Билкова градина подръка у дома

• 23 953
  • 812
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Почиствам си основно апартамента, присадих си цветята и засадих расад за балкона през летните месеци, експериментирам с ястия в кухнята, намирме време за себе си - разкрасителни процедури, гимнастика и др. Пчивам си в следобедните часове, имаме достатъчно време да изкараме всички заедно със семейството, като споделяме много неща, гледаме филми, предавания смеем се и се забавляваме.

# 706
Като цяло не съм само вкъщи, ходя и на работа. У дома се занимавам с различни обучителни занимания с детето, като имам време чета книги, гледам филми. Правим и леки ремонти из нас.

# 707
Когато съм навън, в чантата си винаги имам един пакет Лукчета с вкус на евкалипт или билковите в зелената опаковка, а за детето - с любимия му вкус на мед и лимон. У дома пием чай Лукчета с вкус на джинджифил и портокал, мента и лимон или лайка и мента.

# 708
Организираме с децата най-различни игри, като най-любима ни е ни се сърди човече. Също така ги включвам в готварските занимания, за да ви е по-разнообразен деня на всички

# 709
Аз работя от вкъщи и когато ми остане време правя вкусен и здравословен десерт за хапване - така разпускам. А малък трик да се чуствам добре вкъщи е да си изпия кафето и да изям закуската си на терасата в слънчев ден. Също така спортувам вкъщи с леки тежести и онлайн тренировки. Това ми действа доста тонизиращо.

# 710
  • На брега на морето
Играем, готвим заедно и чистим заедно

# 711
Много обичам да чета книги. Гледане на филми.

# 712
Меся козунаци Simple Smile

# 713
имам градина и се занимавам с нея, както и с ремонтни дейности из къщи, оползотворяваме максимално времето си вкъщи

# 714
  • Пловдив
Времето на карантина, освен редица ограничения, има и нещо приятно - мога винаги да правя това, което искам, макар и само от вкъщи. Решавам кръстословици и судоко. Често го правя едновременно с мои приятели, състезателно, свързани в мрежата. Гледам телевизия - художествена, научно-популярни, сериали, забавни предавания. Най-доволна съм, че успях да се науча да плета на една кука и в момента възстановявам, в плетен вариант, една моя любима стара чанта Simple Smile

# 715
  • Горна Оряховица
мисля игри за децата

# 716
Помагам на детето за училище, чистене и готвене са неизменна част от ежедневието ми, като същевременно правим и козметичен ремонт вкъщи.

# 717
Чай,мед,лимон, джинджифил,куркума! Лукчета и пастили също! Simple Smile

# 718
  • Димитровград
Чистене, готвене, пране, градина.

# 719
  • Бургас
Слушаме музика,четем,гледаме филми,готвим......

Общи условия

Активация на акаунт