата да е станала вече...
Ксения , и тук имаше страшна буря...просто свърши хубавото време  Cry
Kamij, аз я мажа откакто се е родила с боди лосион след баня....каката я мажех до преди да се роди малката-от тогава сама се маже и когато е и свършил нейния боди лосин неможе да облече дреха (ползва от този на Иса)...до къде само водят навиците....така, че и малката ще я мажа докато не започне тя самата...

# 263
  • София
Стига, бре Валя...ще ми излезне име  Joy Мъжа ми го няма от два месеца, сакън, дано не съм бременна  Mr. Green Правех си аз плановете за бебеправене на морето, но ще отпаднат. Щеше ми се е да е някоя синеморка Flutter

Ками, още го мажа Любаче с Клоран. Не съм мислила до кога ще е така...Все още ми се вижда нежничка кожата. Като позагрубее малко ще спра. А се замислям дезодоранти от кога се слагат  Laughing И краката му понамирисват лееекичко, но дано е нормално Crazy

Абе, на мен ли ми се струва или темичката ни опустя Thinking Липсват ми много имена...Мартеа, Куки, Сиска, Калина, Гуш, Хъгси Heart Eyes, Бгпейнт, Тера, Юлинга...със сигурност изпускам още много...има и една, която също много ми липсва, миличката Flowers Rose
И като цяло форума е доста ... безлюден  Rolling Eyes

Ейй..щях да забравя да ви кажа случката на деня. Любака захапа баща ми и пусна кръв Joy Накарах го да му пипне зъбките, които никнат (кътниците са наболи), а той, шемета, сложи пръст на предните зъби и Любака "храс" и го ръфна Joy Като хамстер
Оф, ми то не е само тази...сутринта се заклещи под спалнята. Той реве аз се заливам от смях...Видя ме как легнах долу за да му извадя играчките и решил и той да пробва. Как се е наврял не знам, но за да го извадя го залепих за земята, извих му главата и издърпах за краката...Едвам го отклещих.
Ей, голям смях. Колкото по-големи стават, толкова повече забава Mr. Green

# 264
Стига, бре Валя...ще ми излезне име  Joy Мъжа ми го няма от два месеца, сакън, дано не съм бременна  Mr. Green

Ох, незнаех, че мъжлето го няма  Embarassed....ама то не пречи и друг да е тати-човешко си е (шегувам се разбира се)...
А за захапването като и духна в лицето и веднага пуща Peace, колкото и силно да стиска...

# 265
  • София
Здравейте мамчета, влизам само набързо да кажа че не съм забравила за снимките от срещата, не бях в къщи няколко дни, съответно нямах нет ... Ще ги кача в общото албумче (ако въобще ме пусне, че нещо не ме харесва мен  Simple Smile ) и ще ви дам линк после   bouquet

# 266
Оха,и Даката хапе здраво!Че и ми държи ръката,случайно да не си я извадя от устата му Rolling Eyes
Валя,това с духането ще го пробвам! FlutterА като заспи Данчо ще сваля снимките и ще ти ги пратя на имейла,че взе да ме критикуваш.... Embarassed
Диана,аз ще продължа списъка с липсващи юзърки-Чопарче,Лени- къде се покриват(само четат)?
Камий,и аз продължавам да мажа Данчо с мляко на Клоран.Не съм мислила кога ще спра,но не смятам да му създавам навик да се мазоти като мацка,че.......знам ли.......да чукна на дърво Joy
Куки,как си?Големия ден наближава! Heart EyesВсичко хубаво ти желая!!!!
Абе вашите деца бият ли си главата, където сварят?Това е начина на Данчо да показва неодобрение към някое мое решение! Thinking

# 267
Мами мерси за отговорите и аз мисля да я мажа докато за почне самичка да си се маже.Аз я мажа с Бюбхен!
Повечето мами сигурно са на почивка.Някой ги виждам в други пофоруми Wink

# 268
здравейте мами Simple Smile нещо тези дни не съм ви чела..
да се похваля - снощи най-накрая се престрашихме и подстригахме Зори... голям зор си беше  Crazy Сви ми се сърцето като гледах как падат къдриците.... сега си имам момченце  Laughing Laughing Laughing
Дано бързо да тръгне косичката... следващия път вече ще я водим на фризьор... да става красива госпожицата Simple Smile

# 269
  • Варна
За мазането - никого с нищо не мажа. Моята баба, викаше ти го намажи отвътре, то отвън само ще се намаже.
За удрянето на главата - не си удря, но като не стане на неговата ляга и се търкаля по пода и не иска да стане. Като е вътре бива, но навън Mr. Green
Аз си мислех Ания как ли изкарва почивката в България.
И как ли минаха процедурите на Теа на ivi2000.
Куки и аз ти стискам палци, а за албумчето влез от вход и напиши името и паролата на албума и ще те пусне.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт