Билкова градина подръка у дома

• 23 998
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
Работя от вкъщи, поетапно правя пролетното почистване и подреждането. Експериментирам по често в кухнята,нещо за което преди не ни е оставало особено време

# 676
Тази седмица имаме нов въпрос към всички вас: Напишете като коментар в темата какво правите, за да бъде домашният ви престой по-пълноценен и забавен? Споделете своите малки трикове!

В къщи с деца на 6 и 8 години няма как да е скучно. Хубавата част е, че можем да си приготвяме интересни закуски, да използваме настолните игри, за които нямахме време преди и да пеем песни, без значение какви. Имаме двор и различни забавления в него, затова и времето минава неусетно.

# 677
Аз по принцип си работя от вкъщи, а приятелят ми работи през 4 дни, така че като цяло няма кой знае каква разлика при нас. Свободното си време прекарваме на двора с кучето и при цветята откакто времето се оправи.

# 678
Имам 10 месечна дъщеря с която не скучаем, всичко и е интересно, постоянно търси внимание и забавления. Като добавим домакинските задължения и работа от вкъщи, която си работя от 20тия ден на бебето, а не от сега и то като че ли ежедневието си е същото.

# 679
Рисувам, тренирам и готвя. Тези неща ми доставят удоволствие и времето ми минава по-бързо!

# 680
  • София
Здравейте!
Играем повече натолни игри семейно. Почиствам основно апартамента и подреждам шкафове и гардероби. Давам обяви за продажба на малките дрехи и обувки на детето.

# 681
У дома винаги имам арсенал от лукчета:) пастилите за смучене и зелените лукчета са ми първата стъпка. Редувам ги и в повечето случаи са ми достатъчни ,за да се справя с болното гърло.

# 682
Напишете като коментар в темата какво правите, за да бъде домашният ви престой по-пълноценен и забавен? Споделете своите малки трикове!

Определено имах нужда от това време, за да имам повече време със синът ми. Освен това най - накрая намерих време, да си завърша гоблена, който съм почнала преди 20 години Relaxed

# 683
Винаги си оставям бележки на хладилника със задачи за следващия ден - изчисти печката , изчисти хладилника и т.н.По този начин не се натоварвам с много домакинска работа , а всеки ден върша по нещо.Накрая се награждавам с нещо сладко.

# 684
  • Варна
Основното занимание е дистанционното обучение на второкласничката, освен това готвене и други "приятни" домашни занимания. Когато приключа с това успявам да отделя малко време за ръчноизработените картички, албуми и бижута, които правя.

# 685
Аз работя от вкъщи сега, но пак ми остава свободно време да чета книги, да гледам филми и да сготвя нещо вкусно.

# 686
  • Перник
Освен че работя home office, също така имам повече време да чистя повече, готвя повече и разнообразно, чета книга и гледам филми

# 687
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Гледам стари концерти и нямам търпение да отида на нови 🎶🥰

# 688
Експериментирам в кухнята,чета книги, гледам филми...

# 689
Гледам си бебчето

Общи условия

Активация на акаунт