Отговори
# 240
  • Варна
Буба, честит рожден ден на синчето ти.
Да ти е жив и здрав и все така да помага. Много красива торта. Направо сме за съчувствие с по едно лъвче и по едно теленце в къщи Wink  bouquet
Криси, не се ядосвай ето ние не сме си сменяли яденето, не сме си играли с животни и пак се натръшкахме от вируса. Важното е че сте оздравели вече.
Ксения, по-скоро да оздравява Вали. А такива майки направо нямам думи и аз имам такава позната, която ми се разсърди даже, че след като бях чула от друго място, че децата и са болни като я видях и завих в обратната посока. Всеки си решава сам, но е абсолютна безотговорност да си пуснеш болното дете да си играе със здравите. За съжаление това е често явление особено в градината.

# 241
Ксения,скорошно оздравяване на Вали! PraynigТакива майки са за порицание,но.....едва ли ще си направят изводите(за съжаление Sick)

# 242
Момичета благодаря ви много  Hug Heart Eyes

# 243
  • София
Бубе, да ти е жив и здрав рожденника! Много радости да получи и вие покрай него Wink Тортата изглежда много красиво, а и вкусно Simple Smile

Ей, страшна жега...ужаас. Ветрец не подухва, чак сега малко позахлади...Измих двора, но съхне за секунда и става мор. Няма спасение.
Дано познаят за утрешното захлаждане.

# 244
# 245
  • София
Оф,ето ни и нас пак Hug
Тези дни направо не се живее.Страшна жега,еййй Sick
Аз вчера започнах шофьорските курсове,че с това дете без кола през деня не мога да се оправям.Сега остава и да се науча да карам и да взема книжка,че много сложно ми се струва Cry

Честит рождденник на Буба.Да ти е жив и здрав и да ви носи много радост  bouquet  bouquet  bouquet

Вали да се оправя бързо Hug

# 246
Не жега ами ад беше вчера.Вечерта в 19ч. термометъра на терасата показваше 39 градуса Shocked
Дианка,Любака е голям сладур и как шофира! PartyАйде стискам палци татито като се върне да успеете да направите "момата" PraynigНашата мома този месец не стана,но няма отчаяние-ще се "трудим" усилено  ! Whistling
Ками,наистина без кола е трудно,но....трябва да се внимава много,че....стават бели! Rolling EyesУспех в обучението и накрая на изпита да ги смаяш с шофиране! Wink
Абе Мегстар какво направи?Не се появява да разказва! Blush(ама съм любопитна,а)Дано да са здравички,ще ги дочакаме, няма къде да ходим.
Имам питане-Някой правил ли е кремче на д-р Йоткер за бебока си и ако да -какво?
Айде,отивам да си пийна кафето на тераската!

# 247
Ей Диманка!Честит рожден ден! Heart Eyes
Пожелавам ти здраве,успехи и скоро още едно бебче!  bouquetДа ти е хубав деня!

# 248
здравейте момичета,
рождения ден на синът мина много добре и той остана доволен а Криси най-много, батко й цял ден надува балони, беше надул около 30 и тя направо подивя с тях.Качила съм и две снимки с балоните:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1078682
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1078683
Сега отивам да шетам след купона немога да смогна цяла сутрин...
Приятен ден момичета..

# 249
ЧРД, Диманка!!!Щастие, здраве, любов и пак любов.....  bouquet

buba76_, страхотви снимчици....
Не жега ами ад беше вчера.Вечерта в 19ч. термометъра на терасата показваше 39 градуса Shocked
Абе нека да е жега-искам да е все така-при нас беше 40 на сянка, ама не ни пречи и не се оплаквам-даже ми харесва...може в предишния си живот да съм живяла някъде в тропиците...
Питке, такова кремче не съм давала....а бебока все ще стане-бързата работа срам за майстора са казали хората....
Diana_T, много сладък малък мъж си имаш...
Ксения, очаквам да се включиш с новини, че сте вече здравички...

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 13:26 от valia77

# 250
  • Mediterraneo
Дидка, Валя, мерси за поздравите  Heart Eyes Черпя ви по бира, че в туй топлото нищо друго не влиза. А, и мента със сайдер  Grinning

Дидка, отдавна давам пудинг на д-р Йоткер, всички вкусове е яла.

# 251
Честит рожден ден Димана! Много щастие и късмет. newsm59  ura
Кремчета на др.Йоткер съм правила шоколад и ваниля, и много и харесаха.

# 252
Честит Рожден Ден, Димана! Много здраве и щастие  bouquet
Ще ударя една мента
И аз съм давала от тези кремчета- ванилия.
Айде чао от мен, до другата седмица Hug

# 253
Диманка,наздраве със бирата! cheers

Дидка, отдавна давам пудинг на д-р Йоткер, всички вкусове е яла.

Ясно!Следобед Данчо ще бъде почерпен с един шоколадов пудинг! Sunglasses
Катка,приятно изкарване на Слънчев бряг!ама как ти завиждам,ша са пръсна Heart Eyes

# 254
Димана, честит рожден ден!Бъди много здрава, щастлива и обичана майка и жена!

Много жега, ужас! Днес уж щеше да е по-прохладно, но засега никакъв знак за това.  Whistling
Крем на д-р Йоткер направих веднъж, но като го опитах ми се стори много сладък и не го дадох на Пламен.

Общи условия

Активация на акаунт