Отговори
# 225
  • София
Ей, Дидка, голяма емоция...добре, че е минало леко..как така са отказали спирачките? Миличките, сигурно много сте с еуплашили

# 226
Дидке разбирам те напълно, и аз имам птп, важното е ,че всичко е наред.

# 227
  • Варна
Благодаря ви за милите думи и за пожеланията момичета.
Дидка, честит рожден ден и на теб. Много щастие и много късмет ти пожелавам.  bouquet
Добре че сте се разминали само с уплахата.
Аз май побързах да се похваля, че дечурлигата са оздрвяли. Уви днес отново не са добре. На всичкото отгоре и съпруга ми и той се разболя и сега вместо рожден ден у дома е болница Sick Sick Sick.

# 228
Despina, стига с тия болести вече-много боледуват твоите дечица  Sad

# 229
  • София
Деспина, бързо да оздравява семейството..не те мисля с трима болни в къщи

Нещо не пиша напоследък...що ли да ме пита човек. Чета, ама не ми се пише, не че няма какво.
Ето, малкия се очертава много музикална натура. Скъсва ме от смях. Само да чуе музика и започва да се друса и да маха с ръчички Simple Smile Дори, когато седи. Започва да си изпъва и свива коремчето и се подрусва седнал..ама е много смешен.
Купихме му преди време една йоника, е няма друг, като него! Свири си и се друса, пък от време на време пропява с "ааа"
Вече се отпусна да ходи и рая за мен настъпи...Ходи си навсякъде- в къщи, в парка (дори и по тревата), на двора...и е страшно предпазлив. Не тичам след него, защото сам се пази.
На таткото не съм казвала за прохождането, това ще му е изненадата Simple Smile
Любачето си играе с кучето...залива се от смях. Хвърля й топката и чак сяда, като се смее. Големи са си дружки. А когато падне (седне на дупе) в двора, тя отива и му близва теменцето...той веднага се разсмива и забравя за неуспеха Simple Smile
Големи са ми душички.
Сега вече броя часовете до завръщането на татито...в петък сутринта пристига и нямам търпение Simple Smile

# 230
Despina бързо да оздравявате вашето семейство....
Дидке важното е че сте се разминали с уплаха...
Момичета след вчерашните рожденици  днес и аз да почерпя, моят батко днес има рожден ден става на десет, леле забременях с него на 19 колко време е минало....
Това е тортата му:

# 231
Честит рожден ден на Цеци на Буба! Страхотна торта! Честито и на вчерашните рожденици, много здраве и късмет желая!
Ние от сряда сме в София, моренцето мина екстра. Успях да си почина и да не мисля толкова за Митко, само като гледах чуждите дечица ми ставаше криво, че нашето не е с нас. До тук добре, само дето моята свекърва решила да заведе Митко при нейните родители на село за 1 седмица и детето олепкало някакъв вирус та 6 дена с разстройство и малко температура и повръщане. Тя жената го завела за добре, само дето прекалили с яденето (всевъзможни плодове дето не е опитвал) в разни странни комбинации. Също ми се струва, че и с общуването с животните попрекалили- водили козите, яздили магарето, хранили кокошките...А то детето досега си стояло в апартамента в стерилна в сравнение с оная обстановка, кой знае от къде се е сдобило точно с това пусто разстройство. Пи смекта, ентерол, сиропчето за повръщане и най-накрая се оправи от някаква билка дето не й запомних името.
Такива работи от нас, и мен и мъжа ми ни разтресе вируса ама съвсем леко и за малко.
Мислехме днес да ходим до Зоопарка ама се уплашихме от рекордните жеги и ще се стоим на сянка пред блока.

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 09:22 от Krisi_80

# 232
Малиии, колко рожденици!
Дидке, първо здраве, после любов и щастие! На ръце да те носят твоите мъже! Heart Eyes
Деспина, да ти е здрава и весела Детелинка!  bouquet
Буба, много здраве и на твоя синковец! Много хубава торта!
  bouquet
(удивителните свършиха) Wink

Чета , че пак има болни Sad уф, нямат ли край тия болести Confused
Станислава досега, да чукам на дърво,  не е карала сезонните вируси. Разболявала  се  е едва пъти досега - една ангина и един бронхит. Доскоро давах един имуностимулатор "Имуно бейби " и ми се струва, че добре си върши работата. Сега пък взех коластра, чух много добри отзиви, та да видим...

Ние в понеделник-вторник заминаваме за Слънчев бряг. Ако някой ще се подвизава там наоколо да ми пише Simple Smile

# 233
Деспина бързо да ви отминават болестите вече. Praynig
Честит рожден ден на Ицко! Да е жив и здрав.  party002 newsm59
Ние вчера бяхме на басейн, Никол е при баба си, днес ще си я взема.
Весел ден на всички.

# 234
Привет! Hug
Дидке,честит рожден ден на патерици!Желая ти здраве,щастие и прекрасни моменти с любимите ти хора!  bouquet
Деспина, да ти е жива и здрава Детелина и много да ви радва! Wink
Буба, да ти е живо и здраво синчето!  bouquetТортата е разкошна!  Wink
А сега да ви се оплача - Вали пак е болен. CryИма температура, сополи и повръща. CryВ цялата тази ситуация най ме е яд, че се зарази от едно дете с което игра, а майката чак накрая ми сподели, че детето и е болно- с температура и сополи. #Cussing out #2gunfire
Весел ден на всички!

# 235
  • Mediterraneo
Честит рожден ден на Детелинка! Да расте здрава и весела!

Честит рожден ден, Дидке питке! Да си жива и здрава, много любов и усмивки! Аз ако знаех какъв повод имаш, вчера щях да те намеря. Кръщавах една приятелка и дъщеря й в Арбанаси  Grinning Мале, че то туй село равно има ли  ooooh! Не бях ходила поне от десетина години, всичко е тотално с нов облик...

# 236
Честит рожден ден на синчето на Буба!Да е здрав и умен батко!  bouquet

Ей Диманка,разминали сме се.(тюх...) WhistlingНо дори да бяхме се чули вчера половиния ден ми мина в подписване на портоколи и други такива,нали претърпях или всъщност създадох ПТП и то точно по път за Арбанаси! Confused

# 237
 baloniБуба,Честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав,да те радва много и много да се гордееш с него!А пък с тая хубава торта ми развали диетата и след малко отивам на магазина да си търся някакви пастички,че съм като бременна булка - прияде ли ми се нещо хич не трая Embarassed. Деспина, бързо да оздравявате!Питке, наистина отиди да си лееш коршум,че аз така след една катастрофа уж нищо ми нямаше,уж не се бях и стреснала и след 2дни една зверска "бъбречна криза",в кавички защото като отидох на лекар се оказа,че нищо ми няма newsm78.

# 238
Буба честит ти рожденник! Да е жив и здрав!
Тортата изглежда страхотно!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
 sweating sweating sweating  sweating sweating

# 239
Бубе, да ти е жив и здрав рожденника!!! А тортата е много красива-сигурно и много вкусна...

Общи условия

Активация на акаунт