Билкова градина подръка у дома

• 23 977
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
Помагам на дъщеря ми в дистанционното обучение.Двете нарисувахме картина с която участваме в национален конкурс.Също така и купих палатка замък в къщи ,а по късно и на двора ще я изнесем в която си почива измисля игри,вечер си пуска светлини или проектираща лампа звезди.Помага ми на двора да засаждаме нови цветя,да обработваме почвата,плевим,да поливаме.Общо взето целият ни ден е зает.В момента творим настолна игра голяма 3Д ,защото не минава ден в който да не играем на такива и защо не сега като съм в къщи да не зарадвам детето си с нещо уникално и интересно.Макар и затворени намираме начин да се забавляваме и оползотворяваме времето пълноценно.

# 691
Чета книги гледам филми  малки ремонти .

# 692
Билков чай с мед и лимон за мен и децата.

# 693
Обичам да готвя и подреждам шкафове,които имат нужда.В момента също така захранвам бебето и се възползвам от домашното спокойствие.

# 694
  • София
Намирам повече време за семейството, преди все нямахме такова. Играем настолни игри, разказваме си истории, помагаме си, споделяме...

# 695
Гледам сериали, правя аеробика. Няма много избор.

# 696
Развивам кулинарните си умения Simple Smile от миналата седмица меся през ден козунаци, освен ежедневното готвене поне по два пъти на ден Simple Smile

# 697
  • Габрово
Играя с децата, четем книжки, готвя

# 698
Гледам стари сезони на любим сериал, правя сладкиши за момчетата, на мен - разкрасителни процедури.
Май започва да ми харесва да си стоя повечко в къщи...

# 699
  • София
Готвя и гледам филми

# 700
Имам много цветя и се занимавам с тях, гледам и повече сериали.

# 701
Живеем в къща.Имаме градина занимавам се с нея .

# 702
Играя на плейстейшъна, с детето играем на къща , на домакини, чистим заедно, всеки ден измисляме по 100 неща, за да се забавляваме.

# 703
  • софия
Мързелувам си, излежавам се по цял дообяд, чета книжки, гледам сериали, правя си маски на лецето и косата Blush

# 704
Играем с детето на асоциации, тази игра много ни забавлява. Когато времето е слънчево, събираме слънчеви лъчи на терасата. Обсъждаме неща, за които в забързаното ежедневие преди не ни оставаше време да си говорим.
Опитвам се да го науча как сам да приготвя любима храна. В общи линии се опитваме да извлечем максимума от ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт