Билкова градина подръка у дома

• 23 951
  • 812
  •   2
Отговори
# 720
Учим с детето, готвя,чета книги

# 721
Сега имам време да прочета някоя нова книга,пия билков чай лукчета.

# 722
  • пловдив
Когато ме заболи гърлото първото което правя е горещ чай с разтворено в него едно билково лукче, невероятен елексир

# 723
Напишете като коментар в темата какви мерки взимате, когато усетите дискомфорт в гърлото?
Когато усетя, че ме заболява гърло прибягвам като първо средство до горещия билков чай с мед. Отделно си хапвам и само мед или комбинация от мед, лимон и джинджифил. Винаги имам под ръка и билкови лукчета. Всичко това в комбинация води до забележителни резултати. Blush

# 724
  • София
Лукчетата ни правят престоя по-поносим Simple Smile вкусни и полезни - повдигат настроението. Използваме времето за четене и похапване Simple Smile

# 725
  • София
Правя си гаргара с вода за уста.

# 726
Напишете като коментар в темата какво правите, за да бъде домашният ви престой по-пълноценен и забавен? Споделете своите малки трикове! - Ами най-големият е да имаш деца, които са на домашно online обучение, такава забава е, че не усещаш кога е минала седмицата Wink Шегата настрана, но това запълва по-голяма част от деня ни. Когато не съм им нужда си чета книга, гледам телевизия, ровене в нета и той деня минал.

# 727
Готвя повече, занимавам се много повече с децата. Повече из двора , гледам телевизия и деня минал

# 728
За да ми бъде по-приятен домашния престой чета книги, гледам филмчета, играем с детето и т.н.

# 729
За да ми е по пълноценен и забавен домашният престой чета книги, играем настолни игри, правим упражнения, правя си градинка с цветя, подреждам си гардероба, обаждам се на приятелки.

# 730
Работя дистанционно,чистя ,експериментирам нови рецепти в кухнята,чета книги,слушам музика,гледаме филми цялото семейство ,играем настолни игри,

# 731
  • Варна
Откакто сме в ИП, времето ми е много по-запълнено от обикновено. И двамата с мъжа ми работим от вкъщи, като обемът на работата ми се увеличи много. Отделно помагаме на децата в дистанционното обучение, особено на най-малката (не знам защо и  за детската градина трябваше да се минава на дистанционно обучение, все едно много щяха да пропуснат децата в 3 група...). Готвим повече, мием повече чинии, перем повече, децата беснеят повече, че са затворени вкъщи вече месец... Като се замисля, единственото ми лично удоволствие тия дни, е снимането по едно 30-дневно фотографско предизвикателство.

# 732
  • Пловдив
Обръщам повече внимание на децата готвя им, викам им хах. С бебето е занимавка. Като ми остане време карам колело и спя.

# 733
  • София
Занимавам се с цветята, с котките, готвя, чета. И тъй като много обичам да пътувам, напоследък отварям някоя стара тема от туристическия подфорум и започвам да чета. Много приятно се откъсвам се от действителността и мечтая един ден да посетя местата, за които чета.

# 734
  • Elhovo
За да ми е по-приятно и спокойно шия гоблени , чистя или правя сладкиши .Макар ,че не ми остава много свободно време, защото малкото ми дете е на три и все иска да играе с някой...

Общи условия

Активация на акаунт