Билкова градина подръка у дома

• 23 943
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
Нямам много време, защото работя. Но все пак имам повече свободно време, което засега използвам за пролетно почистване, спорт /макар и не толкова ефективен, но все е нещо/, изостанали книжки.

# 736
Моето ежедневие не е особено променено ,защото съм си по майчинство .
Започнах да уча каката на карате ,все пак ми е специалност ,а и трябва някак да  изразходва енергия,нейната винаги е в повече .Засега не върви добре ,ама да видим.

Иначе готвене ми е хоби и в нас винаги се готви по много .Мислех да се науча да правя козунаци ,но с бебето и тази година не успях.
Обаче ще пробвам декупаж на яйца за този Великден .

# 737
Повече време се отделя на занимания по двора както и гледане на любими филми.

# 738
Задължително с билкови лукчета + домашно приготвена клеева тинктура от пчелина на дядо. Изпитано, помага винаги!

# 739
Приготвяне на различни вкусотии, четене на гниги, гледане на филми, редене на пъзели Simple Smile

# 740
Винаги сме заредени вкъщи с поне два вида от лукчетата за смучене.А тези с жълтата опаковка дори се налага да ги крия от дъщеря ми, защото са и любими и докато не свършат няма мира. Давам още мед и топъл чай, спрей за гърло с клеева тинктура.

Създалата се ситуация с коронавируса ни накара да оценим много от простичките неща в живота. Радваме се на всеки миг, в който сме заедно всички вкъщи, играем на различни игри, готвим заедно с децата, гледаме филми.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 11:04 от Rusalinda

# 741
Редим пъзели и експериментираме кулинарно. Играем на настолни игри. Разхождаме се из стаите и правим купони на терасата Simple Smile

# 742
  • Бургас
Нямам трикове. Безкрайно приятно ми е да си стоя вкъщи, никога не ми е скучно.

# 743
#ПлюсЛукчетаВкъщи забавления за цялото семейство

В ситуация на социална изолация всички ние сме изправени пред още по-голямо предизвикателство да съчетаем всичките си ежедневни роли. Затворени между четири стени, трудно намираме решение как да отделим служебните си от личните си задължения, как да измислим занимания за членовете на семейството и за себе си, как да продължим да водим нормален начин на живот. Предлагаме ви идеи за #ПлюсЛукчетаВкъщи забавления. Възползвайте се от предложените активности и се опитайте да ги включите в ежедневието си, за да се разнообразите и да разведрите дните си, да поддържате добро настроение вкъщи и да успеете да съвместите всички роли, в които ви се налага да влезете едновременно.

Независимо колко и на каква възраст са децата ви – можете да почерпите идеи от „Календара на Лукчета“ и да адаптирате заниманията така, че да ангажирате всеки от семейството с полезни и приятни дейности и да прекарате пълноценно времето вкъщи!

Разгледайте календара от тук

Забавлявайте се #ПлюсЛукчетаВкъщи и разчитайте на собствена билкова градина подръка!

# 744
  • Стара Загора
Candy Ехаааа, много готин календар с идеи. Свалям веднага, ще влезе в употреба идните дни ! Благодарим Innocent
#ПлюсЛукчетаВъщи

# 745
  • SF
Радвам се, че търсите идеи и разнообразявате деня ни.

# 746
Трудно е да ни е интересно затворени в къщи, но се занимаваме с изпробване на нови рецепти и редене на пъзели

# 747
Готвя,обръщам повече внимание на хигиената у дома,гледам филми и се забавлявам с детето.

# 748
  • Пловдив
Все нещо си откривам за правене вкъщи. Готвене, чистене, пренареждане на шкафове и гардероби. Grinning Чета книги. А наскоро преоткрих реденето на пъзели - много добре ми се отразява.

# 749
Пробвам нови рецепти в кухнята, чета книги, гледам отново любими филми

Общи условия

Активация на акаунт